הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב ארוך שנתקע

plock88

משתמש פעיל
681
2
נק' מוניטין:
181
681
2
גרייט שייפ
שלום , קצת רקע- בן20+ , 3 שנים+ מתאמן עם מסה מכובדת , כרגע כבר 3 חודשים בחיטוב ירדתי מ25% לערך אל 18% ירדתי מ98 ק"ג אל 87-87.5 ק"ג . שמרתי על מסה מכובדת מאוד . הבטן עדיין נוזלית ושומנית אבל החלו חתכים ואלכסונים , הצדדים התיישרו , ורגליים וכתפיים וגב התחילו להיחתך גם. רואה תוצאות מרשימות.

במשך 3 חודשים עד כה הייתי עם תפריט צמוד 100% , חתכתי כל כמה שבועות פחמימות .
כרגע הגעתי לתפריט די "דל" . ולקחתי לי שבוע הפסקה בגלל הצד המנטלי וגם כי נתקעתי קצת , תכננתי תפריט אשמח לביקורת :

א. בוקר : שייק חלבון עם מים + 1 פריכית אורז מלא

א.צהריים : 200 ג' חזה עוף לאחר טיגון + 170~ ג' בטטה אפויה ללא קליפה + ירקות/סלט

א.ביניים : 2 פריכיות + שייק חלבון עם מים + תמר מג'הול

א.אחה"צ: 5 חלבון ביצה + 1 חלמון ביצה + 1 טונה במים + ירקות/סלט

א.ערב : 200 ג' חזה עוף + 150 ג' שעועית ירוקה אפויה + ירקות

א.לפני שינה : שייק חלבון עם מים + 1 פריכית + תמר מג'הול

ערכים -
1900 קל' , 190 ג' חלבון , 170 ג' פחמימה , 52 ג' שומן .

** התפריט לאחר מספר קיצוצים של פחמימות , ירדתי יפה מאוד גם על כמות כזאת של פחמימה .
אני יודע שיש פה משהו מקולקל בתפריט בכדי להגיע אל 12-13% כמה שיותר מהר , התפריט הזה יהיה נאצי אם נוריד ממנו עוד, לכן אני פונה אליכם , תעזרו לי מבחינת הפחמימות ,כדי להישבע , באמת שזה קשה..אני כבר 3 חודשים שומר על תפריט דומה, פשוט קשה..

אני אשמח לכל טיפ אפשרי , שווה לסבול חודשיים ולתכנן תפריט דל פחמימה ? תפריט שונה כמובן ,אבל שיהיה בבסיסו מוגדר כ"דל" פחמימה ? או להשאיר כמות פחמימה כזאת אבל לשחק עם סוגי הפחמימה כדי להישבע יותר וכדי להשאיר לי אופציה מאיפה לקצץ בהמשך ?

תודה רבה, אשמח לכל עוזר בנושא.

בטח שאתה סובל! מניסיון תעיף את כל החלבון ותתחיל לאכול אוכל אמיתי
תמר זה 60 קלוריות, בערך 1.8 פרוסות לחם קל ממליץ לך להוציא גם אותו מהתפריט
בנוסף תעלה את השומן לגרם לכל קג משקל גוף ותקצץ בפחמימה

שלום , קצת רקע- בן20+ , 3 שנים+ מתאמן עם מסה מכובדת , כרגע כבר 3 חודשים בחיטוב ירדתי מ25% לערך אל 18% ירדתי מ98 ק"ג אל 87-87.5 ק"ג . שמרתי על מסה מכובדת מאוד . הבטן עדיין נוזלית ושומנית אבל החלו חתכים ואלכסונים , הצדדים התיישרו , ורגליים וכתפיים וגב התחילו להיחתך גם. רואה תוצאות מרשימות.

במשך 3 חודשים עד כה הייתי עם תפריט צמוד 100% , חתכתי כל כמה שבועות פחמימות .
כרגע הגעתי לתפריט די "דל" . ולקחתי לי שבוע הפסקה בגלל הצד המנטלי וגם כי נתקעתי קצת , תכננתי תפריט אשמח לביקורת :

א. בוקר : שייק חלבון עם מים + 1 פריכית אורז מלא

א.צהריים : 200 ג' חזה עוף לאחר טיגון + 170~ ג' בטטה אפויה ללא קליפה + ירקות/סלט

א.ביניים : 2 פריכיות + שייק חלבון עם מים + תמר מג'הול

א.אחה"צ: 5 חלבון ביצה + 1 חלמון ביצה + 1 טונה במים + ירקות/סלט

א.ערב : 200 ג' חזה עוף + 150 ג' שעועית ירוקה אפויה + ירקות

א.לפני שינה : שייק חלבון עם מים + 1 פריכית + תמר מג'הול

ערכים -
1900 קל' , 190 ג' חלבון , 170 ג' פחמימה , 52 ג' שומן .

** התפריט לאחר מספר קיצוצים של פחמימות , ירדתי יפה מאוד גם על כמות כזאת של פחמימה .
אני יודע שיש פה משהו מקולקל בתפריט בכדי להגיע אל 12-13% כמה שיותר מהר , התפריט הזה יהיה נאצי אם נוריד ממנו עוד, לכן אני פונה אליכם , תעזרו לי מבחינת הפחמימות ,כדי להישבע , באמת שזה קשה..אני כבר 3 חודשים שומר על תפריט דומה, פשוט קשה..

אני אשמח לכל טיפ אפשרי , שווה לסבול חודשיים ולתכנן תפריט דל פחמימה ? תפריט שונה כמובן ,אבל שיהיה בבסיסו מוגדר כ"דל" פחמימה ? או להשאיר כמות פחמימה כזאת אבל לשחק עם סוגי הפחמימה כדי להישבע יותר וכדי להשאיר לי אופציה מאיפה לקצץ בהמשך ?

תודה רבה, אשמח לכל עוזר בנושא.
יש לך יותר מ 190 ג' חלבון.
200 ג' חזה עוף * 2 זה 120 ג'
שייק * 3 זה בערך 75 ג'
חלבון ביצה * 5 זה 15 ג'
טונה זה בערך 25 ג'
עברת 190 ג'

• פותח/ת השרשור
חישבתי במחשבון קלוריות.. כן הבחנתי שזה לא נכון מה שאמרתי.. בכל אופן,
אשמח להתעכב על הפחמימות בעיקר, זה מגיע לכמות מטורפת ואין לי איך להוריד, מה מציעים ?

חישבתי במחשבון קלוריות.. כן הבחנתי שזה לא נכון מה שאמרתי.. בכל אופן,
אשמח להתעכב על הפחמימות בעיקר, זה מגיע לכמות מטורפת ואין לי איך להוריד, מה מציעים ?
תוריד מאיפה שיש כמות גדולה של פחמימה, לדוגמא,
שעועית ובטטה, אם סה"כ יוצא 320 גרם, תוריד 100 גרם ותכסה
את הקלוריות עם שקדים\אגוזים.

תעשה דל פחמימה (פחות מ100 גרם ליום) עם העמסה אחת לשבוע-שבועיים אתה תראה תוצאות.
הרבה אירובי, 3 שעות שבועיות לפחות בהצלחה, יהיה בסדר. (בחיטוב סובלים, ככה זה)

• פותח/ת השרשור
תעשה דל פחמימה (פחות מ100 גרם ליום) עם העמסה אחת לשבוע-שבועיים אתה תראה תוצאות.
הרבה אירובי, 3 שעות שבועיות לפחות בהצלחה, יהיה בסדר. (בחיטוב סובלים, ככה זה)

אז זהו.. שקלתי ללכת על דל, או פרוטוקול בסגנון של דל פחמימה, השאלה היא האם על אחוז שומן בינוני/יחסית גבוה לחיטוב כמו שיש לי כרגע זה הכיוון ? או להשאיר לעוד חודש לדוגמא..

לדעתי אתה יכול למשוך עוד בעזרת הורדה הפחמימות מטה לכיוון ה-100 גרם ביום, חלבון פי 2-2.5 ממשקל גוף והשאר שומן. להיות בגירעון של 500+-. מניח שיעשה את העבודה.

* ווידוי קל - את החיטוב הקרוב אני הולך להתחיל היישר מדל פחמימה, ככה קל לי אישית הרבה יותר.

תוריד את התמרים
ותקצץ קצת בפחמימות בארוחות, לדעתי זה לא יפגע בך יותר מידי (רעב/אימונים)
זה יביא אותך מגרעון של 400 קלוריות ל ~ 600.
חוץ מזה אין הרבה מה להוריד בתפריט שלך מבחינת פחמימות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית