הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע הלהיט החדש בשוק הדיאטות: לאכול בשר והרבה, גם שומן והרבה, וגם לרדת במשקל. ויש גם קרדיולוג ישראלי בכיר

• פותח/ת השרשור Koller
  • פורסם בתאריך
אני גם ניסיתי אתה באמת מרגיש מצויין, אבל זה מאד יקר, וקשה לשבוע לפעמים.
גם קשה בלי שיבולת שועל.. אגב האסכולה הפליאוליתית לא מכניסה בתוכה מוצרי חלב.. בפרימל כן אפשר לאכול וזה באמת אורח חיים מצויין..

באותו עיניין, כרגע מתנהל מחקר מעניין שנמשך שנה שמחפש קשר בין תזונה דלת פחמימה לבין סרטן המוח מהסיבה שגידול סרטני ניזון מגלוקוז והמוח יודע לחיות על שומן. מעניין למה יגיעו
http://www.cancer.org.il/template/default.aspx?PageId=6390

אני כל החיים כך-אוכל הרבה מאוד בשר עד שהפסקתי כשהגעתי לכאן.

חברה,זה לא באמת יקר,אני חי נטו על בשר ודגים, וחמאה בלי ירקות,בלי פירות ובלי אגוזים.
פשוט צריך לדעת מאיפה לקנות,איזה נתחים לאכול,לאכול חלקים פנימיים והכל בסדר.

האדם הקדמון היה צד בשר שגדל בטבע נטו!!!הבשר שאוכלים היום ספוג בכל ה%$*#^) שהמגדלים נותנים לבקר.
אין צורך לעורר ויכוח.סתם לידע כללי.
ברור שאם אגם מוריד קמח וסוכר מהתפריט שלו ואוכל חתיכת בשר הוא יוריד במשקל.

האדם הקדמון היה צד בשר שגדל בטבע נטו!!!הבשר שאוכלים היום ספוג בכל ה%$*#^) שהמגדלים נותנים לבקר.
אין צורך לעורר ויכוח.סתם לידע כללי.
ברור שאם אגם מוריד קמח וסוכר מהתפריט שלו ואוכל חתיכת בשר הוא יוריד במשקל.
נכון, אבל אל תשכח שהאדם הקדמון היה הרבה יותר פעיל מאיתנו..

האדם הקדמון גם חי עד גיל 30
דווקא לא מדוייק. שלדים שתוארכו לתקופה הטרום-ניאוליטית (טרם המהפכה החקלאית) מראים שהפליאוליט, אם הצליח לעבור את שלב הילדות כשנפטר ב"שיבה טובה" עשה זאת באזור גיל 60.
ההתדרדרות במצבו הבריאותי חלה לאחר המהפיכה החקלאית.
יתרה מזאת בריאות הפה והחניכיים ששלדים אלה הפגינו היתה טןבה בהרבה משל צאצאיהם הניאוליטים, גם זאת תוצאה של תזונה עדיפה כמובן.

דווקא לא מדוייק. שלדים שתוארכו לתקופה הטרום-ניאוליטית (טרם המהפכה החקלאית) מראים שהפליאוליט, אם הצליח לעבור את שלב הילדות כשנפטר ב"שיבה טובה" עשה זאת באזור גיל 60.
ההתדרדרות במצבו הבריאותי חלה לאחר המהפיכה החקלאית.
יתרה מזאת בריאות הפה והחניכיים ששלדים אלה הפגינו היתה טןבה בהרבה משל צאצאיהם הניאוליטים, גם זאת תוצאה של תזונה עדיפה כמובן.

תודה על השיעור היסטוריה.... מעלה בי נוסטלגיות של "היו היה"

על כל מקרה, חיכיתי באמת שיוציאו כתבה על משו כזה, למרות שכבר יצא שהם עשו כתבה על דיאטות ודלת פחמימה הייתה אחת מהדיאטות שם.

רק שנגיע לגיל מבוגר נדע אם אורך החיים שבחרנו היה הנכון ביותר בשבילנו מבחינת ספורט ותזונה.
המטרה הכי חשובה היא לראות כמה שפחות רופאים בחיינו!!!!!
בריאות ואושר לכולם!

דווקא לא מדוייק.
לא. לא. לא. אני לא נכנס לזה.

רק הערת אגב: כמה אירוני, מי שהעלה את התיאוריה על האדם הקדמון הבריא למודעות הקהל בארץ הוא לא אחר מאשר יובל הררי, המרצה האגדי להיסטוריה (הראשון שדיבר על זה בכלל, למיטב ידיעתי, הוא ג'ארד דיימונד) שהוא צמחוני!

האדם הקדמון גם חי עד גיל 30
גם באותה תקופה לא היה ביטוח לאומי, קופות חולים, בית מרקחת, בתי חולים, מיון, ניתוחים, תרופות, מזגנים, בתים בטוחים, בגדים חמים, וכלי היגיינה.

לא. לא. לא. אני לא נכנס לזה.

רק הערת אגב: כמה אירוני, מי שהעלה את התיאוריה על האדם הקדמון הבריא למודעות הקהל בארץ הוא לא אחר מאשר יובל הררי, המרצה האגדי להיסטוריה (הראשון שדיבר על זה בכלל, למיטב ידיעתי, הוא ג'ארד דיימונד) שהוא צמחוני!
אכן. ספרו הוא אחד המדהימים שקראתי והמידע אף מצויין שם.

הרעיון הוא הגיוני ביותר.
רק שכולם שוכחים שאיכות הבשר הקדמון היה הרבה יותר גבוה מעכשיו.....
כמות ההורמונים ושאר החרא שמוזרקים היום לפרות על מנת להגדיל את הגודל ואת כמות החלב היא פשוט מטורפת!!!
כולל התרנגולות....

אני בספק עם נוכל למצוא משחטה בארץ שהיא אורגנית לגמרי ומייצרת כמות מספקת למדינה שלמה....

ועוד משהו, זאת רק אני או שיש משהו בהסבר למה כן בשר נשמע כמו פרופגנדה (של תאגידי יצרני בשר למנהם) נגד התעצמות התנוע הטבעונית?

הם חייבים לשמור על הרווחים האדירים שלהם.כל הקטע הבריאותי שצץ לאחרונה עם אוכל צמחוני,טבעוני.יוצר להם חור בהכנסות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית