הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדר כושר ויוגה/פילאטיס

אני חושבת שיש בפורום איזה זלזול כללי בפילאטיס, יוגה, ושאר השיעורים המוצעים במכון הכושר... נכון, קשה למצוא שיעורים שהם באמת ברמה גבוהה בעיקר כי רוב המתאמנים במכון והנשים שהן קהל היעד של השיעורים האלו הן לא ברמה גבוהה. אבל לדעתי זה לא אומר שצריך לפסול לחלוטין את היוגה/הפילאטיס וכל השאר ולהגיד שהם לא עוזרים לכלום כי אפשר לבצע אותם גם ברמה גבוהה, ואולי הם יותר מכוונים ליעדים של רוב הנשים - שלא רוצות להיות שריריות אלא חטובות וגמישות יותר.

כשאני התחלתי במכון התנסתי בהכל ובסופו של דבר כן הרגשתי שיותר נכון להשקיע את האנרגיה שלי באימוני כוח. השיעורים שאני נכנסת אליהם הם ספינינג וזומבה שזה האירובי שלי... אבל אני מאמינה שאם היוגה זה מה שעושה לך טוב אז תעשי את זה !

ולכל המזלזלים בפילאטיס תראו את זה... שני מרימים שעושים פילאטיס (עשיתי די הרבה אימונים באינטרנט של הבחורה הזאת והיא תותחית)

ני חושבת שיש בפורום איזה זלזול כללי בפילאטיס, יוגה, ושאר השיעורים המוצעים במכון הכושר..
אני מסכימה אתך לגמרי! אבל נראה לי שרמת הטסטוסטרון פה בפורום קצת גבוה מידי כידי לקבל שישנה גם דרך שונה ונשית יותר להיות חזקות....

אני מסכימה אתך לגמרי! אבל נראה לי שרמת הטסטוסטרון פה בפורום קצת גבוה מידי כידי לקבל שישנה גם דרך שונה ונשית יותר להיות חזקות....

זה לא רמת הטסטוסטורון. זה הבנה פיזיולוגית שאי אפשר לפתח מסת שריר ללא גירוי רציני לשרירים.
רוב הנשים שנראות טוב ועושות פילאטיס, נראו טוב גם לפני בדרך כלל..והן אוכלות ממש קצת (וגם שוקולות קצת) בסופו של יום זה הכול מתקזז והן נמצאות במצב נייטרלי..

רוב הנשים שנראות טוב ועושות פילאטיס, נראו טוב גם לפני בדרך כלל..והן אוכלות ממש קצת (וגם שוקולות קצת) בסופו של יום זה הכול מתקזז והן נמצאות במצב נייטרלי..

נו ומה רעה בזה? לא כולנו רוצות להראות כמו ספורטיות! בכיף הייתי מתפשרת על גוף עגלגל עם זה לא היה באה על חשבון החוזק.
וכולנו יודעים שכידי לאכול איכותי לא צריך לאכול הרבה!

יש נשים שמספיק להם להרים שקיות של סופר במדרגות ולא משקולות של 20 ק"ג

נו ומה רעה בזה? לא כולנו רוצות להראות כמו ספורטיות! בכיף הייתי מתפשרת על גוף עגלגל עם זה לא היה באה על חשבון החוזק.
וכולנו יודעים שכידי לאכול איכותי לא צריך לאכול הרבה!

יש נשים שמספיק להם להרים שקיות של סופר במדרגות ולא משקולות של 20 ק"ג

בינוניות זה בסדר..אבל בשביל זה אין צורך בפורום הזה. בשביל ליהיות בינוני פשוט אוכלים דברים "בריאים" והולכים למכון מדי פעם. מי שפה כנראה רוצה יותר 😃

אי אפשר לפתח מסת שריר ללא גירוי רציני לשרירים.
בוא נגיד שלרוב הנשים לוקח הרבה זמן עד שמגוון תרגילי ההתנגדות של הגוף לא מספיקים וגם אז יש גומיות ושאר מכשירים שכן מספקים להן אתגר..

בינוניות זה בסדר..אבל בשביל זה אין צורך בפורום הזה. בשביל ליהיות בינוני פשוט אוכלים דברים "בריאים" והולכים למכון מדי פעם. מי שפה כנראה רוצה יותר

מי שפה רוצה אינפורמציה!!! לא התנשאות......

בוא נגיד שלרוב הנשים לוקח הרבה זמן עד שמגוון תרגילי ההתנגדות של הגוף לא מספיקים וגם אז יש גומיות ושאר מכשירים שכן מספקים להן אתגר..
מרגיש שהסיפור הזה חוזר כל כמה ימים שוב..

תזונה נכונה + תוכנית אימונים טובה = תוך כמה שבועות והאימונים האלה יהיו בדיחה..
תזונה בסדר + האימונים האלה = התקדמות איטית מאוד אם בכלל
מי שפה רוצה אינפורמציה!!! לא התנשאות......
מעולם לא התנשאתי..אשמח אם לא ניגש לגוון כועס.

אינפורמציה לאיזה צורך? שיפור? => רצון לא להיות עוד אדם בינוני

אינפורמציה לאיזה צורך? שיפור? => רצון לא להיות עוד אדם בינוני

כשאתה ממשיך לקרוא לי ולעוד מאות נשים שמסתפקות בתחזוקה של הגוף ולא בפיתוח - זה = התנשאות
ומה לעשות עם האינפורמציה זאת כבר זכותו של כול אחד.

ואני לא כועסת, סתם מעוצבנת 🤦‍♂️

כשאתה ממשיך לקרוא לי ולעוד מאות נשים שמסתפקות בתחזוקה של הגוף ולא בפיתוח - זה = התנשאות
ומה לעשות עם האינפורמציה זאת כבר זכותו של כול אחד.

רק לתזכורת, הנושא הזה התחיל כך:

האם יוגה ופילאטיס יכולות להחליף עבודה עם מכשירים?

ואני לא כועסת, סתם מעוצבנת
אין סיבה להתעצבן 😃

האם יוגה ופילאטיס יכולות להחליף עבודה עם מכשירים?
נכון, אבל תלוי לאיזה מתרה? היא רשמה איפשהו שהיא רוצה להיות שרירית?
ואתה שוכח שיש הרבה נשים שבתחילתה של דרך אימונים לא מבחינות בין שמאל ליומין, שכבר לא לדבר על חיטוב, מסה, מתיחות וכו'

וכן, יש פה אוירה של זילזול כלפי כול דבר אחר שהוא לא משקולות ולא תחת השגחה של היועצים כאן....
גם על זה היה לא מעט ויכוחים.

אין סיבה להתעצבן
ואני טיפוס עצבני. תתמודד 😛

וכן, יש פה אוירה של זילזול כלפי כול דבר אחר שהוא לא משקולות ולא תחת השגחה של היועצים כאן....
עם האווירה אני מסכים..קשה לאנשים לחשוב על פילאטיס כעל משהו רציני כשלפני רגע\עוד רגע הולכים להרים כמה מאות קילו

ואני טיפוס עצבני. תתמודד
אני בטוח שאסתדר 😃

• פותח/ת השרשור
אפשר שניה למקד את הדיון המאד ארוך הזה?!?!?!
ההתלבטות היא באיזו צורה להתאמן. אני לא מחפשת להיות שרירנית, אבל אני כן מאד בכושר ואוהבת את זה ואם אני גם ככה כל יום כמעט במכון(/סטודיו) אז כדאי כבר לעשות את זה נכון - בצורה שכן תפתח את הגוף.
ואתם כל פעם חוזרים על זה שאנשים שעושים יוגה ופילאטיס אוכלים מעט ולכן חטובים, אבל זה לא מדוייק - הם לא סתם רזים, הם מאד שריריים, וכזה לגמרי מספק אותי

אני לא מחפשת להיות שרירנית, אבל אני כן מאד בכושר ואוהבת את זה ואם אני גם ככה כל יום כמעט במכון(/סטודיו) אז כדאי כבר לעשות את זה נכון - בצורה שכן תפתח את הגוף.

הודיה, יש הבדל בין פיתוח גוף ופיתוח שרירים.
עם את בכושר, שומרת על תזונה נכונה ופעילות גופנית שמאתגרת אותך מספיק,(כמעט כול יום נראה לי מספיק מאתגר) אז אין שום סיבה שתעלי במשקל.
תעשי את משאת אוהבת ותהני!!!!!! כול אחד והבחירות שלו בחיים! כול אחד ומבנה גוף שלו! וכול אחד והמטרות שלו!

אני חושבת שיש בפורום איזה זלזול כללי בפילאטיס, יוגה, ושאר השיעורים המוצעים במכון הכושר... נכון, קשה למצוא שיעורים שהם באמת ברמה גבוהה בעיקר כי רוב המתאמנים במכון והנשים שהן קהל היעד של השיעורים האלו הן לא ברמה גבוהה. אבל לדעתי זה לא אומר שצריך לפסול לחלוטין את היוגה/הפילאטיס וכל השאר ולהגיד שהם לא עוזרים לכלום כי אפשר לבצע אותם גם ברמה גבוהה, ואולי הם יותר מכוונים ליעדים של רוב הנשים - שלא רוצות להיות שריריות אלא חטובות וגמישות יותר.

כשאני התחלתי במכון התנסתי בהכל ובסופו של דבר כן הרגשתי שיותר נכון להשקיע את האנרגיה שלי באימוני כוח. השיעורים שאני נכנסת אליהם הם ספינינג וזומבה שזה האירובי שלי... אבל אני מאמינה שאם היוגה זה מה שעושה לך טוב אז תעשי את זה !

ולכל המזלזלים בפילאטיס תראו את זה... שני מרימים שעושים פילאטיס (עשיתי די הרבה אימונים באינטרנט של הבחורה הזאת והיא תותחית)

אני לא משוכנע שהבנת את רוח הפורום בצורה מיטבית. אין כל רע בפילאטיס, לפחות לא בעיני המיינסטרים השולט בפורום, בטח ובטח שלא ביוגה.
הפורום פשוט תומך בגישה מאוד עדכנית ואולי במידת מה חדשנית בסוגיות כמו תזונה, אימון ובכלל בריאות הגוף והנפש.
כאשר נשאלת שאלה הקשורה בחיטוב וירידה במשקל מרבית המגיבים שואפים לתת מענה התואם את הדרך המיטבית להשגת המטרה. זה בהכרח לא אומר שזו הדרך היחידה, אלא שההנחה הבסיסית היא שהשאלה נשאלה לשם כך.

כאשר נשאלת שאלה הקשורה בחיטוב וירידה במשקל מרבית המגיבים שואפים לתת מענה התואם את הדרך המיטבית להשגת המטרה. זה בהכרח לא אומר שזו הדרך היחידה, אלא שההנחה הבסיסית היא שהשאלה נשאלה לשם כך.
אני דווקא ראיתי פה הרבה מאוד תגובות ששוללות התקדמות כלשהי כשמבצעים פילאטיס או יוגה... שזה לא באמת נכון במציאות 😃 אם הגישה היא באמת מה שאתה אומר, אז אין בעיה. ולגיטימי שתמליצו על משהו מסויים, כמו שלגיטימי שנשים בפורום נשים ירצו לתת אוריינטציה קצת שונה משלכם.

נערך לאחרונה:
שנשים בפורום נשים יתנו לתת אוריינטציה קצת שונה משלכם.
או!!! סוף סוף מישהיא אומרת את זה.
עם כול הכבוד לאימנסיפציה.... ויש כבוד! אבל גברים זה גברים ונשים זה נשים אומנם יש לנו בידיוק אותה כמות של עצמות ושרירים, אבל עובדה שאנחנו נראים אחרת לגמריי.....
חייבת להיות גישה שיותר מתאימה לנשים מבלי שהיא תחשב ליותר חלשה או פחות יעילה. אחרת זה סתם שוביניסתי.....

הייתי אומר שדרושה כאן איזו הודעת מידע מוחצת מMoshe...

סתם שאלה בשביל לדעת: ג'יליאן מייקלס- המאמנת מ"לרדת בגדול" נקראת שרירית בשבילכן ?

מאחל לכל אישה בארץ להראות אפילו 50% ממנה.

jillian-michaels-hot-30-day-shred-hd.jpg

מאחל לכל אישה בארץ להראות אפילו 50% ממנה.
אשמור אותי האל מלהראות כמוה! אני מעדיפה את הדמויות הערצה שלי קצת יותר נשיות....
בנות!!! איפה הכוח הנשי שלנו!!! למה אנחנו כול הזמן רודפים אחרי האישור של הגברים ומנסים להדמות להם?!?!?!?!?

Back
למעלה תחתית