ייעוץ Gainer מומלץ

• פותח/ת השרשור Avivds
  • פורסם בתאריך

Avivds

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום
אני מדריך כושר בצבא
ועד עכשיו לא התעסקתי באבקות למיניהן ומסה בעיקר אירובי.
ורציתי לבדוק Gainer
אני רוצה בנוסף ל3-4 ארוחות ביום גם עוד תוספת כדי לגדול כי בצבא קשה לאכל מספיק ארוחות ..

חשבתי על אופטימום כי אין בו חומרים מסרטנים והוא די איכותי נחשב .. יש לו גרסאות גיינר המורכב והפחות מורכב מה ההבדל?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אז תסמוך עליי שאסור לדבר על זה. בכל אופן - יש מאמרים בפורטל גם לגבי גיינרים - בדוק שם.

ב300 וקצת אתה יכול להזמין 5 קילו גיינר של דיימטייז SUPER MASS GAINER
אתה רק צריך לדעת לחפש
אני חושב שפה גוגל יעזור לך

• פותח/ת השרשור
מצאתי סופר מס של דיימטיז במחיר הזה אבל הבנתי מבחינת מרכיבים אופטימום יותר איכותי

מצאתי סופר מס של דיימטיז במחיר הזה אבל הבנתי מבחינת מרכיבים אופטימום יותר איכותי
אני לא יודע איך הגעית למסכנה הזאת ( לא שאני שולל אותה )
החברה לא מפרסמת 1 ל1 בידיוק מה המרכיבים שלה מחשש להעתקה של חברות קטנות ולא מוכרות
אני רק יכול להמליץ לך מניסיון על הסופר מאס

שלום
אני מדריך כושר בצבא
ועד עכשיו לא התעסקתי באבקות למיניהן ומסה בעיקר אירובי.
ורציתי לבדוק Gainer
אני רוצה בנוסף ל3-4 ארוחות ביום גם עוד תוספת כדי לגדול כי בצבא קשה לאכל מספיק ארוחות ..

חשבתי על אופטימום כי אין בו חומרים מסרטנים והוא די איכותי נחשב .. יש לו גרסאות גיינר המורכב והפחות מורכב מה ההבדל?
כמו שאמרו, סופר מאב מעולה.
ערכתי לך את ההודעה, פעם הבאה לא לדבר על הזמנות באינטרנט

אני לא מעריץ של גיינרים כי רואה אותם בתור בזבוז כסף שאפשר להכין בבית, אבל במקרים כמו שלך שיש בעיה של ארוחות זה כן מומלץ, מהניסיון של המון קרובים שלי שהשתמשו חד משמעית סופר מאס, ובזמנו עשיתי השוואות והוא יותר טוב מאופטימום
ובלי קשר לזה שהוא הכי יעיל לדימטייז יש טעמים פצצה תנסה תעוגיות

טוב תראה התגובות פה הם בלשון המעטה לא לעניין.
בדול יש שני סוגי גיינר מומלצים :
pro complex - הכיינר הכי נקי וטוב שקיים בעולם , 60 גרם חלבון על 80 גרם פחממה , תשלובת חלבונים שמזינה את השריר כ 4 שעות.
לאנשים שרוצים לעלות במשקל ויש להם נטייה טיבעית לשמנה או מפחדים לעלות אחוזי שומן.
serious mass - הגיינר הכי מומלץ למי שפשוט רוצה לעלות מסה 250+/- גרם של פחממה על 50 גרם חלבון , טעים מאוד ואפקטיבי.
חומרים איכותיים וחלבונים טובים , והרבה קלוריות , בעיקר לאנשים שרוצים לעלות מסה מבלי להסתכל יותר מידי על אחוזי שומן / או לאנשים שיש
להם נטייה טיבעית להרזיה.
שנייהם של אופטימום החברה המובילה בעולם בתחום.
במידה ואתה צריך עזרה או יעוץ נוסף (גם בנושא רכישה) אתה מוזמן ליצור קשר אשמח לעזור 😃

הכיינר הכי נקי וטוב שקיים בעולם , 60 גרם חלבון על 80 גרם פחממה
איך הוא הגיינר הכי טוב ומומלץ בעולם אם הוא לא עוזר לך לעלות במשקל ( שזה תאכלס מה שגיינר אמור לעזור לך בו ) ?
לפי הערכים שלו הוא לא רחוק מאבקת חלבון פשוטה

ראיתי היום משהו שנראה יותר טוב
elite labs muscle mass gainer
מנת הגשה היא כמעט 100 גרם פחות מהסופר מאס- יש אותו קלוריות ויותר חלבון http://www.pro-body.co.il/elite-muscle-mass-gainerelite-muscle-mass-gainer

מכיל גם מנת קראיטין גלוטמין bcaa ויטמינים וכו
9 קילו (70 מנות במידה ומנה זה חצי) ב500 ומשהו

לעומת סופר מאס 5.5 קילו (32 מנות במידה ומנה זה חצי) ב400 ומשהו.
ממה שכתוב זה יותר טוב מהסופר מאס ויותר משתלם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית