הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה רגליים, עלייה של 11 ק"ג

Leviathan

משתמש פעיל
756
225
נק' מוניטין:
2,184
756
225
לפני [66 ק"ג]
555626_1382353875352904_887161260_n.jpg

אחרי [77 ק"ג]
1618541_1402205006701124_1160180797_n.jpg

רואים שיפור?

גדלת זה ברור, הוספת גם הרבה שומן. נחכה לראות מה נשאר אחרי החיטוב

• פותח/ת השרשור
אני רוצה שתסביר לי בודיפוד מהלך שכמוך איך אתה יודע אם עלית בשומן או בנוזלים. קל לזרוק את המילה הזאת לאוויר, נוזלים נוזלים זה לא שומן זה נוזלים.
כי אתה שוכח שאתה לא יכול לעלות באחוז שומן רק ברגליים, אז אני מבסס את הטענה שלי עפ"י שאר הגוף שנשאר אותו הדבר [15%].

• פותח/ת השרשור
מאור אתה אולי מתכוון לא עלית באחוז שומן...אם עלית במשקל ולא עלית בשומן זה אומר שירדת באחוז שומן.
למה זה מחייב? אם עליתי במשקל והמשקל הזה מורכב מנוזלים ושריר, זה אומר שאחוז השומן יכול להישאר אותו הדבר.

תקבל את זה שכולנו עולים בשומן במסה ואין מה לעשות עם זה ואין פה ויכוח בכלל.
סה״כ תוצאה יפה תמשיך לתת בראש עד שתגיע לשלב שתצטרך לחטב כי אין מה לעשות, אף אחד לא רוצה להיראות כמו בלון שמן ונוזלי וזה מה שקורה למי שעושה רק מסה בלי סוף.

• פותח/ת השרשור
תקבל את זה שכולנו עולים בשומן במסה ואין מה לעשות עם זה ואין פה ויכוח בכלל.
סה״כ תוצאה יפה תמשיך לתת בראש עד שתגיע לשלב שתצטרך לחטב כי אין מה לעשות, אף אחד לא רוצה להיראות כמו בלון שמן ונוזלי וזה מה שקורה למי שעושה רק מסה בלי סוף.
זהו שאני לא אהיה בלון כי אני מגיע לגבול של כמה שאני יכול לעלות במשקל, אני 1.65 וכרגע אני 78 ק"ג וליותר מ-85 ק"ג אני לא אצליח להגיע באף מסה.

למה זה מחייב? אם עליתי במשקל והמשקל הזה מורכב מנוזלים ושריר, זה אומר שאחוז השומן יכול להישאר אותו הדבר.
זה לא כי אחוז שומן זה אחוז, אם השריר עלה האחוז שומן בגוף ירד בלי קשר לכמות השומן

כי אתה שוכח שאתה לא יכול לעלות באחוז שומן רק ברגליים, אז אני מבסס את הטענה שלי עפ"י שאר הגוף שנשאר אותו הדבר [15%].

אצל גברים הנטייה לעלות בשומן היא בבטן וברגליים-ישבן.
ככה שלהסתכל על הידיים ולומר לא עליתי בהם באחוז שומן, ולכן גם ברגליים לא עליתי באחוז שומן- זו טעות.

תוצאות נהדרות.

• פותח/ת השרשור
אצל גברים הנטייה לעלות בשומן היא בבטן וברגליים-ישבן.
ככה שלהסתכל על הידיים ולומר לא עליתי בהם באחוז שומן, ולכן גם ברגליים לא עליתי באחוז שומן- זו טעות.

תוצאות נהדרות.
האמת שהסתכלתי על הבטן, אבל שוב - אם אתם אומרים, אני לא מתווכח.

בלי קשר למה עלית, כל הכבוד...אני אומר תעלה עוד ותתחרה עד 82.5, אתה תרגיש הרבה יותר טוב מטוטאל מכובד מאשר המיקום שלך בקטגוריה (וגם אולי תתחרה מולי 😵‍💫🥊).

• פותח/ת השרשור
בלי קשר למה עלית, כל הכבוד...אני אומר תעלה עוד ותתחרה עד 82.5, אתה תרגיש הרבה יותר טוב מטוטאל מכובד מאשר המיקום שלך בקטגוריה (וגם אולי תתחרה מולי 😵‍💫🥊).
כן 90% שאני מתחרה בעד 82.5 חח

אש אחי מעניין אותי איך האמנת אותם כמה פעמים בשבוע כמה סטים וכו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית