הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב ראשון

• פותח/ת השרשור AlonT
  • פורסם בתאריך

AlonT

משתמש קבוע
1,990
71
נק' מוניטין:
1,964
1,990
71
הרבה זמן אני תקוע במשקל וגם תקוע באימונים כי אני לוקח רואקוטאן, את התרופה אני אסיים לקחת בעוד כחודשיים בערך וחשבתי לנצל את הזמן כדי להתחטב טיפה. אני כרגע 13-14 א"ש ושוקל 82.
האם באחוז שומן כזה יש צורך בדל פחמימה? (אני ארצה לרדת ל11) כמה לדעתכם אוכל בערך לרדת בחודשיים האלה?
ואם למישהו יש רעיונות יצריתיים לארוחות בבית הספר אשמח לשמוע.
וד"א אני בן 16, יש גרעון מסוים שלא כדאי להגיע אילו כדי לא לפגוע בגדילה?

תקוע באימונים כי אני לוקח רואקוטאן
מה ההשפעה שלו?

האם באחוז שומן כזה יש צורך בדל פחמימה?
תתחיל בחיטוב רגיל ותתקדם לפי השקילות השבועיות, אם לא ירדת תוריד מהפחמימות קצת. אם ירדת אל תגע זה עבד 😃 כשתתקע תוריד שוב

כמה לדעתכם אוכל בערך לרדת בחודשיים האלה?
קשה מאוד להגיד, תלוי בהרבה מאוד גורמים

קופסת קוטג', תפוח, פריכיות, יש קרקרים נחמדים בחנויות טבע, חטיפי אנרגיה לחם קל, לחם רגיל אם נכנס, קופסת אוכל זה משהו שהולך?

עד כמה שאני יודע מגיל 16 כבר אין בעיה לעשות דיאטה, אבל הייתי מחכה לתשובה של מישהו שבטוח בעצמו

• פותח/ת השרשור
מה ההשפעה שלו?

תתחיל בחיטוב רגיל ותתקדם לפי השקילות השבועיות, אם לא ירדת תוריד מהפחמימות קצת. אם ירדת אל תגע זה עבד 😃 כשתתקע תוריד שוב

קשה מאוד להגיד, תלוי בהרבה מאוד גורמים

קופסת קוטג', תפוח, פריכיות, יש קרקרים נחמדים בחנויות טבע, חטיפי אנרגיה לחם קל, לחם רגיל אם נכנס, קופסת אוכל זה משהו שהולך?

עד כמה שאני יודע מגיל 16 כבר אין בעיה לעשות דיאטה, אבל הייתי מחכה לתשובה של מישהו שבטוח בעצמו
אוקיי תודה רבה על התשובות, התרופה מייבשת את הפרקים וגורמת לחוסר בחומצות חלב שתורמות להתאוששות

הרבה זמן אני תקוע במשקל וגם תקוע באימונים כי אני לוקח רואקוטאן, את התרופה אני אסיים לקחת בעוד כחודשיים בערך וחשבתי לנצל את הזמן כדי להתחטב טיפה. אני כרגע 13-14 א"ש ושוקל 82.
האם באחוז שומן כזה יש צורך בדל פחמימה? (אני ארצה לרדת ל11) כמה לדעתכם אוכל בערך לרדת בחודשיים האלה?
אם תחליט שאתה מחטב אתה תוכל לרדת סביב ה-4 ק"ג , אני לא מחשב נוזלים כי הם יחזרו ברגע שתסיים את החיטוב. (עם הנוזלים אפשר להגיע ל6-7 ק"ג בקלות)..
לדעתי אבל אתה עושה טעות, המינימום שאתה יכול לעשות בשביל לשמור על מסת שריר במצב שלך זה להיות בניטרלי/פלוס קלורי קטן, בחיטוב אתה רק תאבד עוד מסת שריר.

• פותח/ת השרשור
בכייף, ביררת לגבי השילוב שלו עם אימונים?
הדעות של הרופאים מאוד חלוקות, החלטתי להתאמן ולהקשיב לגוף שלי לצערי סקוואט ודדליפט אני לא מסוגל לבצע
אם תחליט שאתה מחטב אתה תוכל לרדת סביב ה-4 ק"ג , אני לא מחשב נוזלים כי הם יחזרו ברגע שתסיים את החיטוב. (עם הנוזלים אפשר להגיע ל6-7 ק"ג בקלות)..
לדעתי אבל אתה עושה טעות, המינימום שאתה יכול לעשות בשביל לשמור על מסת שריר במצב שלך זה להיות בניטרלי/פלוס קלורי קטן, בחיטוב אתה רק תאבד עוד מסת שריר.
אין לי בעיה לאבד טיפה מסת שריר כדי להתחטב, השומן אצלי מצטבר בעיקר במותניים וזה ממש מפריע לי, אני לא חושב שאיבדתי מסה מאז שהתחלתי עם התרופה אבל ירדתי במשקלים בצורה די משמעותית ואני לא מצליח להתקדם וזה די מתסכל להתאמן בלי להתקדם

הדעות של הרופאים מאוד חלוקות, החלטתי להתאמן ולהקשיב לגוף שלי לצערי סקוואט ודדליפט אני לא מסוגל לבצע
תשאל גם כאן בפורום, נשמע לי לא הכי בטוח לפי מה שאמרת להתאמן עצים עם משקולות

אין לי בעיה לאבד טיפה מסת שריר כדי להתחטב, השומן אצלי מצטבר בעיקר במותניים וזה ממש מפריע לי, אני לא חושב שאיבדתי מסה מאז שהתחלתי עם התרופה אבל ירדתי במשקלים בצורה די משמעותית ואני לא מצליח להתקדם וזה די מתסכל להתאמן בלי להתקדם
אם אתה תרד בשריר אתה תהיה פחות מרוצה, כמה אחוז שומן אתה? יכול להיות שזה שומן עיקש ואז כדי לך להתחיל פרוטוקולים

• פותח/ת השרשור
תשאל גם כאן בפורום, נשמע לי לא הכי בטוח לפי מה שאמרת להתאמן עצים עם משקולות

אם אתה תרד בשריר אתה תהיה פחות מרוצה, כמה אחוז שומן אתה? יכול להיות שזה שומן עיקש ואז כדי לך להתחיל פרוטוקולים
בפורום היו כמה דיונים, הרוב אמרו להתאמן ולהקשיב לגוף, אני מעריך שאני 13 א"ש בערך ויכול להיות שזה שומן עיקש, בינתיים אני אתחיל בהרכבת תפריט

לא נראה לי שדל פחמימה זה רעיון טוב בהחשב בראקוטן.
גם ככה ההתאוששות נפגמת עם הראקוטן, להוריד פחמימות לא יתרום למצב.
תתחיל לקצץ בפחמימה, תוסיף אירובי ותתאמן טוב והכל יהיה בסדר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית