הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאוחר מדי להתחיל SS?

nissim9996

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
אז ככה בן 17 נרשמתי למכון לפני 4 חודשים +- ועשיתי תוכנית שהמאמן שם בנה לי בשביל לצבור מסה עכשיו קראתי פה ושם וזה מרגיש לי ממש כמו בזבוז זמן אני מגיע עושה 4 5 תרגילים שהוא הביא לי, סקוואט בנץ ודדליפט תלוי ביום כי לא חשבתי שאפשר לוותר על זה. יש תוצאות אבל זה מרגיש לי שאני עובד לא נכון והייתי צריך להתחיל בתוכנית SS מהרגע שנרשמתי. זה מאוחר מדי להתחיל?כל אימון יוצא לי שעה +-. השאלה שלי בעצם אם יש טעם להתחיל SS וזה יהיה אפקטיבי תודה לעונים

אם כח זה המטרה שלך בטח שאפשר להתחיל SS
כמעט בוודאות אתה עדין מתאמן מתחיל שיכול להוסיף משקל מאימון לאימון
בהצלחה

ל95% מהאוכלוסיה בחדר הכושר יש רגליים, גב חזה וכתפיים חלשים(מדי), די בטוח שאתה יכול לעשות SS(אלא אם כן יש לך סקוואט של 160, בנץ' של 110, דדליפט של 180 ופרס 75, אבל אז סביר להניח שלא היית מאוכזב מהתוצאות)

ל95% מהאוכלוסיה בחדר הכושר יש רגליים, גב חזה וכתפיים חלשים(מדי), די בטוח שאתה יכול לעשות SS(אלא אם כן יש לך סקוואט של 160, בנץ' של 110, דדליפט של 180 ופרס 75, אבל אז סביר להניח שלא היית מאוכזב מהתוצאות)
מסכים

Back
למעלה תחתית