הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע הגדלת כוח מתחילה בבאדי בילדינג

• פותח/ת השרשור koko19
  • פורסם בתאריך

koko19

משתמש קבוע
1,347
89
נק' מוניטין:
-73
1,347
89
שימו לב לאליוט , זה בחור שמבין דבר או שניים מהחיים ... הוא מסביר בצורה טובה מאוד למה חשוב לשלב בין בילדינג לבין תוכניות כוח למנהן (כמו SS ).

נקודה מעניינת נוספת שהוא מזכיר , שברגע שאתה נתקע בתוכנית כוח , תעשה ממנה הפסקה , תעבור לווליום יותר גבוהה (משקל כמובן נמוך) על מנת להגדיל את מסת השריר ( אפרופו SS שתקלטו מה באמת מגדיל שריר וזה לא SS וחברותיה)

מסקנה פשוטה , שכוח לא מחייב שהבן אדם שמתאמן בזה יהיה איזה רוני קולמן מבחינת מסת שריר. כלומר גם שחיף בן יומו יכול להרים הרבה יותר מאחד שבעל מסת שריר מרובעת ומחומשת משלו.

לא אמרת שמי שיש לו מאסת שריר יותר גדולה יגייס יותר יחידות מוטוריות ויהיה יותר חזק?
לכן כדאי לעשות אימוני בילדינג וss זה חרא?

יש בזה משהו, תסתכל בסרטוני מוטבציה של כל מיני מפתחי גוף, אם זה ברמה אולימפית ואם זה אפילו פיטנס/אסתטי, לרוב המשקלים שלהם לא מרשימים במיוחד, נמוכים בהרבה משל ליפטרים ברמה זה לתחום שלהם מבחינת יחס אבל גדולים פי כמה מאותם ליפטרים ואני לא מקשיר חומרים לתאוריה הנכונה הזאת
אבל אין ספק שכמה שיהיו יותר פלטות על המוט זה ישפיע על היפרטרופיה, לכן באמת צריך לשלב בין השניים.
Nvgff.jpg

נו ? ורשמתי ש14 זה במקרה הטוב ולרוב זה מעל, כלומר לרוב מעל הממוצע, ובתור מישהו שמפתח גוף לא הייתי מצפה להיות במהלך השנה מעל 14
אתה אומר את זה כדבר רע ויוצא דופן, בעוד זאת הנורמה בחברה.
רוב "מפתחי הגוף" הליצניים בחדרי הכושר, גם הם מעל 14.

וטוני, אתה טועה.
זה שהליפטרים הגדולים לא מפיצים תמונות של הגוף שלהם כל דקה ברשת, לא אומר שהם קטנים מ"מפתחי גוף".

• פותח/ת השרשור
לא אמרת שמי שיש לו מאסת שריר יותר גדולה יגייס יותר יחידות מוטוריות ויהיה יותר חזק?
לכן כדאי לעשות אימוני בילדינג וss זה חרא?

שמע... לא אני אמרתי את זה אלה ציטטתי את אליוט מהווידאו .... אפשר בתכלס למצא מקרים לפה ולפה , לכן מסקנה פשוטה שכבר רשמתי בפתיחת הפוסט שלי שמשום מה בחרת להביא ציטוט חלקי , שאומרת שהכי טוב זה ל ש ל ב בין אימוני כוח לאימוני בילדינג!

כן , אם אתה קורא "לגדולים" בהתיחסות למסת שריר . אם אתה מדבר על גודל פיסי אז לא .. הם מלאי שומן ונראים כמו חזירים שחוטים 😃

ראו ערך סטן אפרדינג
Stan-Efferding.jpg

ראו ערך דן גרין
64053_467045983332421_1322805638_n.jpg

ראה ערך אריק לילברידג'
photo.jpg

ראה ערך ברנדון לילי אחרי חיטוב
24313_237466769759099_490703028_n.jpg

כמובן קונסטנטין קונסטנטינוב
Shock80.jpg

עוד מישהו רוצה לומר שליפטרים נראים כמו חזירים שחוטים ?

שמע... לא אני אמרתי את זה אלה ציטטתי את אליוט מהווידאו .... אפשר בתכלס למצא מקרים לפה ולפה , לכן מסקנה פשוטה שכבר רשמתי בפתיחת הפוסט שלי שמשום מה בחרת להביא ציטוט חלקי , שאומרת שהכי טוב זה ל ש ל ב בין אימוני כוח לאימוני בילדינג!

כן , אם אתה קורא "לגדולים" בהתיחסות למסת שריר . אם אתה מדבר על גודל פיסי אז לא .. הם מלאי שומן ונראים כמו חזירים שחוטים 😃
1557448_10152253723366873_487762427_n.jpg
1525678_455492761217223_1009250218_n.jpg
tumblr_n0qdfawjvt1ryfk1go1_500.jpg

צודק אחי... כולם שמנים ומסריחים...

• פותח/ת השרשור
ראו ערך סטן אפרדינג
Stan-Efferding.jpg

ראו ערך דן גרין
64053_467045983332421_1322805638_n.jpg

ראה ערך אריק לילברידג'
photo.jpg

ראה ערך ברנדון לילי אחרי חיטוב
24313_237466769759099_490703028_n.jpg

כמובן קונסטנטין קונסטנטינוב
Shock80.jpg

עוד מישהו רוצה לומר שליפטרים נראים כמו חזירים שחוטים ?

ראה ערך פורום סטרואידים ותרופות WTF !!!!!

ברור אחי כי ג'יי קטלר טבעי כמו מיץ תפוזים סחוט טרי 100% טבעי
כל הבילדרים המוכרים טבעיים כמו אורית פ1קס, וככה גם הליפטרים הגדולים.

רוצה בחורים טבעיים שנראים מעולה ?
דני שובבני מהפורום
שום כלום מהפורום אחרי החיטוב
ויבריל אחרי החיטוב
אני כל ימות השנה

מאיפה אתה יודע שהם לא עושים אימוני היפרטרופיה
דבר שני, על כל אחד כזה אני יכול לתת לי 10 גדולים ממנו, ממר אולמפיה, שהם לא ליפתרים
רוצה בחורים טבעיים שנראים מעולה ?
דני שובבני מהפורום
שום כלום מהפורום אחרי החיטוב
ויבריל אחרי החיטוב
אני כל ימות השנה
שום כלום לא מכיר כנל ויבריל
דני שובנני מכיר הוא חזק אבל ממש לא גוף של מפתח גוף

ו"אתה כל ימות השנה" אחי בלי לעליב אתה קציצה

מאיפה אתה יודע שהם לא עושים אימוני היפרטרופיה
דבר שני, על כל אחד כזה אני יכול לתת לי 10 גדולים ממנו, ממר אולמפיה, שהם לא ליפתרים
שום כלום לא מכיר כנל ויבריל
דני שובנני מכיר הוא חזק אבל ממש לא גוף של מפתח גוף

ו"אתה כל ימות השנה" אחי בלי לעליב אתה קציצה
הוא גם לא מתיימר להיות מפתח גוף, אבל הוא שוקל 75+ ונראה יותר טוב מכל "בילדרון" ששוקל כמוהו ומתאמן להיפרטרופיה

הוא גם לא מתיימר להיות מפתח גוף, אבל הוא שוקל 75+ ונראה יותר טוב מכל "בילדרון" ששוקל כמוהו ומתאמן להיפרטרופיה
אני לא מסכים, ואתה הוכחת שאני צודק, נתת דוגמה של יותר מ14 אש בטוח...אתה בערך 17-18 א'ש ודני פחות ממך אבל עדיין אם היה משקיע את אותו הזמן באימוני היפרטרופיה היה לו גוף יותר יפה...אבל כל אחד והמטרה שלו

אני לא מסכים, ואתה הוכחת שאני צודק, נתת דוגמה של יותר מ14 אש בטוח...אתה בערך 17-18 א'ש ודני פחות ממך אבל עדיין אם היה משקיע את אותו הזמן באימוני היפרטרופיה היה לו גוף יותר יפה...אבל כל אחד והמטרה שלו
תקרא שוב מה שכתבתי

תקרא שוב מה שכתבתי
תקרא שוב מה שאני רשמתי כבר נמאס לי מהדיון הזה, אני ירשום אתזה בפעם האחרונה :

-למטרת מסת שריר(במיוחד נקי) יש צורך בדגש על אימוני היפרטרופיה ולא אימוני ליפטימג
-הטוב ביותר הוא לשלב, אימוני הליפטינג יספקו לך כוח שלאחר שתחזור לאימוני הנפח תרים כבד יותר ובכך תועיל להיפרטרופיה
-בסופו של דבר האנשים הגדולים בעולם (קולמן ארנולד קטלר וכל המוכרים) מתעסקים בנפח בסגנון abcde וכו ולא בליפטינג אז זה שתתנו לי פה את הטובים של הליפטינג, אני יכול למספר את כל המרי אולמפיה שלא רואים אותם
-חלק גדול מהליפטרים הוא מעל הממוצע של האחוז שומן ולא מתוך "סטריוטיפ" אלא מתוך הכרות עם הרבה ליפטרים (גרעון קלורי חיובי)
-"עם הכוח מגיע המסה" נכון אבל לא כמו שתעשה מסה נטו(אימוני נפח abc אפילו)

מסקנה: בן אדם שהמטרה שלו במכון היא לבנות גוף יפה ושרירי הוא יצתרך להדגיש את זמנו במכון לאימוני נפח ואחת לכמה זמן לעשות תכנית כוח-מכאן שאדם שעוסק בבילדינג יהיה גדול(במסת שריר) יותר מאדם שעוסק בליפטינג (במידה והגנטיקה שווה).

אז המלצה שלי? להתחיל עם ss ואז לעבוד abc ppl או abcd או אפילו ab וfbw ולא 5/3/1 טקסס וכל שאר הירקות

דבר ראשון, אין דבר כזה "גרעון קלורי חיובי".
דבר שני, אתה מדבר שטויות, כל תוכנית כוח מעבר לSS, משלבת נפח ברמה גבוה, בין אם זה טקסס ב5x5 אקרוס, 5/3/1 עם התרגילי עזר 5x10 או קורטה עם בלוק נפח שלם, ותאמין לי שאתה תגדל יופי מהנפח הזה.
כמה ליפטרים אמיתיים כבר הכרת בחייך? אני לא מדבר על SSניקים מתחילים, או אנשים שעשו תוכנית כוח שתיים, אלא על ליפטרים אמיתיים שעברו כבר כמה וכמה תוכניות כוח, והתחרו בתחרויות?
ולידיעתך, קולמן התחיל בליפטינג.

טוני, רק שתדע שאני מאוד מכבד את זה שאתה לבד נגד כולם. באמת, בלי טיפת ציניות. מכבד אנשים שיש להם דעות משלהם ומחזיקים בהם גם כנגד הזרם.
לעניין-
כל מה שאתה רשמת עד עכשיו זה בולשיט שמתבסס על ספקולציות.
'ניקח ליפטר שמתעסק בליפטינג 5 שנים ובילדר שמתעסק בX 5 שנים..למי יהיה גוף יותר יפה?בהנחה שיש להם אותו הגנטיקה'
איזה מן שאלה זו?זה כמו שאשאל 'שומע אחי..נניח שאתה וקלוקוב חזקים באותה מידה ומכירים את הטכניקה של ההנפות באותה מידה..מי ירים יותר?למי יש חוסן מנטלי חזק יותר?'-בקיצר שאלה דבילית שלא ניתן ולא ראוי לענות עליה.
מתאמן מתחיל, לא יודע להתאמן. גם אחריי SS, לדעתי, לא מדובר במתאמן סופר מתקדם. מאוד קל 'לעוף על עצמך' בתכניות היפרטרופיה למיניהם.
חבר שלי מהחודש כושר התעסק שנה שלמה בהיפרטרופיה והדבר היחיד שגדל לו זה שיערות על בית השחי. למה?כי הוא עף על עצמו.
לדעתי, ולדעתם של הרבה אנשים אחרים, הבסיס להכל הוא כוח.
כן, לשאלתך, גם בפווארליפטינג משלבים נפחים גבוהים..ע"ע סמולוב, קורטה וכו'..לא חסרות תוכניות מהסגנון. האם התוכניות האלה מתבססות על היפרטרופיה?האם בבסיסן הן רוצות לנפח לך שרירים מכף הרגל ועד הראש?לא. הן עושות את זה על הדרך אבל זה לא הרעיון.
'ליפטרים שמנים כל ימות השנה'
טוב אחי, מוזמן לראות איך נראה בילדר מקצועי באוף סיזן. אתה לא תאהב את מה שתראה.

דבר ראשון, אין דבר כזה "גרעון קלורי חיובי".
דבר שני, אתה מדבר שטויות, כל תוכנית כוח מעבר לSS, משלבת נפח ברמה גבוה, בין אם זה טקסס ב5x5 אקרוס, 5/3/1 עם התרגילי עזר 5x10 או קורטה עם בלוק נפח שלם, ותאמין לי שאתה תגדל יופי מהנפח הזה.
כמה ליפטרים אמיתיים כבר הכרת בחייך? אני לא מדבר על SSניקים מתחילים, או אנשים שעשו תוכנית כוח שתיים, אלא על ליפטרים אמיתיים שעברו כבר כמה וכמה תוכניות כוח, והתחרו בתחרויות?
ולידיעתך, קולמן התחיל בליפטינג.

קולמן התחיל בליפטינג. אני גם התחלתי בקרדיו.
מאזן קלורי
נפח ab של 9-12 סטים לשריר גדול ו6-9 לשריר קטן
חזרות 5-8 שריר גדול 8-12 שריר קטן

ווסגוס, בסופו של דבר אני פועל על פי הניסיון שלי הייתי עם כל מיני תכניות ושיטות אימון, וב ss כן ראיתי עלייה אבל לא משמעותית כמו שעשו פה ממנה.
אני יכול להעיד על עצמי שאני מתקדם מאוד יפה במסת שריר ואני 10-12 א'ש אז אני לא רוצה להטעות אנשים אבל אני ממשיך בשלי-מתקדם מעולה רואה כל הזמן עלייה על המשקל ובלי לעלות כמעט שומן(פה גםתורמת הגנטיקה שלי)

קולמן התחיל בליפטינג. אני גם התחלתי בקרדיו.
מאזן קלורי
נפח ab של 9-12 סטים לשריר גדול ו6-9 לשריר קטן
חזרות 5-8 שריר גדול 8-12 שריר קטן

ווסגוס, בסופו של דבר אני פועל על פי הניסיון שלי הייתי עם כל מיני תכניות ושיטות אימון, וב ss כן ראיתי עלייה אבל לא משמעותית כמו שעשו פה ממנה.
אני יכול להעיד על עצמי שאני מתקדם מאוד יפה במסת שריר ואני 10-12 א'ש אז אני לא רוצה להטעות אנשים אבל אני ממשיך בשלי-מתקדם מעולה רואה כל הזמן עלייה על המשקל ובלי לעלות כמעט שומן(פה גםתורמת הגנטיקה שלי)
אני התאמנתי במשך 3 שנים ב AB ו ABC שקלתי 55 על 14% שומן
התאמנתי ב SS חצי שנה, הגעתי ל 75 עם 16% שומן, ומסה מאוד מאוד מרשימה (היו שואלים אותי אם אני לוקח סטרואידים) והייתי מקפיץ את החזה שלי כל הזמן, כי סוף סוף אחרי 3.5 שנים אני יכול (^^)
איך זה יכול להיות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית