אני חושבת שיש בפורום איזה זלזול כללי בפילאטיס, יוגה, ושאר השיעורים המוצעים במכון הכושר... נכון, קשה למצוא שיעורים שהם באמת ברמה גבוהה בעיקר כי רוב המתאמנים במכון והנשים שהן קהל היעד של השיעורים האלו הן לא ברמה גבוהה. אבל לדעתי זה לא אומר שצריך לפסול לחלוטין את היוגה/הפילאטיס וכל השאר ולהגיד שהם לא עוזרים לכלום כי אפשר לבצע אותם גם ברמה גבוהה, ואולי הם יותר מכוונים ליעדים של רוב הנשים - שלא רוצות להיות שריריות אלא חטובות וגמישות יותר.
כשאני התחלתי במכון התנסתי בהכל ובסופו של דבר כן הרגשתי שיותר נכון להשקיע את האנרגיה שלי באימוני כוח. השיעורים שאני נכנסת אליהם הם ספינינג וזומבה שזה האירובי שלי... אבל אני מאמינה שאם היוגה זה מה שעושה לך טוב אז תעשי את זה !
ולכל המזלזלים בפילאטיס תראו את זה... שני מרימים שעושים פילאטיס (עשיתי די הרבה אימונים באינטרנט של הבחורה הזאת והיא תותחית)
כשאני התחלתי במכון התנסתי בהכל ובסופו של דבר כן הרגשתי שיותר נכון להשקיע את האנרגיה שלי באימוני כוח. השיעורים שאני נכנסת אליהם הם ספינינג וזומבה שזה האירובי שלי... אבל אני מאמינה שאם היוגה זה מה שעושה לך טוב אז תעשי את זה !
ולכל המזלזלים בפילאטיס תראו את זה... שני מרימים שעושים פילאטיס (עשיתי די הרבה אימונים באינטרנט של הבחורה הזאת והיא תותחית)