הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מוזס 300 גרם

מישל

משתמש מתחיל
70
0
נק' מוניטין:
0
70
0
כמה קלוריות זה מוזס עם הלחמניה 300 גרם המבורגר?

אם אתה הולך למוזס אל תתחשבן על קלוריות, לא הולכים למוזס כדי להמשיך דיאטה וכחלק אינטרגלי מהתפריט

• פותח/ת השרשור
בסך הכל רוצה לדעת חחחח

• פותח/ת השרשור
ענית לך, תוריד מהתפריט שאתה אוכל במשך היום 1000 קלוריות ותהנה במוזס..לא יפגע בך
ואם אני מוריד במשך השבוע? כאילו היו ימים שאכלתי רק 900-1000 קלוריות ואני צריך לאכול בערך 1700-1600

אומנם לא האתר הכי מדויק, אבל לצורך העניין:
הצבתי 300 גרם בשר לפני בישול, לחמנייה 100 גרם ו100 גרם צ'יפס.
יוצא 1256 קלוריות, 55 גרם חלבון, 57 שומן, 86 פחמימה

כמה קלוריות זה מוזס עם הלחמניה 300 גרם המבורגר?
מבחן עצמי לקוראים: בלי להציץ בגוגל, כמה קלוריות לדעתכם יש בארוחה הדיאטתית הזאת (זה המבורגר אמיתי שניתן להזמין):
quadruplebypass.jpg

זה לא ההמבורגר של heart attack?

כל קשר בין התמונה למציאות מקרי בהחלט. אכלתי במסעדת Heart Attack Grill שנה שעברה, אפשר להשקל בחוץ (משקל של משאיות) לפני האכילה, מלבישים אותך בחלוק של בית חולים טרם הישיבה לשולחן, המלצריות לבושות כאחיות בית חולים - הרבה אוירה יש במקום. האוכל? זוועה. לא הצלחתי לסיים הכל לא בגלל הכמות, אלא בגלל שהלחמנייה הייתה תפלה, הבשר צמיגי ושרוף, הצ"יפס ספוג בשמן. החוויה הכי נוראית שלי מוגאס.

כל קשר בין התמונה למציאות מקרי בהחלט. אכלתי במסעדת Heart Attack Grill שנה שעברה, אפשר להשקל בחוץ (משקל של משאיות) לפני האכילה, מלבישים אותך בחלוק של בית חולים טרם הישיבה לשולחן, המלצריות לבושות כאחיות בית חולים - הרבה אוירה יש במקום. האוכל? זוועה. לא הצלחתי לסיים הכל לא בגלל הכמות, אלא בגלל שהלחמנייה הייתה תפלה, הבשר צמיגי ושרוף, הצ"יפס ספוג בשמן. החוויה הכי נוראית שלי מוגאס.
איזה אכזבה..קיוויתי שלפחות טעים שם
ואם אני מוריד במשך השבוע? כאילו היו ימים שאכלתי רק 900-1000 קלוריות ואני צריך לאכול בערך 1700-1600
אז יכול להיות שאתה בגרעון גדול מדי ובמשך הזמן תדפוק לעצמך את החילוף חומרים ותפסיק לרדת במשקל\תיהיה עייף\עצבני\חסר חשק לכל דבר אפשרי\כל האפשרויות נכונות

• פותח/ת השרשור
לא אכלתי עם ציפס או משהו
רק המברוגר בלי שום רטבים בלי שום דברר!!
כמה זה 300 גרם של המבורגר נקי? עם לחמניה כמובן

זה לא כשר אז אין לי זכות למדוד קלוריות :]

Back
למעלה תחתית