הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להוריד את הבטן דחוף ?

• פותח/ת השרשור Rana
  • פורסם בתאריך

איך מורדים בטן ?

• סה"כ מצביעים
    8

Rana

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום אני בת 18וחצי
גובה 155
משקל 60 ויש לי בטן אני מתה להוריד אותה ולא מצליחה אני רוצה להוריד אותה עד חודש יוני כי אני מיתחתנת בחודש הזה בבקשה איך אני עושה את זה ?

קודם כל 'להפסיק לאכול' זאת לא התשובה אף פעם.
להוריד רק בטן או שומן באזור ספציפי זה לא אפשרי.. יש לך הרבה מאמרים עם תפריטי חיטוב וכושר שיעזרו לך, תבחרי את מה שמתאים לך.

בהצלחה 😃

כמו שכתבה @Strawberry אי אפשר להוריד שומן באיזור ספציפי כך שיהיה עליך להיות בגרעון קלורי ומן הסתם תרזי בעוד איזורים בדרך אל הבטן ה"מיוחלת" (שווה חשיבה כי השומן ירד גם מהישבן, חזה, פנים).
ובכל זאת מהנסיון שלי, הורדה של שומן בטני היא ב-80% מושפעת מתזונה!
כלומר לא מספיק להקפיד על אכילה נכונה אלא צריך להיות בגרעון קלורי שמבוסס על תזונה עשירה בחלבונים ושומנים ודלה עד כמה שניתן בפחמימות. אם את מצליחה להקפיד על זה את יכולה להוסיף אימון גופני כדי לשמור על מסת שריר ולהתחטב אבל זה לא יעבוד ההיפך (עם אימון ובלי תזונה).
בהצלחה במחשבה נוספת, בגלל מגבלת הזמן וכדי לא לבזבז זמן על טעויות ממליצה לך מאוד על ייעוץ אישי. כך תוכלי לודא שגם התזונה וגם האימונים יהיו אופטימליים בדרך למטרה.

כמו שכתבה @Strawberry אי אפשר להוריד שומן באיזור ספציפי כך שיהיה עליך להיות בגרעון קלורי ומן הסתם תרזי בעוד איזורים בדרך אל הבטן ה"מיוחלת" (שווה חשיבה כי השומן ירד גם מהישבן, חזה, פנים).
ובכל זאת מהנסיון שלי, הורדה של שומן בטני היא ב-80% מושפעת מתזונה!
כלומר לא מספיק להקפיד על אכילה נכונה אלא צריך להיות בגרעון קלורי שמבוסס על תזונה עשירה בחלבונים ושומנים ודלה עד כמה שניתן בפחמימות. אם את מצליחה להקפיד על זה את יכולה להוסיף אימון גופני כדי לשמור על מסת שריר ולהתחטב אבל זה לא יעבוד ההיפך (עם אימון ובלי תזונה).
בהצלחה במחשבה נוספת, בגלל מגבלת הזמן וכדי לא לבזבז זמן על טעויות ממליצה לך מאוד על ייעוץ אישי. כך תוכלי לודא שגם התזונה וגם האימונים יהיו אופטימליים בדרך למטרה.

@natalie
בדיוק מה שניסיתי לומר לך.
שימי לב לדבריה של מרטין!

דורון היקר,
כמובן שאני יודעת שאי אפשר להוריד שומן ממקום מסוים בלי שהאחרים יספגו 😃
ותזונה כמובן.
נטלי,
הכוונה שלי הייתה שתראי עוד דעה שתומכת בתוספת שומן

מחכה לתגובה שלך במייל חחח

• פותח/ת השרשור
אני רואה תמונות של נשים שאם לפני ואחרי ואני מזה מישתגעת איך אם עשו את זה לעזאזל גם אני רוצה

אני רואה תמונות של נשים שאם לפני ואחרי ואני מזה מישתגעת איך אם עשו את זה לעזאזל גם אני רוצה
1. גנטיקה
2. פוטושופ וכל מיני תחמונים של תמונות לפני ואחרי (יש מלא כאלה ביוטיוב)
3. אל תפסיקי לנסות! לא חודש לפני החתונה ולא 20 שנה אחרי.
הורדת הבטן היא המטרה שלי כבר כמה שנים ואמנם טרם הצלחתי להשיג אותה אבל בדרך השגתי המון: תזונה בריאה, כושר גופני מעולה (!), גוף חטוב, מסת שריר עם בליטות ושקעים שרואים מרחוק. בקיצור, מה אפשר לבקש יותר?
אה, כן, בטן שטוחה...
אז כפי שאמרתי אני עדיין מנסה וההימור שלי שבגיל 60 יהיה לי גוף פצצה עם קצת בטן! 🤣
ואת זה אומרת מישהי שכבר 4 חודשים נמצאת בחיטוב ומסיימת עכשיו שבוע קשה מאוד...🤦‍♂️:🙁😭

Back
למעלה תחתית