הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדר כושר ויוגה/פילאטיס

פטריארכלי
המילה גדולה אליך? מה לא ברור?
עבר העידן שבוא הגברים אומרים לנשים מה ואך לעשות...
היום אישה מחליטה לבד על עצמה! ואני רוצה לראות כאן יותר מנהיגות נשית!

מה כזה קשה לתפוס?
זה לא עלבון למנהלים. אני בטוחה שהם מוכשרים וראויים אחד אחד!!!
זה עדיין לא סותר את מה שאני מבקשת.

כן, זה מצחיק אותי כמות הגברים בפורום שנקרה לנשים בלבד.

מה כזה קשה לתפוס?

נטלי, נראה לי שאת היא זו שחא כל כך הבינה.
אף אחד כאן לא אמר למשהי מה לעשות או לא לעשות!
נשאלו פה שאלות והאנשים שמבינים, ענו תשובות. שכל אחת תעשה עם המידע מה שהיא רוצה.

מה כזה קשה לתפוס?

צודקת הגיע הזמן לשחרר את הנשים מעבדות.
את כמו מרטין לותר קינג של הנשים.

נטלי, נראה לי שאת היא זו שחא כל כך הבינה.
אף אחד כאן לא אמר למשהי מה לעשות או לא לעשות!
נשאלו פה שאלות והאנשים שמבינים, ענו תשובות. שכל אחת תעשה עם המידע מה שהיא רוצה.

דורון אין לי באמת בעיה עם זה. עובדה שאני כאן. ושואלת שאלות. ומאוד מכבדת/מעריכה את נותני התשובות.
פשוט עצבן אותי ה״את צוחקת״ הזה.
כאילו שזה כזה מגוחח לרצות לשמוע יותר נשים...
מה לעשות, אני קצת פמיניסטית...

אבל תצחיק אותי שזה קצת אירוני... בכול זאת קוראים לקבוצה לנשים בלבד....

אז מה את/ה אומרת בעצם? שאין תחליף למכשירים בחדר כושר?
אני מחפשת משהו שיותר יעניין ולכן מעדיפה שיעורים... יוגה ופילאטיס ממש כיפיים לי, אבל גם עיצוב אני מעדיפה על עבודה עם מכשירים, וזה גם לא תחליף? זה הרי גם עם משקולות וכו...יש משהו שמשלב תא כל העולמות? אולי פילאטיס מכשירים הכי קרוב? (לא יודעת, לא ניסיתי, באמת שואלת מה כדאי)
נסי TRX

את חוטאת לפורום הזה. יש גברים בפורום ל"נשים בלבד" ויש נשים בפורומים האחרים.
אני קוראת ומשתתפת בכמה פורומים באתר ומעולם לא נתקלתי בגישה שוביניסטית או פטריאכלית. נהפוך הוא, יש גישה מאוד תומכת, מפרגנת ועוזרת (לשיטתך, הכי מטריאכלית שאפשר!).
הסיבה היחידה שיש פורום לנשים בלבד היא שעולים כאן היבטים שאין בפורומים האחרים.
כשהתחלתי ייעוץ לפני כמה חודשים נתקלתי בכל מיני קשייים וכשהייתי נכנסת לפורומים השונים לחפש תשובות גיליתי שהפרופיל של המשתתפים שם הוא לרוב גברים צעירים (ואפילו נערים צעירים) שהגישה שלהם לתהליך היא מאוד פונקציונלית:
המטרה: קוביות בבטן/ידיים גדולות/...
הם רוצים תוצאות עכשיו! טוב, בעצם, אתמול!
והם מרכיבים תזונה כמו רשימות במכולת:
400 גר גבינה צהובה
500 גר אורז
1 ק"ג חזה עוף

חייבת לציין שזה עדיין מאוד מעניין לקרוא. יש לך כאן הצצה למוח הגברי שלא תקבלי בשום מקום אחר.
אז שאלתי את @Moshe למה אין פורום נשים והוא ענה שהיה אבל נסגר מחוסר עניין והוא היה נחמד מספיק כדי לפתוח אותו שוב 🙃.
ועכשיו גם לגברים יש הצצה למוח הנשי, אבל לאור ההתכתבות כאן אין מה לדאוג, הם ימשיכו לא להבין מה נשים רוצות ואיך לעזאזל אומרים את הדבר הנכון?!?!! 😆

ועוד משהו כללי על כתיבה וקריאה בפורומים. אנחנו קוראים מתוך הstate of mind האישי שלנו וזה "צובע" גם הודעות של אחרים.
כלומר הרבה פעמים אתה מייחס לטקסט של אחר משמעויות שלא היו שם מלכתחילה, אלא אתה הבאת. ובthread הזה התופעה מגיעה למימדים מדאיגים.. 🤬😵‍💫🥊

🤣

את חוטאת לפורום הזה. יש גברים בפורום ל"נשים בלבד" ויש נשים בפורומים האחרים.
אני קוראת ומשתתפת בכמה פורומים באתר ומעולם לא נתקלתי בגישה שוביניסטית או פטריאכלית. נהפוך הוא, יש גישה מאוד תומכת, מפרגנת ועוזרת (לשיטתך, הכי מטריאכלית שאפשר!).
הסיבה היחידה שיש פורום לנשים בלבד היא שעולים כאן היבטים שאין בפורומים האחרים.
כשהתחלתי ייעוץ לפני כמה חודשים נתקלתי בכל מיני קשייים וכשהייתי נכנסת לפורומים השונים לחפש תשובות גיליתי שהפרופיל של המשתתפים שם הוא לרוב גברים צעירים (ואפילו נערים צעירים) שהגישה שלהם לתהליך היא מאוד פונקציונלית:
המטרה: קוביות בבטן/ידיים גדולות/...
הם רוצים תוצאות עכשיו! טוב, בעצם, אתמול!
והם מרכיבים תזונה כמו רשימות במכולת:
400 גר גבינה צהובה
500 גר אורז
1 ק"ג חזה עוף

חייבת לציין שזה עדיין מאוד מעניין לקרוא. יש לך כאן הצצה למוח הגברי שלא תקבלי בשום מקום אחר.
אז שאלתי את @Moshe למה אין פורום נשים והוא ענה שהיה אבל נסגר מחוסר עניין והוא היה נחמד מספיק כדי לפתוח אותו שוב 🙃.
ועכשיו גם לגברים יש הצצה למוח הנשי, אבל לאור ההתכתבות כאן אין מה לדאוג, הם ימשיכו לא להבין מה נשים רוצות ואיך לעזאזל אומרים את הדבר הנכון?!?!! 😆

ועוד משהו כללי על כתיבה וקריאה בפורומים. אנחנו קוראים מתוך הstate of mind האישי שלנו וזה "צובע" גם הודעות של אחרים.
כלומר הרבה פעמים אתה מייחס לטקסט של אחר משמעויות שלא היו שם מלכתחילה, אלא אתה הבאת. ובthread הזה התופעה מגיעה למימדים מדאיגים.. 🤬😵‍💫🥊

🤣
את צודקת מצד אחד ומחזקת אותי מצד השני.
אני עשירת תודה לכול מי שמנסה לעזור לנו. אבל כמו שבעצמך אמרת: לנשים יש דרך אחרת להסתכל על העולם. אז למה לא להביא יותר קולות נשיים. זה הכול!
למשל איזה מדריכת יוגה או פילאטיס.... הנושא עלה כול כך הרה פעמים... וכול כך הרבה נשים אוהבות את הפעילות הזאת. זה כנראה לא סתם.

לא מבינה למה הגברים התחילו להתגונן כול כך....
זאת סך הכול היית הערה סרקסטית.. שהייתה מכוונת דווקא לנשים יותר...

וכן. אני פמיניסתית, עבדתי עם נערות במצוקה ונשים בזנות.
העצמה נשים זה חלק מדרך חיים שלי...

אז למה לא להביא יותר קולות נשיים. זה הכול!
את עדיין לא מבינה..
הפורום פתוח למי שרוצה ,מדריכה מוסמכת או לא!
ה"התגוננות" כמו שאת קוראת לה היא פועל יוצא של אי היכולת להבין את התגובה שלך ואני מודה שגם לי כאישה, היא נקראית לא הגיונית.
מה את אומרת בעצם? שבשם השוויון הנשי את רוצה דמות סמכותית נשית בפורום?
אני אומרת ההפך!
אני מספיק סמכותית לבחור לעצמי את הדרך הנוחה והטובה לי אחרי שאקרא ואלמד מה שיש בנושא, וזה בדיוק מה שאמרו הגברים.

מה את אומרת בעצם?
אני אומרת שאני רוצה לשמוע גם דמות נשית, לא במקום.
כי אנחנו שונות, כי זוית ראיה של אישה היא אחרת. לא יותר טובה, פשוט אחרת.
הכוח והעוצמה של אשה לא תמיד נובעת מהשרירים שלה.....
פה בפורום יש המון דגש על פיתוח שרירים. נהדר!!!!! מקובל!!!! מבורך!!!!
אני סך הכול רוצה משהו שיותאם יותר לבנות העדינות יותר (כמוני) לפרינצסות שלא רואות את עצמם עומדות בין כול הגברים ומרימות משקלים (כמוני) ומסתפקות בגוף בריא, לא שמן, לא ממש רזה, פשוט מאוזן.

ואז מישהו קראה לזה בינוניות...... וזה משיתחיל את זה לדעתי....
כי זה כבר עניין מגדרי. הגבר חייב להיות חזק! שרירי! כול דבר אחר, נתפס כחולשה.....

הפורום פתוח למי שרוצה ,מדריכה מוסמכת או לא!
אז איפה הקולות האלה???? זאת את, אני ואולי עוד שניים-שלוש.

אני מספיק סמכותית לבחור לעצמי
וכידי לבחור צריך להיות מגוון.... וזה משביקשתי

אני סך הכול רוצה משהו שיותאם יותר לבנות העדינות יותר (כמוני) לפרינצסות שלא רואות את עצמם עומדות בין כול הגברים ומרימות משקלים (כמוני) ומסתפקות בגוף בריא, לא שמן, לא ממש רזה, פשוט מאוזן.

כי זה כבר עניין מגדרי. הגבר חייב להיות חזק! שרירי! כול דבר אחר, נתפס כחולשה.....

הפורום הזה נפתח מחדש לפני חודשיים, ככה שאי אפשר לצפות שיהיו פה 100 נשים שגולשות באופן קבוע ומביאות תשובות לשאלות. רוב מי שנכנסות לכאן שואלות שאלות, מקבלות תשובות ונעלמות עד שיש להן שאלות חדשות. הן לא מרגישות בטוחות מספיק, גם אם הן מדריכות כושר/בעל ידע והסמכה כזו או אחרת, כדי להגיב ולייעץ לאחרות. הסטנדרט בפורום מאוד גבוה ולכן גם אני מתקשה למצוא לכאן מנהלת קבועה שתעמוד בכל הדרישות שאני מצפה להן. יתכן באמת שאני מצפה יותר מידי, אבל לצערי יש הרבה ״בולשיט״ בתעשייה הזו ולכן הסינון הוא קפדני.
אבל את כמובן מוזמנת להישאר כאן ולהפוך את הפורום הזה לפורום הנשים הגדול ברשת הישראלית 😃

נטלי, זה לא קשור לזווית ראיה אחרת. אין פה זווית אחרת.
באה מישהי (ויש פה המון כמוה) ושואלת מה עליה לעשות כדי להתחטב וכו'.
ענו לה ונתנו לה את המידע הכי טוב.
למילה חיטוב יש פירטש מסויים שכולם, פחות או יותר, מסכימים לגביו. "גוף עגול ונשי", או "גוף בריא, לא שמן, לא ממש רזה, פשוט מאוזן", כפי שאת קוראת לזה, איננו גוף חטוב
הוא יכול להיות יפה או לא יפה (זה סובייקטיסי), אך הוא בפירוש - לא חטוב. עוד דבר, אף אחד לא טוען פה שגוף מהסוג שאת מציינת הוא יותר/פחות בריא. כל מה שאומרים לך פה הוא, שזה לא נחשב חטוב.

מלעשות אירובי כל היום, יוגה ופילאטיס - לא משנה מה תעשי, לא תקבלע גוף חטוב!
הפורום הזה נפתח מחדש לפני חודשיים, ככה שאי אפשר לצפות שיהיו פה 100 נשים שגולשות באופן קבוע ומביאות תשובות לשאלות. רוב מי שנכנסות לכאן שואלות שאלות, מקבלות תשובות ונעלמות עד שיש להן שאלות חדשות. הן לא מרגישות באופן בטוחות, גם אם הן מדריכות כושר/בעל ידע והסמכה כזו או אחרת, כדי להגיב ולייעץ לאחרות. הסטנדרט בפורום מאוד גבוה ולכן גם אני מתקשה למצוא לכאן מנהלת קבועה שתעמוד בכל הדרישות שאני מצפה להן. יתכן באמת שאני מצפה יותר מידי, אבל לצערי יש הרבה ״בולשיט״ בתעשייה הזו ולכן הסינון הוא קפדני.
אבל את כמובן מוזמנת להישאר כאן ולהפוך את הפורום הזה לפורום הנשים הגדול ברשת הישראלית 😃
בדיוק באתי לכתוב את זה גם.
שמתי חב שאין פה בנות קבועות.

בדיוק באתי לכתוב את זה גם.
לא מפתיע במיוחד. יצא לנו שם של חולי נפש שמזריקים סטרואידים, אוכלים אוראו וחלב ועושים רק סקוואט ודדליפט עם משקל ״מטורף״. זה בערך הסטיגמה על הפורום בהרבה חדרי כושר בישראל.

מצחיק אותי אבל שמנגד אומרים שקילוגרם זה אתר כל כך עשיר במידע וכמה הוא ״מצויין״, אבל אז כשאומרים לאנשים הללו שאלו אותם אתרים, מתחת לאותה מטרייה, הם מרימים גבה 😃

לא מפתיע במיוחד. יצא לנו שם של חולי נפש שמזריקים סטרואידים, אוכלים אוראו וחלב ועושים רק סקוואט ודדליפט עם משקל ״מטורף״. זה בערך הסטיגמה על הפורום בהרבה חדרי כושר בישראל.

מצחיק אותי אבל שמנגד אומרים שקילוגרם זה אתר כל כך עשיר בידע והוא מצויין, כשאומרים לאנשים הללו שאלו אותם אתרים, ע״י אותה מטרייה, הם מרימים גבה 😃

חחחחחחחח הזכרת לי את כתובות הנאצה בפייסבוק כשאנשים ראו את האתגר של האוריאו

גם אני מתקשה למצוא לכאן מנהלת קבועה שתעמוד

אז איפה הקולות האלה???? זאת את, אני ואולי עוד שניים-שלוש

התחום הזה די בחיתוליו לנשים בין השאר בגלל תפישות מוטעות אבל גם בגלל אופנה אסתטית (היום שמן זה "יפה" מחר רזה). תוסיפו לזה את כל המידע המוטעה שקיים (והחשש להפוך "שרירית מידי") ואין פלא.
אני מעריכה שיהיו יותר ויותר נשים נשים ככל שיהיו יותר ויותר נשים...

התחום הזה די בחיתוליו לנשים בין השאר בגלל תפישות מוטעות אבל גם בגלל אופנה אסתטית (היום שמן זה "יפה" מחר רזה). תוסיפו לזה את כל המיטע המוטעה שקיים (והחשש להפוך "שרירית מידי") ואין פלא.
אני מעריכה שיהיו יותר ויותר נשים נשים ככל שיהיו יותר ויותר נשים...
כן זה משהו שלוקח זמן. גם גברים בהתחלה לא היה בפורום, אבל עם הזמן הגיעו 😃

בושה וחרפה אמן יסגרו להם את האתר המזיין הזה,ואת כול השפעת שהם מעבירים לילדים מסכנים בני 14 שרוצים להתחיל להתאמן ונראים כמו סומו בזכותם... ועוד לוקחים אל זה כסף

מה הטעם לשתות חלב ואוראו? זה מלוכלכך ברמות
תעשו על חזה עוף עם אורז.

משה ענה לו משהו....

שזה אשכרה קשור לפיתוח גוף ולא כמה מוזרים שטוחנים עוגיות עם חלב.

וואלה המנהלים של הקבוצה נדפקו באמא שלי זה טמטום לעשות דבר כזה

(בחור שולח לחבר שלו)מה תייגת אותי בחרא הזה? חחח
אחד הפוסטים המגוחכים ביותר שראיתי.

ולכן גם אני מתקשה למצוא לכאן מנהלת קבועה שתעמוד בכל הדרישות שאני מצפה להן.
אבל עובדה שאתה מחפש! שזה אומר, שמשביקשתי זה כן הגיוני! תודה!

למילה חיטוב יש פירטש מסויים שכולם
עובדה שאנחנו אפילו משתמשים/מבינים אחרת את המושגים.....

וחבל שכך....

אבל את כמובן מוזמנת להישאר כאן ולהפוך את הפורום הזה לפורום הנשים הגדול ברשת הישראלית

עם תעשו קצת מחקר ותגבשו איזה מודל לנשים שמתמודדות עם סרטן ונמצאות בטיפולים כאלה או אחרים, או מחלימות....
אז אני מתחייבת להביא לכם את כול קהילת "גמאני" גם אני חליתי בסרטן הדש, שכוללת בערך 1,000נשים.....

Back
למעלה תחתית