הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה סקוואט ודדליפט

• פותח/ת השרשור Blap
  • פורסם בתאריך

Blap

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
27
6
0
היי, אני מתאמן מתחיל והמאמן במכון אומר שהטכניקה שלי בסקוואט ובדדליפט לא טובה, קצת קשה לי ללמוד איך לעשות סקוואט כי במכון שלי אנחנו אולי 2 שעושים סקוואט חופשי (אין לנו כלוב, רק סמית ומשום מה לכולם יש בראש שסקוואט תרגיל שפוגע לא משנה מה)
אז רציתי להתייעץ איתכם איך אני יכול לשפר את הטכניקה שלי
אני יודע שהמשקלים לא גבוהים, אני דיי חלש אבל כל בעיה נטפל בה אחד אחד...
התייעצתי גם בפורום אחר
לפני ההתייעצות סקוואט:

אחרי (ניסיתי לתקן לפי מה שאמרו לי אבל הבנתי שעדיין לא טוב):

דדליפט:

תודה על העזרה :D

שלום,
בסקוואט יש יותר מדי בעיות, קודם כל צריך לבחור וריאציה של סקוואט(HB או LB) ולהתחיל משם, שלבים הבאים יהיו לשלוט בגב התחתון, בברכיים, בתנועת אגן(היפ דרייב) כל שהופך את הסקוואט לסקוואט.
הייתי ממליץ לעבור חדר כושר, אם אתה רוצה לבצע את התרגיל ברצינות האלתור הזה לא רציני.

דדליפט- אם אתה מרים פלטות נמוכות תגביה אותן מעל הרצפה(תניח פלטה מתחת בכל צד), כשהגובה יהיה רלוונטי נראה איך הדדליפט, כרגע זה נמוך מדי מכדי שתוכל לבצע את התרגיל כמו שצריך(אגן נמוך מדי, מרפקים לא נעולים)

יש הרבה טעויות מכדי להתחיל לתקן בפורום, תמצא חבר/מאמן שיודע את התרגילים ויכול ללמד אותך או לחילופין תתחיל להסתכל בפורום POWERLIFTING, תקרא מאמרים ותלמד את התרגילים בעצמך.

• פותח/ת השרשור
שלום,
בסקוואט יש יותר מדי בעיות, קודם כל צריך לבחור וריאציה של סקוואט(HB או LB) ולהתחיל משם, שלבים הבאים יהיו לשלוט בגב התחתון, בברכיים, בתנועת אגן(היפ דרייב) כל שהופך את הסקוואט לסקוואט.
הייתי ממליץ לעבור חדר כושר, אם אתה רוצה לבצע את התרגיל ברצינות האלתור הזה לא רציני.

דדליפט- אם אתה מרים פלטות נמוכות תגביה אותן מעל הרצפה(תניח פלטה מתחת בכל צד), כשהגובה יהיה רלוונטי נראה איך הדדליפט, כרגע זה נמוך מדי מכדי שתוכל לבצע את התרגיל כמו שצריך(אגן נמוך מדי, מרפקים לא נעולים)

יש הרבה טעויות מכדי להתחיל לתקן בפורום, תמצא חבר/מאמן שיודע את התרגילים ויכול ללמד אותך או לחילופין תתחיל להסתכל בפורום POWERLIFTING, תקרא מאמרים ותלמד את התרגילים בעצמך.
אני מעוניין בHB...
צריך להתיישב אחורה ככה? כי לפני כמה זמן לא הייתי עושה את זה ואמרו לי שככה צריך.
אין לי אפשרות למצוא מישהו במכון שיודע את התרגילים
שאלתי את המאמן לגבי הדדליפט והוא אמר לי להכניס את הרגליים עד הסוף במוט, להרים ואז כשאני מוריד להתיישב כמו בסקוואט אבל אז אני בעצם עושה פעולה של סקוואט ולא דדליפט אז לא נראה לי הגיוני...
כנראה אין לי ברירה אלא ללמוד מהאינטרנט?

אני מעוניין בHB...
צריך להתיישב אחורה ככה? כי לפני כמה זמן לא הייתי עושה את זה ואמרו לי שככה צריך.
אין לי אפשרות למצוא מישהו במכון שיודע את התרגילים
שאלתי את המאמן לגבי הדדליפט והוא אמר לי להכניס את הרגליים עד הסוף במוט, להרים ואז כשאני מוריד להתיישב כמו בסקוואט אבל אז אני בעצם עושה פעולה של סקוואט ולא דדליפט אז לא נראה לי הגיוני...
כנראה אין לי ברירה אלא ללמוד מהאינטרנט?

ללמוד מהאנטרנט/מאמן שיודע/חבר שיודע וכו', כל מי שרוצה ללמוד יכול למצוא איך

Back
למעלה תחתית