הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע Rebook Crosfit lite TR/powershoe

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
כבר הרבה זמן שאני רוצה לקנות את הנעליים אז החלטתי לרכז את כל המידע עליהם במקום אחד לכל מי שמתבלבט כמוני
Reebok-CrossFit-Lite-TR3.jpg

הנעל יוצרה על ידי ריבוק בשיתוף עם מרק בל וג'סי בורדיק.

היא מיועדת במיוחד לפווארליפטינג.

פירסמות על הנעל

מרק בל מדבר על הנעל

ברנדון לילי מדבר על הנעל

ניק מ i'll pump you up

ביקורות

מקומות לקנייה
לא שולחים לארץ http://shop.reebok.com/us/content/crossfit-lite-tr
שולחים לארץ http://shopcrossfitreebok.com/footw...mens-reebok-crossfit-lite-tr-poly-mesh-1.html
ויש עוד מקומות אם תבקשו אני אוסיף

בהמשך אני אוסיף סירטונים של ההרמות בנעליים

הנעל הכי אידיוטית שיצא לי לראות. אי. פעם.
זה אולסטאר שמתומחר כמו דולצ'ה גבאנה.
עכשיו שיבואו החכמים שיגידו ש'יש חריטה על הסולייה כדי למנוע החלקה'
בואו ספרו לי כמה החלקתם עם האולסטאר בחדר כושר.

• פותח/ת השרשור
הנעל הכי אידיוטית שיצא לי לראות. אי. פעם.
זה אולסטאר שמתומחר כמו דולצ'ה גבאנה.
עכשיו שיבואו החכמים שיגידו ש'יש חריטה על הסולייה כדי למנוע החלקה'
בואו ספרו לי כמה החלקתם עם האולסטאר בחדר כושר.
דווקא נשמעת נעל מעיניינת,אומרים שהיא הרבה יותר קלה מהאולסטאר ושהיא נמוכה מאוד ככה שזה כמו למשוך יחף ושהרגל יציבה מאוד בה.
אני לא ממהר לקנות אני עדיין מחכה שהאנשים הפשוטים ינסו אותה ואז הם יגידו את הדיעה שלהם

דווקא נשמעת נעל מעיניינת,אומרים שהיא הרבה יותר קלה מהאולסטאר ושהיא נמוכה מאוד ככה שזה כמו למשוך יחף ושהרגל יציבה מאוד בה.
אני לא ממהר לקנות אני עדיין מחכה שהאנשים הפשוטים ינסו אותה ואז הם יגידו את הדיעה שלהם
הרבה יותר קלה מהאולסטאר?טוב אחי. אתה ראית את הסוליה של האולסטאר ביחס לסוליה של זה?האולסטאר זה בד שתפור על חתיכת גומי דקה.
יודע מה..בוא נניח גם שזו נעל קלה יותר סבבה?אתה לא רץ, אתה לא קופץ, מה זה רלוונטי המשקל של הנעל??
הסוליה של האולסטאר היא בגדר הלא קיימת. אם בשביל מ"מ הבדל(שאני מטיל ספק שהוא קיים..ואם הוא קיים אז לרעת הריבוק)אתה מוכן לשלם עוד כמה מאות שקלים..תפדאל.
מארק בל מייחצן את הנעל הזאת כי משלמים לו כסף טוב. רוני קולמן מייחצן את סינתה 6 ואני לא חושב שמדובר באבקה ששווה אתה המחיר שדורשים עליה.

• פותח/ת השרשור
הרבה יותר קלה מהאולסטאר?טוב אחי. אתה ראית את הסוליה של האולסטאר ביחס לסוליה של זה?האולסטאר זה בד שתפור על חתיכת גומי דקה.
יודע מה..בוא נניח גם שזו נעל קלה יותר סבבה?אתה לא רץ, אתה לא קופץ, מה זה רלוונטי המשקל של הנעל??
הסוליה של האולסטאר היא בגדר הלא קיימת. אם בשביל מ"מ הבדל(שאני מטיל ספק שהוא קיים..ואם הוא קיים אז לרעת הריבוק)אתה מוכן לשלם עוד כמה מאות שקלים..תפדאל.
מארק בל מייחצן את הנעל הזאת כי משלמים לו כסף טוב. רוני קולמן מייחצן את סינתה 6 ואני לא חושב שמדובר באבקה ששווה אתה המחיר שדורשים עליה.
אם ככה אז למה מושכים בדדליפט סליפרס במקום למשוך באולסטאר וזהו ?
גרמת לי להתחיל לחשוב שוב על איזה נעל כדאי לקנות 😵

אם ככה אז למה מושכים בדדליפט סליפרס במקום למשוך באולסטאר וזהו ?
גרמת לי להתחיל לחשוב שוב על איזה נעל כדאי לקנות 😵
כי עדיין קיימת סוליה. בכללי אני אוהב למשוך יחף, הסיבה שאני מושך עם נעליים זה כי בשלב מסויים אני רוצה לעבור לWL.
בכל מקרה, תקנה אולסטאר וזהו. אולי תשקול נעלי WL, אבל אם אתה עושה LB אז אני לא חושב שהם יתנו לך יתרון גדול.
תחסוך את הכסף ותשקיע בחגורה של אינזר/רצועות/חשפניות.

• פותח/ת השרשור
כי עדיין קיימת סוליה. בכללי אני אוהב למשוך יחף, הסיבה שאני מושך עם נעליים זה כי בשלב מסויים אני רוצה לעבור לWL.
בכל מקרה, תקנה אולסטאר וזהו. אולי תשקול נעלי WL, אבל אם אתה עושה LB אז אני לא חושב שהם יתנו לך יתרון גדול.
תחסוך את הכסף ותשקיע בחגורה של אינזר/רצועות/חשפניות.
יש לי הכל חוץ מנעליים, אני רציתי להשתדרג אז התחלתי לחפש נעליים שיהיו טובות להכל מה שהביא אותי לנעליים של בל.

ראיתי בסרטונים האלה 0 סיבות לקנות את הנעליים האלה ודי הרבה סיבות להתחיל להזריק.
אגב, אני לא טוען שהריבוק זו לא נעל נוחה, אני טוען שהיא לא נוחה בהרבה או לא נוחה יותר מהאולסטאר.
ממש לא מצדיקות את המחיר.

נערך לאחרונה:
מה אתה בא להגיד בסירטונים?
סה״כ קיבלו נעליים חינם והם גם ככה משתמשים בנעליים בסגנון...
לואי סימונס מסקביט באולסטאר (המקורות שלי אומרים שלאחרונה הוא הסקביט 340 קילו סה״כ בטופ פוזישן בגיל 66 )
ויש עוד הרבה מאוד שמסקביטים באולסטאר גם יש כמה שהחברה של אולסטאר ספונסרים שלהם (יש לך ג׳ימי פסיפקו או משהו כזה ועוד כמה)...

• פותח/ת השרשור
מה אתה בא להגיד בסירטונים?
סה״כ קיבלו נעליים חינם והם גם ככה משתמשים בנעליים בסגנון...
לואי סימונס מסקביט באולסטאר (המקורות שלי אומרים שלאחרונה הוא הסקביט 340 קילו סה״כ בטופ פוזישן בגיל 66 )
ויש עוד הרבה מאוד שמסקביטים באולסטאר גם יש כמה שהחברה של אולסטאר ספונסרים שלהם (יש לך ג׳ימי פסיפקו או משהו כזה ועוד כמה)...
שום דבר, באתי להראות אותם משתמשים בנעליים. מדהים נכון ?

הם שולחים לארץ ? וזו נעל טובה בשביל 1.70 שעושה LB ?
יש נעל אחרת במחיר של זאתי ששווה להסתכל עליה ?
שולחים לארץ (ישראל מופיעה בטופס קנייה),אף פעם לא התעמקתי בענייני גובה/עקב.
ובדף הזה (תלחץ על הכיתוב בצבע) יש סקירה כללית של הדגמים +מחירים.
בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית