עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
12 שבועות יספיקו לי להגיע למטרה או שצריך יותר?תקרא קודם על דל פחמימה, זה לא כ'כ פשוט ולא מתאים לכל אחד.
תבדוק אם יש לך את האפשרות מבחינת הגיונית של האוכל להחזיק תפריט דל פחמימה
קח גם בחשבון שגם 10% שומן זו מטרה בכלל לא פשוטה
אני כרגע 16 אחוז שומן וכן קראתי על זה נראה לי שאני יכול השאלה עם להתחיל דיאטה רגילה ואז לעבור לדל או ישר להתחיל מדל12 שבועות יספיקו לי להגיע למטרה או שצריך יותר?
עדיף להתחיל רגיל ולקצץ קלוריות מפחמימה לפי שקילות שבועיות ובסוף לרדת לדל פחמימהאני כרגע 16 אחוז שומן וכן קראתי על זה נראה לי שאני יכול השאלה עם להתחיל דיאטה רגילה ואז לעבור לדל או ישר להתחיל מדל
12 שבועות שווה בערך 10 קילו בירידה טובה, אז זה מאוד תלוי במשקל שלך עכשיו, אבל מ 16% זה נשמע לי מאוד אופטימי 12 שבועות12 שבועות יספיקו לי להגיע למטרה או שצריך יותר?
משקל 76 מטר 1.7512 שבועות שווה בערך 10 קילו בירידה טובה, אז זה מאוד תלוי במשקל שלך עכשיו, אבל מ 16% זה נשמע לי מאוד אופטימי 12 שבועות
המטרה שלי ממש קשה ?משקל 76 מטר 1.75
קודם כל נשמע לי יחס משקל/גובה שלא מתאים להתחיל בו חיטוב.משקל 76 מטר 1.75
המטרה שלי ממש קשה ?
מה זאת אומרת לא מתאים להתחיל בו חיטוב באיזה משקל זה מתאים?קודם כל נשמע לי יחס משקל/גובה שלא מתאים להתחיל בו חיטוב.
אני בספק אם אחרי 12 שבועות תגיע לתוצאה הרצויה.
תסתכל על לוגים של אנשים אחרים, לרוב מתחילים חיטוב כאשר יש יותר מאסת שריר.מה זאת אומרת לא מתאים להתחיל בו חיטוב באיזה משקל זה מתאים?
מה ב 5 -6 קילו אני לא יעלה ל 20 אחוז שומן בערך?תסתכל על לוגים של אנשים אחרים, לרוב מתחילים חיטוב כאשר יש יותר מאסת שריר.
מבלי לראות תמונה, אני מניח שיש לך עוד 5-6 קילו לעלות לפני חיטוב