הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג של משקולן

לוג של משקולן

• פותח/ת השרשור Yoav_S
  • פורסם בתאריך

Yoav_S

משתמש מתחיל
207
118
נק' מוניטין:
233
207
118
קוראים לי יואב התחלתי להתאמן ב קרוספיט לפני כ6 חודשים בCrossfit Extreme שבגני יהודה , אבל כרגע מתרכז יותר בשיפור הכוח ובגלל זה התחלתי SS לפני 9 שבועות אני מרגיש הרבה התקדמות בתוכנית אבל אני יפסיק אותה עוד חודש ויעבור להתאמן וויטליפטנג בתל אביב
גיל -16
משקל 79-80
גובה 174

קרדיט ל @Crossfiter המאמן

איפה אני עומד כרגע ב SS -
עליתי 10-12 קילו ~ במשקל גוף

DL 5 -135 עושה דילואד בגלל בעיות בטכניקה

סרטון SQ (HB) 3x5 - 137.5 מחר מנסה 140 !

Press 3x5 - 55

Power clean 5x3 - 82.5 אחרי שנכשלתי ב85 המדריך אצלנו המליץ לי לעשות צין אפס עם משקל במקום ( בגלל שאני מימלא הולך לעשות וויטליפטינג עוד חודש וקצת )

BP 3x5 - 82.5 נכשלתי ב 85 עכשיו בדילואד

נערך לאחרונה:
שלון יואב מי זה המאמן שלך שמעתי אחד נדב. אומרים שהוא תותח וגם חזק רצח!

בכל מקרה בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
SQ 3x5 142.5 עבר חלק

57.5 Press סט שני כשל , ריסט ל 45 😣
Back off set 40kg 14 reps

Chin ups 3x5 13.5kg משקל התחלתי יחיסית קל

הייתי מתרכז בפאוורליפטינג במקומך 🤬, סתם חזק מאודד!!!

הצלחת להתחזק הרבה במהלך הקרוספיט? אני עוסק בעוד ספורט ומתחיל מחר תקרוספיט פוטבול ורציתי לדעת כמה שיפרת תסקוואט והדדליפט וכל זה.

בתור מה אתה מציע לו כזאת עצה?
ערכתי את התגובה דרך אגב, וזה לא באמת להתרכז, ילד בן 16 שמסקביט 142.5 HB בכזאת קלילות אחרי 9 שבועות בSS זה מכובד מאוד, אבל אני צוחק אני בעצמי מתרכז בקרוספיט עם דגש כוח עכשיו.

ערכתי את התגובה דרך אגב, וזה לא באמת להתרכז, ילד בן 16 שמסקביט 142.5 HB בכזאת קלילות אחרי 9 שבועות בSS זה מכובד מאוד, אבל אני צוחק אני בעצמי מתרכז בקרוספיט עם דגש כוח עכשיו.

מאז שהוא התחיל SS הוא לא נגע במטקון אחד, בפסח הוא עובר לוויטליפטינג וימשיך להתחזק שם.

שהוא יחזור למטקונים ולכושר הוא לא יראה אף נער בגילו ממטר, מבטיח לך...

אגב גם לך אני מציע את אותה דרך, או לפחות להתחיל בSS נטו.

מאז שהוא התחיל SS הוא לא נגע במטקון אחד, בפסח הוא עובר לוויטליפטינג וימשיך להתחזק שם.

אולי אתה צודק, אני הולך יותר מידי סחור סחור.
בכל מקרה לא הייתי ממהר להגיד שהוא לא יראה אף נער בגילו, דני בן 16 והוא עם דדליפט 180 ל5 (אולי יותר? )

• פותח/ת השרשור
הייתי מתרכז בפאוורליפטינג במקומך 🤬, סתם חזק מאודד!!!

הצלחת להתחזק הרבה במהלך הקרוספיט? אני עוסק בעוד ספורט ומתחיל מחר תקרוספיט פוטבול ורציתי לדעת כמה שיפרת תסקוואט והדדליפט וכל זה.

כשהגעתי לקרוספיט עשיתי הרבה מטקונים וגם אימוני כוח פה ושם אבל לא היתקדמתי בצורה משמעותית וסדירה במשקל גוף ובמשקל על המוט
ב ss שיפרתי את הסקאוט שלי מ 100 לחמשייה ל 142 לשלוש חמשיות בעשרה שבועות

כשהגעתי לקרוספיט עשיתי הרבה מטקונים וגם אימוני כוח פה ושם אבל לא היתקדמתי בצורה משמעותית וסדירה במשקל גוף ובמשקל על המוט
ב ss שיפרתי את הסקאוט שלי מ 100 לחמשייה ל 142 לשלוש חמשיות בעשרה שבועות
יפה!
סבבה בהצלחה גבר!

• פותח/ת השרשור

תודה נדב 🙌
חוץ מזה אני מסכים נורא קשה להתחזק בתקופה שאתה עושה מטקונים , כדי לך לנסות את SS לכמה חודשיים ולחזור למטקונים RX

אולי אתה צודק, אני הולך יותר מידי סחור סחור.
בכל מקרה לא הייתי ממהר להגיד שהוא לא יראה אף נער בגילו, דני בן 16 והוא עם דדליפט 180 ל5 (אולי יותר? )
אתה צודק הדדליפט שלי חלש אני מקווה שבחודש שנותר לי לSS אני ישפר אותו וגם אחרכך בוויטליפטינג אבל ישלי שנה שלמה של אימונים לפני עד שאני ינסה להתחרות

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית