שלום , קצת רקע- בן20+ , 3 שנים+ מתאמן עם מסה מכובדת , כרגע כבר 3 חודשים בחיטוב ירדתי מ25% לערך אל 18% ירדתי מ98 ק"ג אל 87-87.5 ק"ג . שמרתי על מסה מכובדת מאוד . הבטן עדיין נוזלית ושומנית אבל החלו חתכים ואלכסונים , הצדדים התיישרו , ורגליים וכתפיים וגב התחילו להיחתך גם. רואה תוצאות מרשימות.
במשך 3 חודשים עד כה הייתי עם תפריט צמוד 100% , חתכתי כל כמה שבועות פחמימות .
כרגע הגעתי לתפריט די "דל" . ולקחתי לי שבוע הפסקה בגלל הצד המנטלי וגם כי נתקעתי קצת , תכננתי תפריט אשמח לביקורת :
א. בוקר : שייק חלבון עם מים + 1 פריכית אורז מלא
א.צהריים : 200 ג' חזה עוף לאחר טיגון + 170~ ג' בטטה אפויה ללא קליפה + ירקות/סלט
א.ביניים : 2 פריכיות + שייק חלבון עם מים + תמר מג'הול
א.אחה"צ: 5 חלבון ביצה + 1 חלמון ביצה + 1 טונה במים + ירקות/סלט
א.ערב : 200 ג' חזה עוף + 150 ג' שעועית ירוקה אפויה + ירקות
א.לפני שינה : שייק חלבון עם מים + 1 פריכית + תמר מג'הול
ערכים -
1900 קל' , 190 ג' חלבון , 170 ג' פחמימה , 52 ג' שומן .
** התפריט לאחר מספר קיצוצים של פחמימות , ירדתי יפה מאוד גם על כמות כזאת של פחמימה .
אני יודע שיש פה משהו מקולקל בתפריט בכדי להגיע אל 12-13% כמה שיותר מהר , התפריט הזה יהיה נאצי אם נוריד ממנו עוד, לכן אני פונה אליכם , תעזרו לי מבחינת הפחמימות ,כדי להישבע , באמת שזה קשה..אני כבר 3 חודשים שומר על תפריט דומה, פשוט קשה..
אני אשמח לכל טיפ אפשרי , שווה לסבול חודשיים ולתכנן תפריט דל פחמימה ? תפריט שונה כמובן ,אבל שיהיה בבסיסו מוגדר כ"דל" פחמימה ? או להשאיר כמות פחמימה כזאת אבל לשחק עם סוגי הפחמימה כדי להישבע יותר וכדי להשאיר לי אופציה מאיפה לקצץ בהמשך ?
תודה רבה, אשמח לכל עוזר בנושא.
במשך 3 חודשים עד כה הייתי עם תפריט צמוד 100% , חתכתי כל כמה שבועות פחמימות .
כרגע הגעתי לתפריט די "דל" . ולקחתי לי שבוע הפסקה בגלל הצד המנטלי וגם כי נתקעתי קצת , תכננתי תפריט אשמח לביקורת :
א. בוקר : שייק חלבון עם מים + 1 פריכית אורז מלא
א.צהריים : 200 ג' חזה עוף לאחר טיגון + 170~ ג' בטטה אפויה ללא קליפה + ירקות/סלט
א.ביניים : 2 פריכיות + שייק חלבון עם מים + תמר מג'הול
א.אחה"צ: 5 חלבון ביצה + 1 חלמון ביצה + 1 טונה במים + ירקות/סלט
א.ערב : 200 ג' חזה עוף + 150 ג' שעועית ירוקה אפויה + ירקות
א.לפני שינה : שייק חלבון עם מים + 1 פריכית + תמר מג'הול
ערכים -
1900 קל' , 190 ג' חלבון , 170 ג' פחמימה , 52 ג' שומן .
** התפריט לאחר מספר קיצוצים של פחמימות , ירדתי יפה מאוד גם על כמות כזאת של פחמימה .
אני יודע שיש פה משהו מקולקל בתפריט בכדי להגיע אל 12-13% כמה שיותר מהר , התפריט הזה יהיה נאצי אם נוריד ממנו עוד, לכן אני פונה אליכם , תעזרו לי מבחינת הפחמימות ,כדי להישבע , באמת שזה קשה..אני כבר 3 חודשים שומר על תפריט דומה, פשוט קשה..
אני אשמח לכל טיפ אפשרי , שווה לסבול חודשיים ולתכנן תפריט דל פחמימה ? תפריט שונה כמובן ,אבל שיהיה בבסיסו מוגדר כ"דל" פחמימה ? או להשאיר כמות פחמימה כזאת אבל לשחק עם סוגי הפחמימה כדי להישבע יותר וכדי להשאיר לי אופציה מאיפה לקצץ בהמשך ?
תודה רבה, אשמח לכל עוזר בנושא.