הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט חיטוב

• פותח/ת השרשור eldadr
  • פורסם בתאריך

eldadr

משתמש מתחיל
92
1
נק' מוניטין:
-17
92
1
נתונים
גובה 162
גיל 24
משקל 71
BMR 2324
מתאמן 5 ימים בשבוע

בוקר : סקופ א.חלבון עם מים + 50 גר' קוואקר + 150 גר' חלב + 10 גר' אגוזי מלך + כפית דבש
ביניים : מעדן 0% + 10 יח' שדקיים טבעיים
צהריים : 100 גר' אורז + 175 גר' חזה עוף + 70 גר' טחינה + סלט
אחרי אימון : סקופ א.חלבון עם מים
ביניים : בננה
ערב : 1 ביצה + גביע קוטג' 3% + טונה במים + סלט

ערכים סופיים :
קלוריות 1864
חלבון 183.4
פחמימה 135.2
שומן 64.3

נערך לאחרונה:
BMR או RMR?

בוקר : 50 גר' קוואקר + 150 גר' חלב + 10 גר' אגוזי מלך + כפית דבש
ביניים : מעדן 0% + 10 יח' שדקיים טבעיים
צהריים : 100 גר' אורז + 175 גר' חזה עוף + 70 גר' טחינה + סלט
אחרי אימון : סקופ א.חלבון
ביניים : בננה
ערב : 1 ביצה + גביע קוטג' 3% + טונה במים + סלט
ערכים סופיים :
קלוריות 1864
חלבון 183.4
פחמימה 135.2
שומן 64.3

התפריט נראה בסדר, אתה יודע להחליף דברים? שלא תתקע על אותו תפריט כל הזמן.

מכיר את עיניין ההעמסות?

בסך הכול נראה בסדר גמור תנסה לרדת ל100 גרם פחמימות ביום אפילו פחות בשביל שהגוף יתחיל לשרוף את השומן בגוף ולא את הפחמימות שאתה מכניס ותעשה אירובי..

תנסה לרדת ל100 גרם פחמימות ביום אפילו פחות בשביל שהגוף יתחיל לשרוף את השומן בגוף ולא את הפחמימות שאתה מכניס
רגע, רגע, אם הוא יאכל פחות פחמימות הוא יצטרך לאכול יותר שומן, ואז הגוף ישרוף את השומן שנאכל ולא את השומן בגוף, או שהוא יאכל יותר חלבון ואז הגוף ישרוף חלק מהחלבון הזה. מה הרווחנו?

רגע, רגע, אם הוא יאכל פחות פחמימות הוא יצטרך לאכול יותר שומן, ואז הגוף ישרוף את השומן שנאכל ולא את השומן בגוף, או שהוא יאכל יותר חלבון ואז הגוף ישרוף חלק מהחלבון הזה. מה הרווחנו?

בדיוק מה שרציתי להגיב..הקדמת אותי

ענייו ההעמסות עד כדי כך קריטי גם בתפריט שהוא לא דל פחמימה כל כך? (יותר מ-50 גר')

כן, בכל דיאטה

התפריט נראה בסדר סך הכל.
רק שאני הייתי מחלק את החלבון כך שיהיה נוכח בכל הארוחות , זה יביא לשינוי לטובה בכך שתהיה הזנת חלבון לשריר במהלך כל היום.
למשל בארוחת ביניים הראשונה במעדן יש כמה גרמים בודדים , אני הייתי מחליף אותו בקוטג והארוחת ערב זה יהיה מושלם.
וכמובן יותר ארובי.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
לא סביר, RMR גדול מהBMR
http://www.caloriesperhour.com/index_burn.php
באתר הזה השתמשתי וזה התוצאה שהוא הראה לי
יש לך אתר אחר ?
והכמות קלוריות לקחתי מהמחשבון של סקובי
http://scoobysworkshop.com/calorie-calculator/
התפריט נראה בסדר סך הכל.
רק שאני הייתי מחלק את החלבון כך שיהיה נוכח בכל הארוחות , זה יביא לשינוי לטובה בכך שתהיה הזנת חלבון לשריר במהלך כל היום.
למשל בארוחת ביניים הראשונה במעדן יש כמה גרמים בודדים , אני הייתי מחליף אותו בקוטג והארוחת ערב זה יהיה מושלם.
וכמובן יותר ארובי.
בהצלחה

שכחתי לציין שבארוחות בוקר אני שותה סקופ חלבון איך שאני קם
ולגבי אירובי אני עושה בסוף כל אימון 300 קלוריות זה יוצא כ 25 דקות

תראה בקצרה רוב סוגי החלבון מזינים את הגוף לזמן של בין שעתיים לשלוש שעות , ולכן מומלץ מאוד לאכול כל 3 שעות , ומומלץ שיהיה חלבון בכל ארוחה.
לגבי ארובי , לא יודע מה בדיוק אתה עושה אך מה שאתה אמור לעשות הוא :
35-40 דק , שבהם אתה עולה לדופק של 120-130 במידה ואתה לא בכושר

אין שום חשיבות כזאת, העיקר שתגיע לכמות החלבון בסוף היום

http://www.caloriesperhour.com/index_burn.php
באתר הזה השתמשתי וזה התוצאה שהוא הראה לי
יש לך אתר אחר ?
והכמות קלוריות לקחתי מהמחשבון של סקובי

יש בפורטל, ומחשבון קלוריות טוב זה http://netogreen.co.il/Calculators/

תראה בקצרה רוב סוגי החלבון מזינים את הגוף לזמן של בין שעתיים לשלוש שעות , ולכן מומלץ מאוד לאכול כל 3 שעות , ומומלץ שיהיה חלבון בכל ארוחה.
שוב, לא נכון

יוגב אני לא יודע מי אתה והיכן אתה חושב שאתה לוקח את המידע שלך , אבל כדאי מאוד שתפסיק לדבר על דברים שאתה לא מבין בהם ובעיקר לשלול דברים של אנשים מנוסים יותר ממך שלמעשה יודעים על מה הם מדברים.
לפי מה שאתה אומר פה בעצם באותה מידה הבחור יכל לדפוק ארוחה אחת של 180 גרם חלבון וזהוא לא ?
הרי זה לא משנה כל עוד בסופו של יום הוא מגיעה לכמות החלבונים שהוא צריך לא ?
ואין שום קשר בין זה לבין זה שהגוף יכל לספוג כ 35 גרם חלבון במהלך שעה בודדת ?
קיצור חבל שאתה מטעה אנשים.

יוגב אני לא יודע מי אתה והיכן אתה חושב שאתה לוקח את המידע שלך , אבל כדאי מאוד שתפסיק לדבר על דברים שאתה לא מבין בהם ובעיקר לשלול דברים של אנשים מנוסים יותר ממך שלמעשה יודעים על מה הם מדברים.
אתה אכן לא מכיר אותי ולכן אל תשלול על הסף

ואין שום קשר בין זה לבין זה שהגוף יכל לספוג כ 35 גרם חלבון במהלך שעה בודדת ?
תוכיח, ולא רק על זה..על שאר הדברים. אם היית קורא קצת מאמרים פה באתר, מחקרים חדשים\נורמליים היית רואה שממש לא משנה מתי וכמה חלבון אתה אוכל העיקר שאתה אוכל כמות מספקת במשך היום

אז בו ותוכיח אתה את ההפך , אתה הרי מנסה מהפריח את הבסיס לזונה נכונה בבודי בילדינג.
קיצור עזוב זה שטויות חבל פשוט שאתה הורס לבחור זה הכל.
בהצלחה לך ולו.

אז בו ותוכיח אתה את ההפך , אתה הרי מנסה מהפריח את הבסיס לזונה נכונה בבודי בילדינג.
קיצור עזוב זה שטויות חבל פשוט שאתה הורס לבחור זה הכל.
בהצלחה לך ולו.
כנס לפורטל תקרא, אם לא תבמן משהו אשמח להסביר לך..אני בטוח שאתה בודי בילדר ויודע הכול אז כנראה שפה ייגמר הטרד, אשמח שתוכיח אחרת

מה חחחח ?? ברגע שהגוף אין לו פחמימות זה כמו אוטו בלי דלק לא יכול לנסוע ככה הגוף לגבי פחמימות ברגע שאין הגוף יתחיל לשרוף את השומן וככה יורדים באחוזי שומן.. הגוף לא ישרוף את החלבון שהוא מכניס גם עם יעשה פעמים בשבוע אירובי של שעה הגוף לא ישרוף שריר ולא את החלבון..

וזה לא אומר שהוא צריך לאכול יותר שומן בגלל שהוא עכשיו אוכל פחות פחמימות...

פחות פחמימות יותר חלבון יותר חזרות בסטים בשביל לבנות שריר ולא לבנות מסה.. וככה מגיעים לתוצאות למי שרוצה חיטוב..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית