הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הכנסת מתוקים לתפריט

• פותח/ת השרשור Lavish
  • פורסם בתאריך

Lavish

משתמש מתחיל
23
1
נק' מוניטין:
4
23
1
Scoop
שלום לכולם,

אני בת 26, גובה 1.60 ומשקל 62.5. אני מתאמנת בחדר כושר בין 4-5 פעמים בשבוע (מתחלק ל-2 אימוני כוח ו-2/3 אימוני סיבולת). אני אוכלת מאוד מסודר, 6 ארוחות ביום, כל 3 שעות... הרעיון הוא להגיע למשקל יעד 60 ולחטב את אזור הבטן והירכיים...

הבעיה העיקרית שלי היא המתוק (אני שותה תה ירוק אחרי ארוחת הצהריים כדי להרגיע את ה"אטרף").
השאלה היא האם יש לכם איזה טיפ טוב למשהו מתוק מספיק בעל ערך קלורי נמוך שאני יכולה להכניס לתפריט ולהנות ממנו בלי רגשות אשם? (לדוגמא הציעו לי לפתוח תמר, להוציא את הגלעין ולהכניס אגוז מלך, וזה נהדר....הבעיה היא שזה מתחיל להימאס אחרי כמה שבועות)

תודה רבה לכולם!!!!!🙌

את כרגע נמצאת בגרעון קלורי? דיאטה? חיטוב?

הייתי על תמרים והלוואי שיכולתי לומר שנמאס אבל תכולת קלוריות/פחממות גבוהה גרמה לי להגמל.
שקדים טריים מרגיעים לי את הרצון במתוק.
מה עם מסטיקים או סוכריות ללא סוכר?

שלום לכולם,

אני בת 26, גובה 1.60 ומשקל 62.5. אני מתאמנת בחדר כושר בין 4-5 פעמים בשבוע (מתחלק ל-2 אימוני כוח ו-2/3 אימוני סיבולת). אני אוכלת מאוד מסודר, 6 ארוחות ביום, כל 3 שעות... הרעיון הוא להגיע למשקל יעד 60 ולחטב את אזור הבטן והירכיים...

הבעיה העיקרית שלי היא המתוק (אני שותה תה ירוק אחרי ארוחת הצהריים כדי להרגיע את ה"אטרף").
השאלה היא האם יש לכם איזה טיפ טוב למשהו מתוק מספיק בעל ערך קלורי נמוך שאני יכולה להכניס לתפריט ולהנות ממנו בלי רגשות אשם? (לדוגמא הציעו לי לפתוח תמר, להוציא את הגלעין ולהכניס אגוז מלך, וזה נהדר....הבעיה היא שזה מתחיל להימאס אחרי כמה שבועות)

תודה רבה לכולם!!!!!🙌

חפשי ביוטיוב IIFYM.
זו בעצם שיטה שנקראת FLEXIBLE DIETING.
במקום לספור קלוריות את סופרת פחמימות חלבונים ושומנים (שמסתכמים כמובן לקלוריות) ואת יכולה לאכול כל דבר
שבא לך...העיקר שבסוף זה יסתכם לערכים היומיים שלך.
יש הסברים על זה ביוטיוב, מקווה שהייתי ברורה בכלאופן.

חשוב לזכור שלגוף שלך אין דרך לדעת אם אכלת בטטה או פסטה- בשבילו זה כמות מסויימת של פחמימות.
A CARB IS A CARB...
(רק אנקדותא חשובה, כשמשתמשים בIIFYM חשוב לשים לב שצורכים מספיק סיבים תזונתיים במהלך היום)
אגב, ראשי התיבות של IIFYM זה - IF IT FITS YOUR MACROES
כלומר, אם זה מסתכם לערכי הפחמימות,חלבונים,שומנים היומיים שלך- את יכולה לאכול את זה.

הרבה יותר הגיוני וישים מאשר להמנע מכל דבר טעים לנצח...
לדעתי.

זו בעצם שיטה שנקראת FLEXIBLE DIETING
כשמסתכלים לעומק, מתחשבים בנתונים שלה ולוקחים בחשבון גרעון קלורי סביר השורה התחתונה תהיה אותה שורה גם אם משווקים אותה תחת שם קליט.
ברור שאפשר לאכול עוגייה אחת, לגמור את כל ההקצאה היומית של פחמימות ולהמשיך ליום שלם ללא פחמימות, עם רעב למתוק (שמתגבר אחרי אכילת העוגיה) ותחושת שובע מוגבלת (שבאה אחרי אכילת פחמימה פשוטה).

אני הייתי במצב דומה מאוד (גם בנתונים וגם באהבה למתוק) וכל יום היה לי את הקפה עם שני תמרים בשביל המתוק. שורה תחתונה ככל שהתפריט הפך יותר ויותר מהודק וקיצצתי עוד ועוד פחממות נאצלתי לותר על התמר תמורת פחמימה יותר איכותית (בטטה או בורגול) שהשאירה אותי שבעה יותר לשארית היום.
יש משמעות וכדאי להפחית הדרגתית את המתוקים וזה יסייע לך להתמודד עם הקיצוץ אבל לקראת סופו של תהליך חיטוב כל קלוריה ומקורה הופכים משמעותיים.

כל אחד ומה שעובד בשבילו....
אם בא לה מתוק מדי פעם זו אחלה שיטה

בשביל לדכות את הצורך במתוק אני ממליץ לאכול פחות פחמימות ויותר שומן וחלבון (כמובן להשאר על אותן הקלוריות היומיות).
ככל שאוכלים פחות פחמימות ככה פחות חושקים בהן, בנוסף אין כמעט עלייה וירידה ברמת האנרגיה במהלך היום. כל היום יש אנרגיה.
הבעיה שזה יחסית קשה.

את לא חייבת להקצין את כמות הפחמימות, 100 גרם יספיקו.

במקום לספור קלוריות את סופרת פחמימות חלבונים ושומנים
זה נשמע כמו בדיחה...

(למעשה זה נשמע כמו בדיחה ספציפית אחת שאני מכיר, על הערכת מספר הפרות בשטחי מרעה גדולים בדרום אמריקה).

ככל שאוכלים פחות פחמימות ככה פחות חושקים בהן, בנוסף אין כמעט עלייה וירידה ברמת האנרגיה במהלך היום. כל היום יש אנרגיה.
עליי בכל אופן זה לא עבד. לא חשקתי בהם פחות ואמנם לא היו עליות וירידות ברמת האנרגיה אבל רק בגלל שרמת האנרגיה היתה על מינימום, לרדת מזה היה כרוך בהליכי קבורה... 😵
🤣

עליי בכל אופן זה לא עבד. לא חשקתי בהם פחות ואמנם לא היו עליות וירידות ברמת האנרגיה אבל רק בגלל שרמת האנרגיה היתה על מינימום, לרדת מזה היה כרוך בהליכי קבורה... 😵
🤣
תתפלאי כמה אנרגטי הייתי על 1900 קלוריות שמתוכן היו 80 גרם פחמימות.
יכול להיות שזה אינדיבידואלי.. אבל מצד שני חייתי גם על קפאין

תתפלאי כמה אנרגטי הייתי על 1900 קלוריות שמתוכן היו 80 גרם פחמימות.
הנה התשובה שלך!
אני הייתי על 1200 קלוריות מתוכן עד 50 פחמימות. ככה זה נשים..😭
קשה לי להגדיר על מה חייתי כי בדיעבד אני לא מגדירה את זה כ"חיים"...

זה נשמע כמו בדיחה...

(למעשה זה נשמע כמו בדיחה ספציפית אחת שאני מכיר, על הערכת מספר הפרות בשטחי מרעה גדולים בדרום אמריקה).

באמת אף אחד לא שמע על IIFYM ???
בארה"ב זה הדבר עכשיו...

מצד שני...מי רוצה להיות כמוהם בכלל?><
😃

הנה התשובה שלך!
אני הייתי על 1200 קלוריות מתוכן עד 50 פחמימות. ככה זה נשים..😭
קשה לי להגדיר על מה חייתי כי בדיעבד אני לא מגדירה את זה כ"חיים"...
הייתה תקופה שהייתי רץ מעל 30 ק"מ בשבוע ככה שהגרעון היה ממש גדול ( בדיעבד גדול מידי )

כשבא לי מתוק אני אוכלת יוגורט עם פרי וגרנולה
הייתה לי דיאטנית שאמרה לי שגרנולה זה לא בריא כי יש בזה סוכר אבל פאק הר

Back
למעלה תחתית