הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע Rebook Crosfit lite TR/powershoe

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
כבר הרבה זמן שאני רוצה לקנות את הנעליים אז החלטתי לרכז את כל המידע עליהם במקום אחד לכל מי שמתבלבט כמוני
Reebok-CrossFit-Lite-TR3.jpg

הנעל יוצרה על ידי ריבוק בשיתוף עם מרק בל וג'סי בורדיק.

היא מיועדת במיוחד לפווארליפטינג.

פירסמות על הנעל

מרק בל מדבר על הנעל

ברנדון לילי מדבר על הנעל

ניק מ i'll pump you up

ביקורות

מקומות לקנייה
לא שולחים לארץ http://shop.reebok.com/us/content/crossfit-lite-tr
שולחים לארץ http://shopcrossfitreebok.com/footw...mens-reebok-crossfit-lite-tr-poly-mesh-1.html
ויש עוד מקומות אם תבקשו אני אוסיף

בהמשך אני אוסיף סירטונים של ההרמות בנעליים

צריך לקחת בחשבון שהיא נעל שטוחה, מי שרגיל / אוהב נעל עקב לסקוואט - צריך נעל WL.
היתרון שלה על אולסטאר הוא בעיקר ביציבות אני מאמין.
גם אני חשבתי שזו אולסטאר בתחפושת אבל הביקורות ששמעתי עליהן - טובות. אגב המחיר שלהם המקורי הוא מאוד נמוך ביחס לנעל ספורט מקצועית. יתרון אחר הוא שזו נעל ל3 הרמות במקום נעל WL שמתאימה רק לסקוואט (ואולי לבנץ').

אני אישית מחכה לעוד דעות בכמה חודשים הקרובים כדי להחליט אם לקנות.

• פותח/ת השרשור
צריך לקחת בחשבון שהיא נעל שטוחה, מי שרגיל / אוהב נעל עקב לסקוואט - צריך נעל WL.
היתרון שלה על אולסטאר הוא בעיקר ביציבות אני מאמין.
גם אני חשבתי שזו אולסטאר בתחפושת אבל הביקורות ששמעתי עליהן - טובות. אגב המחיר שלהם המקורי הוא מאוד נמוך ביחס לנעל ספורט מקצועית. יתרון אחר הוא שזו נעל ל3 הרמות במקום נעל WL שמתאימה רק לסקוואט (ואולי לבנץ').

אני אישית מחכה לעוד דעות בכמה חודשים הקרובים כדי להחליט אם לקנות.
איפה ראית ביקורות ?
כל הביקורות שהעלתי זה כל מה שראיתי ואי אפשר לדעת אם האנשים רציניים או שהם סתם ליצנים

הבעיה היא שהליפטרים המפורסמים שמשתמשים בהן (מרק בל, וויין האולט, אריק ליליברידג', ברנדון לילי) קיבלו אותה בחינם ו"חייבים" משהו. (למרות שעל חלקם אני סומך לדעה אובייקטיבית יחסית). צריך למצוא מישהו שהשתמש בנעליים טובות וניסה אותן, אחד מהמכון שלי באוסטרליה שהשתמש בעבר באולסטאר אמר שהן מעולות אבל אני אחכה לעוד דעות. אגב גם מלאניצב וKK קיבלו אותן בחינם, מלאניצב לא משתמש בהן (משתמש באולימפיאן של טיטאן אם אני לא טועה) וKK לא מפרסם הרבה סרטונים לאחרונה אז לא יודע במה הוא משתמש.

• פותח/ת השרשור
למהירי ההחלטה קופון 35% הנחה, הוא פג תוקף היום ואין נעליים במידה שלי במלאי אז אני רוצה שמישהו מכם ינצל אותו במקום שהוא סתם יתבזבז
PW6NDG04MN
תהנו ! לאתר של ריבוק

למהירי ההחלטה קופון 35% הנחה, הוא פג תוקף היום ואין נעליים במידה שלי במלאי אז אני רוצה שמישהו מכם ינצל אותו במקום שהוא סתם יתבזבז
PW6NDG04MN
תהנו ! לאתר של ריבוק

לא עובד יותר...שיט

איזה בחור מאד חזק מהמכון שלי קנה אותם והם הגיעו היום.. אחרי חימום בסקוואט הוא החליף לנעל הרגילה שלו עם עקב גבוה (הוא אמר שפחות נוח אבל הוא עוד צריך להתרגל אליהם)
מבחינת דדליפט הוא אמר שהוא ממש אוהב אותם בסומו, אבל בקלאסי הוא לא ממש הרגיש הבדל מהאולסטרס

סה"כ הכל הנעל נראית יפה ובאיכות טובה, עלה לו 90 דולר כולל משלוח אם אני זוכר נכון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית