הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדר כושר ויוגה/פילאטיס

זה לא נכון, מדריכי יוגה ופילאטיס מאד שריריים - כמו רקדנים (גם זה לא ספורט בעיניכם?!!?). נראה לי שזה גם עובד יותר על כל הגוף מאשר הרמת משקולות ומכשירים שזה יותר כל חלק בנפרד.. לא? וגם - מה לגבי שיעורי עיצוב?

וואו, כמה שטויות!
מתי תבינו, בהנחה שהם (המדריכים האלו) אכן עוסקים ביוגה ופילטיס בלבד, ולא דוחפים גם חדר כושר, אינם שריריים ולא חטובים. הם פשוט רזים, עם אחוז שומן נמוך, כנראה, ותו לא.

לגבי ההנחה שלך בנוגע לכמה שרירים עובדים, אז כן - יוגה ופילטיס עובדים על כל שרירי הגוף, אבל גם תרגילי הבסיס, כמו סקוואט, פרס, בנץ' פרס, דדליפט וכו'. את מוזמנת להפריך את הטענה שלי, ולציין שריר אחד שלא עובד בכל אחד מהתרגילים שמניתי.
ועכשיו בואי ונחשוב היכן הם עובדים קשה יותר ובסינרגיה יותר? בואי נחשוב היכן מערכת העצבים של הגוף עובדת יותר קשה?

בקיצור, יוגה ופילטיס זה טוב ויפה בשביל הנשמה, לרוגע, מתיחות וגמישות. זה טוב
, כנראה, למתחילים גמורים, שמתקשים להרים שקיות מהסופר ולעלות 4 קומות.

@Tom
@יהושע60

נערך לאחרונה:
בקיצור, יוגה ופילטיס זה טוב ויפה בשביל הנשמה

@Tom
@יהושע60
אבל אין כמו אימון לנשמה...
לגבי ההנחה שלך בנוגע לכמה שרירים עובדים, אז כן - יוגה ופילטיס עובדים על כל שרירי הגוף, אבל גם תרגילי הבסיס, כמו סקוואט, פרס, בנץ' פרס, דדליפט וכו'.
@Tom
@יהושע60
סקוואט, בנץ' פרס, פרס, דדליפט וכו'=ברבל קרלז לבייספס?

זה לא נכון, מדריכי יוגה ופילאטיס מאד שריריים - כמו רקדנים (גם זה לא ספורט בעיניכם?!!?). נראה לי שזה גם עובד יותר על כל הגוף מאשר הרמת משקולות ומכשירים שזה יותר כל חלק בנפרד.. לא? וגם - מה לגבי שיעורי עיצוב?
עזבי אותך רגע אם המדריכים שריריים או לא, אין לך שום מושג איך הם מתחזקים את השרירים האלה מחוץ לשיעור.
תכנסי לשיעור יוגה/עיצוב/מה שבא לך. תסתכלי סביב - איך נראות הנשים שסביבך? מעוצבות? בכושר טוב?
עכשיו לכי ל"פינת הפימפום", נכון קשה יותר למצוא שם נשים, אבל המעטות ששם איך הן נראות ביחס לקודמות?
המבחן הוא מבחן תוצאה.
עשיתי סטודיו C שנים, פילאטיס שנים, ויוגה רק לאחרונה. שתביני אני אוהבת ונכנסת לשיעורים אבל זה לא מחליף את העבודה האמיתית בחדר הכושר. וכך כשכל הבנות בשיעור עיצוב נאנקות בגלל איזה 20 שניות של בטן סטאטי בשבילך זה שיעור כיף לנקות את הראש.

• פותח/ת השרשור
עזבי אותך רגע אם המדריכים שריריים או לא, אין לך שום מושג איך הם מתחזקים את השרירים האלה מחוץ לשיעור.
תכנסי לשיעור יוגה/עיצוב/מה שבא לך. תסתכלי סביב - איך נראות הנשים שסביבך? מעוצבות? בכושר טוב?
עכשיו לכי ל"פינת הפימפום", נכון קשה יותר למצוא שם נשים, אבל המעטות ששם איך הן נראות ביחס לקודמות?
המבחן הוא מבחן תוצאה.
עשיתי סטודיו C שנים, פילאטיס שנים, ויוגה רק לאחרונה. שתביני אני אוהבת ונכנסת לשיעורים אבל זה לא מחליף את העבודה האמיתית בחדר הכושר. וכך כשכל הבנות בשיעור עיצוב נאנקות בגלל איזה 20 שניות של בטן סטאטי בשבילך זה שיעור כיף לנקות את הראש.
אז מה את/ה אומרת בעצם? שאין תחליף למכשירים בחדר כושר?
אני מחפשת משהו שיותר יעניין ולכן מעדיפה שיעורים... יוגה ופילאטיס ממש כיפיים לי, אבל גם עיצוב אני מעדיפה על עבודה עם מכשירים, וזה גם לא תחליף? זה הרי גם עם משקולות וכו...יש משהו שמשלב תא כל העולמות? אולי פילאטיס מכשירים הכי קרוב? (לא יודעת, לא ניסיתי, באמת שואלת מה כדאי)

אני מחפשת משהו שיותר יעניין ולכן מעדיפה שיעורים... יוגה ופילאטיס ממש כיפיים לי, אבל גם עיצוב אני מעדיפה על עבודה עם מכשירים, וזה גם לא תחליף? זה הרי גם עם משקולות וכו...יש משהו שמשלב תא כל העולמות? אולי פילאטיס מכשירים הכי קרוב? (לא יודעת, לא ניסיתי, באמת שואלת מה כדאי)
רק סקוואט...😉

1. לא! אין תחליף!
2.פילאטיס מכשירים לא קרוב. שוב, אלא אם כן את מסוג האנשים שציינתי לעיל.
3. תשכחי מעבודה על מכשירים. לא יעיל! כמו ש @מרטין אמרה - גשי לאסור הפימפום של משקולות חופשיים, וטין הכוונה למשקולות וורוגות!

שלא תביני לא נכון, אני לרגע לא טוען שפילאטיס או יוגה אינם בריאים. רק טוען שהם אינם אמצעי יעיל לחיטוב הפיזי שך הגוף, אלא בשביל הכיף, כמידות וכו.
להתחזק? להתחטב? לא.

לפחות שני FBW בשבוע עם משקולות כשאת כל הזמן מאתגרת את עצמך ומעלה משקלים.
ובזמנך החופשי לכי לעשות חיים באיזה שיעור שאת רוצה. מבטיחה לך שתוך חודשיים את לא מזהה את עצמך!

לפחות שני FBW בשבוע עם משקולות כשאת כל הזמן מאתגרת את עצמך ומעלה משקלים.
ובזמנך החופשי לכי לעשות חיים באיזה שיעור שאת רוצה. מבטיחה לך שתוך חודשיים את לא מזהה את עצמך!
@הודיה
תקשיבי למרטין!
אימון גוף מלא.
הכוומה לתרגילים מורכבים ולא למכונות/מכשירים.

מתיחות וגמישות. זה טוב
, כנראה, למתחילים גמורים, שמתקשים להרים שקיות מהסופר ולעלות 4 קומות.
מבין כל השיעורים שמנית דווקא מתיחות הן הכי חשובות בעיני כאימון משלים לאימון בחדר כושר.

יש משהו שמשלב תא כל העולמות?
אולי שחיה? זה לא מפתח שרירים ברמה של הרמת משקולות, וזה לוקח הרבה יותר זמן, אבל מי שאוהב את זה זוכה גם לגוף לא רע, לפחות לטעמי. כשאת מדברת עם המורעלים בפורום, קחי בחשבון שמה שאת קוראת "גוף שרירי" ומה שהם קוראים "גוף שרירי" עשויים להיות שני דברים שונים לגמרי.

• פותח/ת השרשור
טוב, אתלבט קצת יותר בפירוט - למי שיש כח לקרוא ולעזור אשמח 😃

אז הבעיה היא שאני עכשיו מתלבטת אם להשאר במכון בו אני נמצאת (מכון כושר רגיל) או לעבור למקום אחר שמתמקד בעיקר בשיעורים - יוגה פילאטיס ועיצוב (אני בהקפאה במקום הקודם ובחודש נסיון בחדש). ממש בא לי לעשות פילאטיס ברמה גבוהה ולכן המחשבה על המעבר (וגם לנסות יותר יוגה שאני אוהבת) וחשבתי ששיעורי עיצוב יחליפו עבודה עם מכשירים ולכן לא צריכה את החדר כושר והמקום החדש יספק.
בנוסף חשבתי ללמוד משהו כדי ללמד כי אני ממש אוהבת המון המון סוגים של ספורט. בגלל שאני אוהבת הומן דברים זו גם בעיה כי אני לא יודעת במה כדאי להתמקד. שוב, נראה לי שפילאטיס אבל לא בטוחה
מבחינה אישית חשוב לי לחזק את כל השרירים אבל במחשבה על מה ללמוד רוצה להכניס גם את מה שחשוב לי.

מקווה שלא יצא מבולגן מידי /: שחיה משעממת אותי 😃 ושרירי אני לא מתכוונת למשהו קיצוני מידי כמו מרימי/מרימות משקולות. מתכוונת למשהו כמו רקדנים אולי - עדין יותר

מבחינה אישית חשוב לי לחזק את כל השרירים אבל במחשבה על מה ללמוד רוצה להכניס גם את מה שחשוב לי.

את לא צריכה להתפשר. במכונים הגדולים את יכולה לקבל גם וגם!
גם מלא שעורים כמו יוגה, פילאטיס, מתיחות ריקודי בטן סיישה ועוד
וגם אזור מכשירים + אזור משקולות. את משלמת דמי חבר על ההההכול.... תעשי משבאה לך

טוב, אתלבט קצת יותר בפירוט - למי שיש כח לקרוא ולעזור אשמח 😃

אז הבעיה היא שאני עכשיו מתלבטת אם להשאר במכון בו אני נמצאת (מכון כושר רגיל) או לעבור למקום אחר שמתמקד בעיקר בשיעורים - יוגה פילאטיס ועיצוב (אני בהקפאה במקום הקודם ובחודש נסיון בחדש). ממש בא לי לעשות פילאטיס ברמה גבוהה ולכן המחשבה על המעבר (וגם לנסות יותר יוגה שאני אוהבת) וחשבתי ששיעורי עיצוב יחליפו עבודה עם מכשירים ולכן לא צריכה את החדר כושר והמקום החדש יספק.
בנוסף חשבתי ללמוד משהו כדי ללמד כי אני ממש אוהבת המון המון סוגים של ספורט. בגלל שאני אוהבת הומן דברים זו גם בעיה כי אני לא יודעת במה כדאי להתמקד. שוב, נראה לי שפילאטיס אבל לא בטוחה

מקווה שלא יצא מבולגן מידי /: שחיה משעממת אותי 😃 ושרירי אני לא מתכוונת למשהו קיצוני מידי כמו מרימי/מרימות משקולות. מתכוונת למשהו כמו רקדנים אולי - עדין יותר

סבבה.
רק תוציאי את המכשירים מהלקסיקון שלך.

Back
למעלה תחתית