הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעבר ממאסה לדל פחמימה

serendipity

משתמש מתחיל
55
1
נק' מוניטין:
4
55
1
הי ,
אני אחרי מאסה של חצי שנה בערך . כרגע על כ 400 גרם פחמימה ביום.
נכנס מחר לחיטוב דל פחמימה . האם אפשר ישר להיכנס ל50 גרם ביום ( עם כמובן בוסט לחלבון , מ 2.5 לק״ג לכיוון 3-3.5 לק״ג) , או שכדאי לעשות את זה מדורג , נגיד שבוע-שבועיים ראשונים לרדת ל 100 גרם פחמימה ביום ורק אחרי זה להוריד שוב לכיוון 50 גרם ביום.
נתונים 1.90 , 92 ק״ג , א.ש 16%~
בלי קשר , כמה גבנ״צ 28% כדאי לאכול בחיטוב , אני שואל כי מצד אחד הגבנצ השמן הרבה יותר זול אבל מצד שני השומן הוא לא הכי איכותי ועדיף אם כבר לאכול שומן איכותי כמו אבוקו או שמן זית

תקצץ כל שבוע ככה ב50~100 פחמימה עד שתגיע לדל

בלי קשר , כמה גבנ״צ 28% כדאי לאכול בחיטוב , אני שואל כי מצד אחד הגבנצ השמן הרבה יותר זול אבל מצד שני השומן הוא לא הכי איכותי ועדיף אם כבר לאכול שומן איכותי כמו אבוקו או שמן זית
כמה שנכנס לך לתפריט בגבול הריאלי. בוא נגיד שיותר מ 6-8 פרוסות ליום זה כבר יהיה מוגזם.
לגבי הפחמימה, אתה תרד במשקל גם אם תוריד קודם ל 200 ואז ל 100 ורק אז תתחיל באמת דל פחמימה. אתה יכול לסבול ממצב רוח ירוד/חוסר חשק לחיות אם תרד במכה מ 400 ל 50 (אבל זה מאוד אינדבידואלי).

כמה שנכנס לך לתפריט בגבול הריאלי. בוא נגיד שיותר מ 6-8 פרוסות ליום זה כבר יהיה מוגזם.
לגבי הפחמימה, אתה תרד במשקל גם אם תוריד קודם ל 200 ואז ל 100 ורק אז תתחיל באמת דל פחמימה. אתה יכול לסבול ממצב רוח ירוד/חוסר חשק לחיות אם תרד במכה מ 400 ל 50 (אבל זה מאוד אינדבידואלי).
כמו שמשה אמר.. הכל צריך להיות בהדרגה ונכוןן

Back
למעלה תחתית