הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גב עגול בדדליפט

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
לראשונה אני עובד עם חגורה בסט כבד , והיא גורמת לי לגב תחתון עגול משום מה , לא משנה כמה השתדלתי לתקן את הטכניקה

יכול להיות שזה בגלל שאני ממקם גבוה ? ( לא יכול לבצע במיקום רגיל )

(PR)

• פותח/ת השרשור
אני גם ככה מבואס שאני כבול מלעשות מסה ותכנית נורמלית .
לגמרי מגיע לי קצת להתקדם קיביניבלאט

אעאעאהעה חלק מהפלטות מלוכלכות בגללי 🤯
חזק מאוד והגב באמת לא ניראה רע, בדרך הזו על הדרך מגייסים יותר שרירים מהגב עליון לתנועה

• פותח/ת השרשור
קיריל , תראה בלוג שלי את הגב התחתון ישר עד הדדליפט הקודם . פה התחלתי עם תחת נמוך בשביל לנסות ליישר את הגב וזה לא ממש עבד גם בסטים הבאים .
דה מסקיולר , הגב העליון שלי תמיד עגול , הבעיה היא בתחתון שלמיטב ידיעתי לא תורם וגם מסוכן ככה .

• פותח/ת השרשור
אני מנסה להגיע למצב כזה ( גב תחתון ישר ) , ובגלל זה אני מתחיל עם תחת נמוך יותר ב227 :

זה בסהכ משבוע שעבר
משהו בחגורה מגביל אותי אני מאמין

הגב שלך עגוב באותה מידה בלי החגורה
בגלל החגורה אתה מרגיש את זה

הגב העגול ברמה שלך לא כ"כ נורא
אבל שים לב שאתה תולש את המוט מהרצפה במקום לדחוף את הרצפה עם הרגליים בחלק הראשון של המשיכה ואז רק לסיים עם הגב
ככל שהמשקל יעלה הבעיה תחריף

• פותח/ת השרשור
אני חושב שהגב עגול יותר באופן משמעותי , אבל שיהיה , אני אשחק עם החגורה בכל מקרה .
לגבי התלישה של המוט , חשבתי שתיקנתי את זה , אני אנסה שוב להתרכז בנקודה הזאת . תודה הניתוק פה הוא יותר טוב :

יותר טוב
הבעיה שלך בסט אפ היא בעיקר שאתה לא מסובב אגן לאחור, ורק מרים חזה
האגן יותר חשוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית