הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מרגיש מוזר כל פעם אחרי שאני אוכל ...

• פותח/ת השרשור AvivOz
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

AvivOz

משתמש מתחיל
59
8
נק' מוניטין:
-15
59
8
היי ,

אני מרגיש בזמן האחרון אחרי שאני אוכל , ממש שמן ... כאילו יש לי משהו בבטן שמעיק עליי .. לא יודע ממש להסביר אני מרגיש שיש לי בטן ...

תראו , אני שוקל 65 לפי משקל שהיה בצבא בצו ראשון לפני חודש , במכון כושר בבית ספר כתוב לי 62 ובבית כתוב לי 64 אני לא יודע למה להאמין וגובה 1.76+ בסביבות 1.75-76 ... עכשיו אני לא יודע אני נכנס למצבים שאני פשוט בדיכאון שאני אוכל אפילו בקטנה אני מרגיש שאני שמן ... מה יכולה להיות הבעיה ? סתם תפריט שהיה לי היום :

סנדוויץ' עם נקניק וטיפה חומס , משהו כמו 170 קלוריות.
חטיף אנרגיה של 96 קלוריות.
סוכריה של 9 קלוריות.
פשטידת ברוקולי משהו כמו רבע +.
2 עגבניות קטנות מאוד.
2 קלמנטינות (כן הגזמתי עם הפירות היום חח).
נס קפה אחד.

מה אתם אומרים ? יש לי סיבה להרגיש ככה ? אני לא יודע למה אני מרגיש ככה

גבר צא מהסרט הזה כבר.
אתה אוכל כמו ילדה ולא כמו מתאמן.
תמשיך לאכול ככה אחרי שבוע תשקול את עצמך תראה שאתה נשאר באותו משקל.
אתה סופר לי ביסים מבננה נס קפה חצי ופסטרמה נו באמת...
אני אתן לך את עצמי לדוגמא
שוקל 65 על מטר 71.
2 ביצים
250 גר' אורז לא מבושל
100 גרם חזה עוף
קופסת טונה
ירקות
5 פרוסות לחם
2 כפות חמאת בוטנים
90 שיבולת שועל לא מבושל
250 מליליטר חלב
קופסת קוטג 3 אחוז שומן
2 פירות
כף שמן זית
יוגורט

זה מה שאני אוכל ביום וזה מספיק לי בלחץ.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התגובות שלכם ושבת שלום 😃.

ואתה בדיאטה ? במה אתה ?

זה מה שאכלתי היום :

4 ממלואים עם אורז.
בננה אחת + ביס מבננה אחרת.
חצי פסטרמה.
3 חתיכות קטנות מאוד של בשר (ממש ריבוע קטן כזה נשנוש).
3 כפות כוסכוס.
דג אחד שהיה ברוטב שמן זית.
4 כפות כוסכוס.
כמה חתיכות מחלה.
2 קלמנטינות.
תפוחי אדמה חתוכים לריבועים (10).
נס קפה.
תפוח.

יש אנשים שאוכלים פחות ממני ... שלי לא נחשב לבסדר ?

אני פשוט רוצה להמשיך להרזות ...

אני המשיך לכתוב את מה שאני אוכל כל כמה ימים ותגידו לי אם זה בסדר ? אם אני ארגיש שאכלתי קצת או יותר וככה אדע אם לתקן ...

נערך לאחרונה:
טוב אז היום הגזמתי ואתם תגידו שזה נכון ...

4 ממלואים עם אורז.
בננה אחת + ביס מבננה אחרת.
חצי פסטרמה.
3 חתיכות קטנות מאוד של בשר (ממש ריבוע קטן כזה נשנוש).
3 כפות כוסכוס.
דג אחד שהיה ברוטב שמן זית.
4 כפות כוסכוס.
כמה חתיכות מחלה.
2 קלמנטינות.
תפוחי אדמה חתוכים לריבועים (10).
נס קפה.
תפוח.

זה מוגזם נכון ? עברתי פה את ה-1600 קלוריות בקליל לא ?

מכיוון שאתה מנהל כאן דו שיח חרשים, כמה ק"ג אתה יורד בחודש?

זה נראה כמו תפריט חיטוב אם להגיד לך את האמת.
כלומר כן אתה אוכל ממש קצת.
עכשיו גם ראיתי שאנחנו באותו משקל וגובה.
תראה את ההבדל בין מה שאני רשמתי למה שאתה רשמת.

• פותח/ת השרשור
לא יודע , לא הרבה ... אני פשוט לא רוצה להשמין ...

אני המשיך לכתוב את מה שאני אוכל כל כמה ימים ותגידו לי אם זה בסדר ? אם אני ארגיש שאכלתי קצת או יותר וככה אדע אם לתקן ...

ככה אני אוכל להבין יותר טוב מידע שיש לכם וכך אני אצבור ידע סבבה ?

תקרא קודם את:
http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/
וגם את,
http://www.kilogram.co.il/614/תפריטי-תזונה-לגברים-למטרת-חיטוב-והורד/

עבור חישוב ערכים יומיים אתה יכול להשתמש ב:
http://www.netogreen.co.il/Calculators/Nutrition-Calories.aspx

• פותח/ת השרשור

תודה רבה לך ושבת שלום 😃.

אתם אומרים שמה שאכלתי היום זה הרבה ? כי תראו אני מרגיש נגיד שהיום אכלת ממש ממש הרבה ... אני לא יודע אם כן או לא .. אם כן אני לא אוכל יותר היום אם לא אני אוכל עוד .... מה אתם אומרים ? אני מבין שיכול להיות שאני מגזים עם הדיאטה אבל אני רוצה לדעת אם הגזמתי היום ...

ושוב כמו שאמרתי למעלה מדי פעם אני אכתוב מה אכלתי ותגידו לי מה לשפר ... אם זה אפשרי מצידכם ...

עריכה : יצא לי במחשבון קלוריות משהו כמו 1300 קלוריות זה הגיוני ? אם כן לא אכלתי כלום היום או שזה מטעה אותי , מנסיון שלכם כמה זה אמור לצאת כל מה שאכלתי היום בערך ...

לא יודעים, ולא, אתה לא יכול לכתוב כל יום ונגיד לך אם "הגזמת או לא". לא כי אנחנו רעים אלא פשוט כי נתנו לך את כל הנתונים והתשובות ואתה ממשיך ללכת ראש בקיר. יש מחשבון קלוריות נורא פשוט להבנה שחנן נתן לך לינק אליו, תשתמש בו! אם הוא אמר שאכפת היום 1300 קלוריות אז כנראה שבאמת אכלת 1300 קלוריות.
כמה אתה צריך לאכול ביום? את זה אתה תבין מהמדריכים שחנן נתן לך (וזה עוד אחרי שנתתי לך ספויילר שהRMR שלך הוא 2000). ממה צריכה להיות מורכבת התזונה? גם את זה תבין מהמדריכים שחנן נתן לך. אם אחרי כל זה ואחרי שבאמת תקרא, תתעמק ותנסה להבין עדיין יהיו לך שאלות - תחזור לכאן איתן ושאל.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
לא יודעים, ולא, אתה לא יכול לכתוב כל יום ונגיד לך אם "הגזמת או לא". לא כי אנחנו רעים אלא פשוט כי נתנו לך את כל הנתונים והתשובות ואתה ממשיך ללכת ראש בקיר. יש מחשבון קלוריות נורא פשוט להבנה שחנן נתן לך לינק אליו, תשתמש בו! אם הוא אמר שאכפת היום 1300 קלוריות אז כנראה שבאמת אכלת 1300 קלוריות.
כמה אתה צריך לאכול ביום? את זה אתה תבין מהמדריכים שחנן נתן לך (וזה עוד אחרי שנתתי לך ספויילר שהRMR שלך הוא 2000). ממה צריכה להיות מורכבת התזונה? גם את זה תבין מהמדריכים שחנן נתן לך. אם אחרי כל זה ואחרי שבאמת תקרא, תתעמק ותנסה להבין עדיין יהיו לך שאלות - תחזור לכאן איתן ושאל.

בהצלחה
תודה רבה לך ולכולם 😃.

שבוע טוב 😃.

אפשר לנעול 😃. הנה שיפור קטן שעשיתי ...

היום אכלתי + שתיתי :

2 פרוסות לחם (כהה) עם חומוס.
נס קפה.
שעוית ירוקה (משהו כמו 2 כוסות).
קציצות ירק (2).
ממולאים מעלי גפן ובשר טחון (4).
בננה.
קלמנטינה.
נס קפה.
חצי כופסה של קוטג 9% + צלחת מלאה כרובית + אבוקדו.
ברנפלקס (קורנפלקס עם פירות יבשים) צלחת קטנה עם קצת חלב.
ותה.

האם עשיתי שיפור בתפריט ? כי בעקבות מה שאמרתם לי שיפרתי והרשאתי לעצמי יותר , האם קיים שיפור ?

אני לא מצליח להבין מה קשה לך להבין שממש לא רלוונטי לנו מה אתה אוכל. מה שרלוונטי לך זה הערכים התזונתיים של מה שאתה אוכל! אתה צריך לאכול את כמות הקלוריות שרשמתי לך באחת התגובות למעלה.
את הערכים של המזון שלך חשב בעזרת WWW.netogreen.co.il
מקווה שתפנים כי זאת הפעם האחרונה שאני אישית מתייחס להודעה בדמות "אכלתי ככה וככה, יש שיפור?"
אתה מסרב ליישם ולהפנים כל מה שאני רושם לך, חלאס.

• פותח/ת השרשור
תודה.

אני מנסה לשפר ולפי מה שאתה רואה הערכים של טובים ... אכלתי יותר מ-1800 היום וזה התקדמות ... אני צריך רוח גבית טיפה ...

אבל אין איפה לתת לך רוח גבית בסיטואציה הזאת! אתה לא מתאמן ומבקש חוו"ד על שינוי שעברת לאחר אימונים אלא פשוט בחור עם בעיות באכילה שמתקשה להפנים את ההמלצות שנותנים לו! אתה מצפה שנגיד לך "כל הכבוד שאתה אוכל חומש, כל הכבוד שאתה מסיים מהצלחת"?! אתה לא תינוק שצריך עידוד לעשות גרעפס אחרי המטרנה.

יש אנשי מקצוע שנותנים רוח גבית מהסוג שאתה מחפש.

* לא נאמר בלעג אלא באמת כי כבר אמרתי לך את דעתי בנושא.

עריכה:
רק לציין שאני בכלל לא חושב שמה שאכלת מגיע ל-1800 קלוריות, אבל אולי אני טועה.

• פותח/ת השרשור
אבל אין איפה לתת לך רוח גבית בסיטואציה הזאת! אתה לא מתאמן ומבקש חוו"ד על שינוי שעברת לאחר אימונים אלא פשוט בחור עם בעיות באכילה שמתקשה להפנים את ההמלצות שנותנים לו! אתה מצפה שנגיד לך "כל הכבוד שאתה אוכל חומש, כל הכבוד שאתה מסיים מהצלחת"?! אתה לא תינוק שצריך עידוד לעשות גרעפס אחרי המטרנה.

יש אנשי מקצוע שנותנים רוח גבית מהסוג שאתה מחפש.

* לא נאמר בלעג אלא באמת כי כבר אמרתי לך את דעתי בנושא.

עריכה:
רק לציין שאני בכלל לא חושב שמה שאכלת מגיע ל-1800 קלוריות, אבל אולי אני טועה.
סבבה תודה רבה לך 😃.

המשך שבוע טוב 😃.

אני אתחיל לקרוא ולראות מה שהצעתם לי ...

אפשר לנעול 😃.

גם אני הייתי קרוב לשלב האנורקסיה, הדבר היחיד שיעזור לך זה תפריט מסודר ואיש מקצוע שישב לך על הראש.
ממליץ לך בחום לנסות את הייעוץ האישי פה בפורום

• פותח/ת השרשור
גם אני הייתי קרוב לשלב האנורקסיה, הדבר היחיד שיעזור לך זה תפריט מסודר ואיש מקצוע שישב לך על הראש.
ממליץ לך בחום לנסות את הייעוץ האישי פה בפורום
תודה רבה לך 😃.

המשך שבוע טוב 😃.

אפשר לנעול 😃.

• פותח/ת השרשור
אחרי זמן מה , הגיע לו העדכון , לאחר שקראתי והפנמתי , התחלתי לאכול כמו שצריך , דוגמה להיום (עזבו את שישי ושבת שאכלתי כמו שצריך) :

בוקר :

נס קפה.
חטיף אנרגיה 96 קלוריות.
חצי פרוסת לחם עם חומוס.

צהריים :

שוק של עוף.
10 חתיכות של תפוחי אדמה.
4 כפות אורז.
בננה אחת בינונית.
תפוח.

ערב:

כרוב חתוך עם אבוקדו + ביצה + חומוס מעט.
בננה.
קורנפלקס עם צימוקים ופירות יבשים.

איך ?

יש לי רעיון. לך לרופא שלך ותספר לו מה שאתה אוכל ושאתה חושב שזה הרבה, אחרי שאתה חוזר ממנו ספר לנו מה הוא אמר לך

אני חושב שטיפול פסיכולוגי יעזור דחוף.. ואני אומר את זה בשיא הכנות ומתוך דאגה.. ניתן להרגיש בתוכן ההודעות שלך מתחילת השרשור שאתה אובססיבי בטירוף לכמויות אוכל אתה ממש מפחד מזה אתה אפילו לא מתיחס למה שאנשים רושמים לך ופשוט ממשיך בשלך אני באמת מציע טיפול מניסיון עם אנשים זה באמת עובד היו כאלו לפניך ויהיו אחריך..

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית