עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמה קלוריות זה מוזס עם הלחמניה 300 גרם המבורגר?
בסך הכל רוצה לדעת חחחח
ואם אני מוריד במשך השבוע? כאילו היו ימים שאכלתי רק 900-1000 קלוריות ואני צריך לאכול בערך 1700-1600ענית לך, תוריד מהתפריט שאתה אוכל במשך היום 1000 קלוריות ותהנה במוזס..לא יפגע בך
מבחן עצמי לקוראים: בלי להציץ בגוגל, כמה קלוריות לדעתכם יש בארוחה הדיאטתית הזאת (זה המבורגר אמיתי שניתן להזמין):כמה קלוריות זה מוזס עם הלחמניה 300 גרם המבורגר?
איזה אכזבה..קיוויתי שלפחות טעים שםכל קשר בין התמונה למציאות מקרי בהחלט. אכלתי במסעדת Heart Attack Grill שנה שעברה, אפשר להשקל בחוץ (משקל של משאיות) לפני האכילה, מלבישים אותך בחלוק של בית חולים טרם הישיבה לשולחן, המלצריות לבושות כאחיות בית חולים - הרבה אוירה יש במקום. האוכל? זוועה. לא הצלחתי לסיים הכל לא בגלל הכמות, אלא בגלל שהלחמנייה הייתה תפלה, הבשר צמיגי ושרוף, הצ"יפס ספוג בשמן. החוויה הכי נוראית שלי מוגאס.
אז יכול להיות שאתה בגרעון גדול מדי ובמשך הזמן תדפוק לעצמך את החילוף חומרים ותפסיק לרדת במשקל\תיהיה עייף\עצבני\חסר חשק לכל דבר אפשרי\כל האפשרויות נכונותואם אני מוריד במשך השבוע? כאילו היו ימים שאכלתי רק 900-1000 קלוריות ואני צריך לאכול בערך 1700-1600
זה כן.זה לא ההמבורגר של heart attack
אתה מטומטם..זה לא כשר אז אין לי זכות למדוד קלוריות :]