הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ליניארית 5x5

Aviv Krihely

משתמש מתחיל
146
30
נק' מוניטין:
316
146
30
שלום לכולם

החלטתי לסיים את ss לטובת חיטוב, ובחרתי ללכת על התכנית הליניארית של ביל סטאר, קודם כל, עד כמה היא אפקטיבית לחיטוב? ראיתי יותר מדי דעות מגוונות לגביה ואני אשמח לשמוע מה דעתכם.

והשאלה המרכזית שלי היא אם אפשר לשלב פווארקלין בתכנית? במקום חתירה אולי? מה ההשלכות?

תודה מראש 😃

אחלה תכנית, בעיקר לחיטוב.
אני ספציפית עושה קלין ולא חתירה. פשוט באימון C אחרי הסט הכבד של השלישייה אתה לא עושה עוד סט של שמינייה.

אחלה תוכנית לחיטוב, כמו שנאמר כאן. העניין הוא: צפה לפגיעה די קשה בלחיצות שלך (הבנתי מאחי שהם לא בשמיים, עם כמה סיימת בנץ' בסוף?). אתה גם תהיה במאזן קלורי שלילי וגם התוכנית הזאת לא מציאה כל כך גדולה ללחיצות (בלשון המעטה). שילוב די קטלני.

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה 😃

עריכה: לגבי הפווארקלין. אם אני לא תוהה התוכנית המקורית של ביל סטאר כללה פווארקלין במקום חתירה, לא חושב שתהיה בעיה אבל חכה לדבר המומחים כאן.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אחלה תכנית, בעיקר לחיטוב.
אני ספציפית עושה קלין ולא חתירה. פשוט באימון C אחרי הסט הכבד של השלישייה אתה לא עושה עוד סט של שמינייה.

אוקיי ובשאר הסטים של הקלין אני עושה חמישיות כפול חמש? או שלישיות? פשוט באסאס הייתי עושה שלישיות כפול חמש.

אחלה תוכנית לחיטוב, כמו שנאמר כאן. העניין הוא: צפה לפגיעה די קשה בלחיצות שלך (הבנתי מאחי שהם לא בשמיים, עם כמה סיימת בנץ' בסוף?). אתה גם תהיה במאזן קלורי שלילי וגם התוכנית הזאת לא מציאה כל כך גדולה ללחיצות (בלשון המעטה). שילוב די קטלני.

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה 😃

עריכה: לגבי הפווארקלין. אם אני לא תוהה התוכנית המקורית של ביל סטאר כללה פווארקלין במקום חתירה, לא חושב שתהיה בעיה אבל חכה לדבר המומחים כאן.

יגאלל יא אח סוף סוף נפתרה התעלומה של השם משתמש שלך באלביאס, שנים שאני שואל את אחיך כבר.
סיימתי בנץ עם 82.5 לחמישיה, לא בשמיים, היה לי עוד קצת מה לסחוט מבחינת משקלי עבודה משום מה אכלתי סיבוב על חיטוב פתאום.
לגבי התכנית אני חושב שדווקא הבנץ לא יירד ואיפשהו יש לי עוד תקווה שהוא יעלה, אחרי הכל אני עושה בנץ פעמיים בשבוע קבוע לעומת ממוצע של פעם וחצי באסאס, לגבי הפרס זה כבר עניין אחר, מקווה לשמר.

אוקיי ובשאר הסטים של הקלין אני עושה חמישיות כפול חמש? או שלישיות? פשוט באסאס הייתי עושה שלישיות כפול חמש.

יגאלל יא אח סוף סוף נפתרה התעלומה של השם משתמש שלך באלביאס, שנים שאני שואל את אחיך כבר.
סיימתי בנץ עם 82.5 לחמישיה, לא בשמיים, היה לי עוד קצת מה לסחוט מבחינת משקלי עבודה משום מה אכלתי סיבוב על חיטוב פתאום.
לגבי התכנית אני חושב שדווקא הבנץ לא יירד ואיפשהו יש לי עוד תקווה שהוא יעלה, אחרי הכל אני עושה בנץ פעמיים בשבוע קבוע לעומת ממוצע של פעם וחצי באסאס, לגבי הפרס זה כבר עניין אחר, מקווה לשמר.

אני כבר בסבב שלישי של התוכנית עם תוצאות מאוד יפות (גם בבנץ׳).
יש הרבה מאוד אנשים שגם מספרים שהצליחו לעלות במשקלי עבודה בחיטוב בעזרת התוכנית...

• פותח/ת השרשור
אני כבר בסבב שלישי של התוכנית עם תוצאות מאוד יפות (גם בבנץ׳).
יש הרבה מאוד אנשים שגם מספרים שהצליחו לעלות במשקלי עבודה בחיטוב בעזרת התוכנית...

גם אני ראיתי הרבה מקרים, היום היה אימון ראשון היה די מעניין (וארוך)..

מה לגבי השאלה שלי בהודעה הקודמת אחי?

חמישיות, חמישה סטים בפרמידה עולה עד הסט האחרון הכבד (5X5).
באימון C אתה עושה בסט החמישי שלישייה (עם משקל גבוהה יותר מן הסתם) כמו שנאמר כבר קודם, אבל לא את הסט של השמינייה (אלא אם אתה עושה חתירה במקום).
מתח אתה יכול לעשות באימון B אחרי הדדליפט, הפרס והסקוואט, אבל הייתי מוריד אותו לקראת השלבים הסופיים של החיטוב כי לא תצליח להתאושש..
ולגביי הדדליפט- אל תעשה 4X5 אלא 1X5 כמו בSS. לדעתי לעשות כלכך הרבה סטים של דדליפט אפילו אם זה בפרמידה עולה זה פשוט יותר מדי (אני לפחות לא הצלחתי להתאושש..).

• פותח/ת השרשור
הבנתי אחי, תודה רבה עזרת הרבה!!
לגבי המתח לא עדיף לדחוף אותו לימים שאני עושה קלין??
ולדעתי לגבי הדדליפט לפחות בהתחלה אני יעשה את הגרסה המלאה, בתכלס השני סטים הראשונים זה גם ככה כמו החימום שהייתי עושה באסאס אז יוצא שאני עושה סט אחד יותר סה״כ שהוא גם יותר נמוך מה5rm שלי, נלך על זה בינתיים עד שנראה שהתאוששות נהיית בעייתית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית