התאוששות
סקוואט עם 70% 2x5 או 3x3
פרס 3x3-5
מתח או הנפות אולימפיות
עצימות
סקוואט 1x1-5
בנץ 1x1-5
דדליפט 1x1-5
אבל ניתן לשחק עם זה ולשים תרגילים שונים / מספר חזרות וסטים שונה נגיד
נפח
סקוואט 3x8
בנץ עם דאמבלים 4x6
פולי עליון 5x10
התאוששות
פרונט סקוואט 3x3
פוש פרס 3x3
פאוור סנאץ 5x2
עצימות
סקוואט 1x3
בנץ 2x2
דדליפט 1x5
זה סתם משהו שהוצאתי מהראש לצורך הדגמה
כל עוד אתה ברמה של יחסית מתחיל-בינוני ממליץ לך לדבוק לסיגנון היותר שכיח (הראשון)
ורק אם אתה ברמה של בינוני-מתקדם / מתקדם או שיש לך הגבלות מסוימות נגיד בלי בנץ אז להתחיל לשחק עם המתכונת.
תודה על התגובה המושקעת
עדיין לא הבנתי ,נגיד בתוכנית הראשונה ,יש פרס רק פעם אחת בשבוע ,ז״א שבוע אחרי מה שעשיתי בהתאוששות הופך להיות באימון הראשון והשלישי וכך להפך ?
לא מסתדר לי כל כך ,בכללי אולי זה הולך ככה ,כמו אס אס רק לקרוא לאימון a נפח ,b התאוששות וa כיבכול c הכוונה אימון שלישי עצימות ?רק שזה כפול 5 ולא שלוש !במצב הזה אני לא רואה פה יתרון מה אסאס
תקשיבו חברים ,אני הייתי בחור של abc הגעתי לפה ויצאתי אסאסניק
פה התחילה השריטה ,ממכם אני מצפה לישועה 😃
לא נראית לי התוכנית הזאת ,ומדאקו נשמע לי מסובך בטירוף וגם יותר בכיוון של חיטוב ,למרות שחיטוב זה במטבח
הראשון זה ״בנייה״ שהיא יותר פופולרית אתה תמצא גם הרבה שעושים רוטציה עם הפרס והבנץ...
אני די בטוח שבמאמר בפורטל יש תוכנית לדוג׳ תיקח אותה או שאתה יכול גם לקחת את התוכנית הראשונה שכתבתי בשלב של מתאמן מתחיל ועד מתאמן בינוני-מתקדם זה לא מדע טילים אלא פשוט לעשות מה שכתוב 😃 התוכנית היא בהנחה שאתה לא יכול להתקדם מאימון לאימון ולכן נכשל מעין מניפולציה שבה יש יום נפח שמוציא אותך מאיזון ואז יום עצימות שבגלל יתרון פיצוי יסף כשבא אתה שובר שיאים ....
אם אתה אוהב שפה יותר פשוטה אפשר להגיד
שבאימון נפח אתה ״בונה״ כוח
ובאימון עצימות את ״ממשש״ את הכוח שבנית (הסבר לא מדויק בעליל אבל קל להבנה)
אני יכול לעשות בכל אימון את כל התרגילים ? של הss
כי נראה לי התקדמות ממש איטית
נגיד שבוע שמקביל לABa באסאס ,כתפים יש רק נגיעה ועוד רק כפול 3 ועם משקל נמוך כי זה אימון התאוששות
לא מסתדר לי בכלל