הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סוף חיטוב מתחיל מאסה פעם ראשונה!

ניצן סופר

משתמש קבוע
1,039
253
נק' מוניטין:
588
1,039
253
מרכז ספורט ב"ש
אני מתחיל עכשיו מאסה פעם ראשונה בתכנית SS למתחילים... כמה שזה מרגיש מעפן ... אני שלם עם זה 😃

כמה אחוז שומן לדעתכם?

קבצים מצורפים

• 20131016_103247.jpg
    20131016_103247.jpg
    KB 58.4 · צפיות: 701
  • 20131108_134321.jpg
    20131108_134321.jpg
    KB 85.9 · צפיות: 756
  • 20140124_140422.jpg
    20140124_140422.jpg
    KB 72.8 · צפיות: 745
  • 20140124_140502.jpg
    20140124_140502.jpg
    KB 58.7 · צפיות: 636
  • 20140124_140549.jpg
    20140124_140549.jpg
    KB 65.7 · צפיות: 669
  • 20140124_140621.jpg
    20140124_140621.jpg
    KB 59 · צפיות: 611
תודה אחי זה פעם ראשונה אני מקווה שילך טוב ...
אתה מתחיל מאחוז שומן יחסית נמוך אז אם תתחיל מסה ותאכל יחסית נקי (תרשה איזה ציט פעם בשבוע) אז לדעתי ילך טוב
תפרסם תפריט למסה ויתנו לך חוות דעת

• פותח/ת השרשור
אחלה אחי תיראה מאחר ואני לוחם אז קשה לשמור על משהו קבוע כי אין לי מקום מגורים קבוע ...
אני נעזר בדברים קבועים ונקיים כמו:
טונה במים. חלבון איזולאט. חלבון ביצים. ובבית גבינות רזות.
אני מחשב כמות מסוימת של קלוריות כ1600-2000 ביום עפ הניסיון שלי זו הצריכה ... בין רבע לשליש מהם כחלבון זאת אומרת כ150 גר חלבון...
משתדל לצרוך שומנים ופחמימות איכותיים... ועושה ציט של אלכוהול או קינוחים פעם פעמיים בשבוע ...

נישמע טוב רק אל תעשה טעות שהרבה עושים : אנשים חושבים שהם מכניסים מספיק קלוריות במסה שבפועל הם במאזן נייטרלי אוו חיובי .
לדעתי תישתדל להיות ב פלוס 500 לעליה נקיה יחסית ובכל פעם שאתה ניתקע תוסיף 200 קלוריות לתפריט

• פותח/ת השרשור
אתה אומר שעם הזמן המשקל יתקע ואצטרך להוסיף קלוריות ? ומה עם אירובי הבנתי שכל עוד זה במידה קלה ולא פוגע בהתאוששות זה אפילו מומלץ..
אני רוצה לעשות כ-20-25 דק' כ3 פעמים בשבוע בקצב קל ... מה אומר?

מתישהו תיתקע ותהייה חייב להוסיף קלוריות לפי ההתקדמות
מבחינת אירובי ממולץ אבל לא לשכוח לחשב את האירובי במאזן הקלורי ולהשלים אותו לפי הצורך

• פותח/ת השרשור
נשמע טוב תודה אחי ..
כמה ש"זלזלתי" באימון הראשון של אתמול אני די תפוס אחריו ביד אחורית ובישבן ! אגב איפה אתם מתאמנים? בסקוואט קריטי לרדת עד שהתחת נוגע בהמסטרינג כמו בסרטון ? או שמספיק 90 מעלות בין ירך לשוק? זו טכניקה ממש קשה וקשה לי להתקדם במשקלים בה .. לא חשוב עניתי לעצמי

שאלות נוספות לגבי התפריט:
אם כ1/3 עד 1/4 מהקלוריות הן חלבון זה כמות מוגזמת או נקיה ?
כמות גבוה מדי של חלבון לא תיפגע אחכ בהעלאת החלבון על חשבון הפחמימה בחיטוב ?
האם חשוב להקשיב לגוף מבחינת רעב או שיותר קריטי לדבוק בהכנסה הקלורית ע"פ החישוב?

תודה .

מאיזה מצב התחלת שעשית חיטוב ?

לגבי SS אתה אומנם לא יכול לעלות ללא שומן אך אם תדאג לעלות משקלים מאימון לאימון גם אם תוכאל הרבה מעל התחזוקה לא תעלה הרבה בשומן (אפילו דיי נקי) .

אתה יכול לראות את התוצאות שלי (לפני ואחרי SS) ולהחליט אם עליתי הרבה בשומן או לא.

• פותח/ת השרשור
בחיטוב התחלתי ממשקל 64 63 ככה אחרי שניסיתי לעשות מאסה בצורה לא נכונה- לא היה מכון אז עשיתי trx ומשקל גוף לכן עליתי בעיקר בשומן וזה מאד ביאס אותי

האמת שגם החיטוב לא היה מקצועי בהתחלה בכלל לא הסתכלתי על קלוריות אלא פשוט נמנעתי מסוכרים שומנים ופחמימות ברמה מסוימת ... אך לא היה לי ידע רב בנושא

תוך כ6 7 חודש הגעתי ל53 קילו ומאז הייתי בשימור של כ3 4 חודש
נמאס לי להתאמן ולא לראות תוצאות אז התחלתי לברר והחלטתי לעשות מאסה למרות" החשש משומן ..."
מפרגן לך אחי 4 קג בחודש זה מרשים ולא ניכרת עליה משמעותית בשומן
בכל מקרה נראה שהתמונות לא הכי משקפות את השינוי. יש לך אולי תמונות אחרות? אולי של הרגליים לפני?

בחיטוב התחלתי ממשקל 64 63 ככה אחרי שניסיתי לעשות מאסה בצורה לא נכונה- לא היה מכון אז עשיתי trx ומשקל גוף לכן עליתי בעיקר בשומן וזה מאד ביאס אותי

האמת שגם החיטוב לא היה מקצועי בהתחלה בכלל לא הסתכלתי על קלוריות אלא פשוט נמנעתי מסוכרים שומנים ופחמימות ברמה מסוימת ... אך לא היה לי ידע רב בנושא

תוך כ6 7 חודש הגעתי ל53 קילו ומאז הייתי בשימור של כ3 4 חודש
נמאס לי להתאמן ולא לראות תוצאות אז התחלתי לברר והחלטתי לעשות מאסה למרות" החשש משומן ..."
מפרגן לך אחי 4 קג בחודש זה מרשים ולא ניכרת עליה משמעותית בשומן
בכל מקרה נראה שהתמונות לא הכי משקפות את השינוי. יש לך אולי תמונות אחרות? אולי של הרגליים לפני?
לא אין , אני לא אשקר , רוב המאסה הלכה לרגלים . אבל גם הרגלים לא היו ממש קטנות בהתחלה . בגדול גדלתי ברוב הגוף ההוכחה לכך היא שכולי סמני מתיחה באזור הבייספס\כתפיים\גב.

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע אם ריאלי בשבילי לכוון לעליה כמו שלך בקצב כזה
אני חושש שקצבהכזה בשבילי יגרום לעליה מלוכלכת
לכן ניראה לי שאני אתחיל בפלוס קטן ולאט לאט יעלה עפ הצורך וההתקדמות בתרגילים
בכל מקרה מחר אני עושה אימון שלישי
אני אעדכן איך היה .. כרגע יש שיפור בתחושהת ההתאוששות מהאימון הראשון אני חש פחות תפוס מאשר אחרי אימון מס 1 אבל יש תחושה של שריר נבנה מצד שני כמו כן
האם אפשר לשלב בשלב מסוים עבודה על חזה עליון ויד קדמית?
נראה שהתכנית תורמת בעיקר לגב ולרגליים ולי יש רגליים יחסית מפותחות - סקוואט 90 קילו ל5 חזרות במכונה בכיף וכפיפת ברכיים 145 קילו ל6 חזרות לפחות .... סליחה פשיטת ברכיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית