אני מתחיל עכשיו מאסה פעם ראשונה בתכנית SS למתחילים... כמה שזה מרגיש מעפן ... אני שלם עם זה 😃
כמה אחוז שומן לדעתכם?
כמה אחוז שומן לדעתכם?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם תאכל נקי אתה תעלה נקי אבל תעלה קצת שומן (יכול להית תעלה במסת שומן אבל לא באחוז שומן)חשבתי שפחות .. מה אתה אומר אפשרי לעלות נקי ?
אתה מתחיל מאחוז שומן יחסית נמוך אז אם תתחיל מסה ותאכל יחסית נקי (תרשה איזה ציט פעם בשבוע) אז לדעתי ילך טובתודה אחי זה פעם ראשונה אני מקווה שילך טוב ...
מפרגן לך אחי 4 קג בחודש זה מרשים ולא ניכרת עליה משמעותית בשומן
לא אין , אני לא אשקר , רוב המאסה הלכה לרגלים . אבל גם הרגלים לא היו ממש קטנות בהתחלה . בגדול גדלתי ברוב הגוף ההוכחה לכך היא שכולי סמני מתיחה באזור הבייספס\כתפיים\גב.בחיטוב התחלתי ממשקל 64 63 ככה אחרי שניסיתי לעשות מאסה בצורה לא נכונה- לא היה מכון אז עשיתי trx ומשקל גוף לכן עליתי בעיקר בשומן וזה מאד ביאס אותי
האמת שגם החיטוב לא היה מקצועי בהתחלה בכלל לא הסתכלתי על קלוריות אלא פשוט נמנעתי מסוכרים שומנים ופחמימות ברמה מסוימת ... אך לא היה לי ידע רב בנושא
תוך כ6 7 חודש הגעתי ל53 קילו ומאז הייתי בשימור של כ3 4 חודש
נמאס לי להתאמן ולא לראות תוצאות אז התחלתי לברר והחלטתי לעשות מאסה למרות" החשש משומן ..."
מפרגן לך אחי 4 קג בחודש זה מרשים ולא ניכרת עליה משמעותית בשומן
בכל מקרה נראה שהתמונות לא הכי משקפות את השינוי. יש לך אולי תמונות אחרות? אולי של הרגליים לפני?