הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
לוג של משקולן

לוג של משקולן

• פותח/ת השרשור Yoav_S
  • פורסם בתאריך
תודה נדב 🙌
חוץ מזה אני מסכים נורא קשה להתחזק בתקופה שאתה עושה מטקונים , כדי לך לנסות את SS לכמה חודשיים ולחזור למטקונים RX

אתה צודק הדדליפט שלי חלש אני מקווה שבחודש שנותר לי לSS אני ישפר אותו וגם אחרכך בוויטליפטינג אבל ישלי שנה שלמה של אימונים לפני עד שאני ינסה להתחרות
לא אמרתי שהדדליפט חלש, להפך הוא נהדר לטעמי,הלוואי עליי. פשוט דני חזק מאוד והוא גם בתמונה של FITTEST TEEN IN ISRAEL/

לא אמרתי שהדדליפט חלש, להפך הוא נהדר לטעמי,הלוואי עליי. פשוט דני חזק מאוד והוא גם בתמונה של FITTEST TEEN IN ISRAEL/

דני יגיע לRFA אבל ל10 הראשונה כנראה שאין לו סיכוי להגיע. זה לא מוריד מההשגים שלו היום גם הוא השקיע ורואים את התוצאות.
כל מי שיהיה סבלני , ישקיע, יראה את התמונה הגדולה ולא ינסה לכבוש את העולם ביום אחד יגיע רחוק. במיוחד ילדים כמוכם שיש להם המון המון זמן להשתפר ולהגיע רחוק.

דני יגיע לRFA אבל ל10 הראשונה כנראה שאין לו סיכוי להגיע. זה לא מוריד מההשגים שלו היום גם הוא השקיע ורואים את התוצאות.
כל מי שיהיה סבלני , ישקיע, יראה את התמונה הגדולה ולא ינסה לכבוש את העולם ביום אחד יגיע רחוק. במיוחד ילדים כמוכם שיש להם המון המון זמן להשתפר ולהגיע רחוק.
אמרתי נער לא מבוגר

אחרי ניסיון אחד עם 57.5 אתה מרים ידיים ועושה ריסט?
בק אוף סט כנראה מיותר, תלוי מה הייתה הבעיה בפרס.

• פותח/ת השרשור
לא צילמתי אז אני לא יודע מה היה בדיוק הבעיה
המשקל לא עלה בחזרה הרביעית של הסט השני , אתה ממליץ לנסות שוב ?

אל תדאג לו, פרס זה גם ככה התרגיל שהכי קשה להתקדם בו. אני אמרתי לו לעשות ריסט, גם את הריסט הקודם בסקוואט אני הצעתי לו לעשות וגם אמרתי לו בדיוק איך לעשות ותראה איפה הוא היום.

מבטיח לך שאם הוא ימשיך להקשיב לי הוא ייתקדם, העולם לא מתחיל ונגמר בSS ובמארק ריפטו למרות שאנחנו עוקבים אחרי התבנית אפשר וצריך לשנות לפעמים דברים קטנים ובנתיים זה עבד לו כל טיפ שנתתי לו.

יש לו פחות מחודש לסיים, ככה שהזמן אוזל, וחבל לבזבז אותו על ריסטים מיותרים.
ולמה ריסט של 20%?
שיעשה SS כמו שצריך, יסגור 150 סקוואט ו60 פרס, הוא יכול יופי להגיע לשם עם המתכונת הרגילה, כי בתור מתאמן מתחיל כל דבר כמעט יעבוד, וחבל.
לא רואה סיבה לתת ריסט בפרס אחרי בקושי ניסיון אחד [לא ניגשת לסט השלישי], אגב אתה חוגר? שם רצועות ידיים?

יש לו פחות מחודש לסיים, ככה שהזמן אוזל, וחבל לבזבז אותו על ריסטים מיותרים.
ולמה ריסט של 20%?
שיעשה SS כמו שצריך, יסגור 150 סקוואט ו60 פרס, הוא יכול יופי להגיע לשם עם המתכונת הרגילה, כי בתור מתאמן מתחיל כל דבר כמעט יעבוד, וחבל.
לא רואה סיבה לתת ריסט בפרס אחרי בקושי ניסיון אחד [לא ניגשת לסט השלישי], אגב אתה חוגר? שם רצועות ידיים?

הוא יגיע ל60 פרס, הוא ייתקדם בפרס גם ככה בWL.
למה לעשות ריסט? כי אם נכשלת בסט השני כבר ולא בשלישי סימן שכנראה המשקל גדול עליך וחוצמזה הוא לא מתכונן לאיזו תחרות יש לו זמן והריסטים עובדים עליו טוב. הוא גם מתקדם בבנץ וזה יעזור לו קצת לפרס.

אני מבטיח שאיך שהוא ימשיך להתקדם בסקוואט,דדליפט,בנץ הוא יגיע למשקל שנכשל איתו בפרס (תעשה את החשבון זה לא עוד הרבה אימונים) ויתן ל3X5 קל. כמו שהיה לו בסקוואט. בנתיים לא נתתי לו עצה שלא עבדה

למה לעשות ריסט? כי אם נכשלת בסט השני כבר ולא בשלישי סימן שכנראה המשקל גדול עליך
לא נכון, זה פשוט לא נכון.
מה זה הגישה הזאת של "הוא גם ככה ייתקדם בפרס בWL"?
כרגע זה לא מעניין, הוא צריך למצות את היכולות שלו עד התקופת זמן הנתונה.
על אותו עיקרון אפשר להגיד "בני אדם גם ככה מתים בסוף, בוא נוותר מראש". ריסט של 12.5 קילו וחזרה ל45, ע"פ התיכנון של 2.5 קילו בכל אימון פרס, יחזיר אותו למשקל הנתוך תוך 5 אימונים שהם כ3 שבועות מהיום, שזה בערך הזמן שנותר לו להתעסק בכוח תוך יציאה מנקודת הנחה שבמהלך הדרך הזאת הכל יילך פיקס כמו התיכנון.

תזכיר לי כמה זמן אתה מתאמן ולאיזה משקלים הגעת? בעצם עזוב תזכיר לי לאיזה משקל גוף הגעת ביחד עם המשקלים?

הוא לא ליפטר, אין לו תחרות והוא לא מוותר לאף אחד.
ותאמין לי בתור אחד שעשה ss שלוש פעמים ואימן עוד כמה אנשים שעשו את התוכנית אני יודע מה אני אומר לו. לא תמיד הולכים במאה אחוז לםי הספר. אתה תקחת עצות תזונה מריפטו והגעת ל200 קילו ולא התחזקת יותר מידי יחסית למשקל גוף שהגעת אליו, הוא נשאר במשקל גוף סביר ומתקדם יופי+לא נפצע.

גם ss כמו שהיא כתובה לא מתאימה ב100 אחוז לכל אחד ומיוחד לא עצות התזונה של ריפטו לפעמים צריך לדעת איפה לשנות ומה ישפר אנשים.

תזכיר לי כמה זמן אתה מתאמן ולאיזה משקלים הגעת? בעצם עזוב תזכיר לי לאיזה משקל גוף הגעת ביחד עם המשקלים?

הוא לא ליפטר, אין לו תחרות והוא לא מוותר לאף אחד.
ותאמין לי בתור אחד שעשה ss שלוש פעמים ואימן עוד כמה אנשים שעשו את התוכנית אני יודע מה אני אומר לו. לא תמיד הולכים במאה אחוז לםי הספר. אתה תקחת עצות תזונה מריפטו והגעת ל200 קילו ולא התחזקת יותר מידי יחסית למשקל גוף שהגעת אליו, הוא נשאר במשקל גוף סביר ומתקדם יופי+לא נפצע.

גם ss כמו שהיא כתובה לא מתאימה ב100 אחוז לכל אחד ומיוחד לא עצות התזונה של ריפטו לפעמים צריך לדעת איפה לשנות ומה ישפר אנשים.
קיבלת ביקורת אז אתה נכנס למגננה ומתחיל לתקוף אותי אישית?
מה אתה תינוק?

SS עושים בשביל לצבור מקסימום כוח במינימום זמן נתון, וזה לא משנה אם אתה ליפטר\בילדר\קרוספיטר\כינויי שייכות אחר, כשאתה בSS, אתה עושה SS, כשאתה מסיים SS, תעשה מה שבזין שלך ותפנה לאיפה שאתה רוצה.
כמה זמן נשאר לו בSS [שלא מבחירה]? 20 יום?
ריסט עכשיו אומר שהוא וויתר על התקדמות בפרס [במידה ולא יהפוך לסופרמן ויוסיף 10 כל אימון] וזה המשקל הסופי שלו, ומי כמוך צריך לדעת כמה חשובה הדחיקה מעל הראש [הבסיסית, שהיא הפרס] בוויטליפטינג ו\או קרוספיט.

לידיעתך,
התחלתי SS על 87~ קילו, וסיימתי על 98 +-, סגרתי 80 פרס ל3x4, בנץ 110 3x5 אם לא יותר בלי תקיעות, סקוואט 157.5 3x5, ו160 ל3x3, ודדליפט 165 1x5. שלא לדבר על זה שגם בSS הייתי יותר גדול ומסיבי מיואב, במשקל של גבר, התקדמתי יופי ובלי פציעות.
לגבי העצות תזונה מריפטו, אתה סתם מזבל במוח ומקצין, אבל שיהיה לך לבריאות.

קודם כל נתחיל בזה שSS זאת לא תורה מסיני, זאת תבנית שנגזרה מתוכנית אימון של ביל סטאר.

אני לא תינוק, אתה פשוט מדבר בלי שום נסיון ונותן עצות שאין לך מושג בהם, מה התחלת לצטט את ריפטו בצורה עיוורת? נהיית ביסט?
SS עושים בשביל לצבור כוח במינימום זמן נתון שאתה מתאמן מתחיל, בשלב קצת יותר מאוחר של SS ההתקדמות נהיית איטית יותר. יואב לא שוקל כמוך הוא שוקל ב20 קילו פחות ממך ככה שהוא בערך יגיע לאוטו "רטיו" כמו שאתה הגעת בפרס גם אם יעשה את הריסט , אז מה?
הוא מפה עובר לוויטליפטינג ולא ל"חיטוב" כמו שאתה נאצלת לעשות כי לא היה אכפת לך מהמשקל גוף אלא מהמשקל על המוט , בוויטליפטינג הוא ימשיך להתחזק בפרס ומבטיח לך שהוא ישים יותר משקל על המוט ממה שאתה מתאר הוא לא צריך עכשיו ללכת אחורה כמו המקרה שלך בגלל זה אתה מתבלבל, עובדה שאתה סיימת SS והיית צריך להתקע כדי לחתוך במשקל במקום להמשיך עם תוכנית כוח מתקדמת יותר. לו זה לא ייקרה והוא ימשיך להתקדם ולהוסיף משקל על המוט ומשקל על הגוף בצורה מבוקרת וימשיך להיות חזק יחסית למשקל גוף שלו ולילד בגיל שלו.

לא כל הזמן הולכים "לפי הספר" אם הוא לא היה ממשיך מפה לוויטליפטינג והיה אמור לי תשמע אני רוצה לנצל את הSS כי מפה אני רוצה חיטוב או רוצה לחזור לקרוספיט או משהו הייתי אומר לו תשמע, תלך על המשקל הזה שוב אבל הוא ממשיך מפה הלאה מה גם שאין לך מושג בתוכניות וויטליפטינג וקרוספיט ולאן הוא ממשיך בכלל ומה המטרות שלו.

הוא ימשיך להרים משקלים ולהתקדם ולשים משקלים מעל הראש, לא אמרתי לו רד ל30 קילו. אמרתי לו רק ל45 , אז 50, 55, 60.
הוא ינצל את התוכנית עד הסוף אל תדאג לו והוא גם ימשיך להתחזק.

לגביי עצות תזונה מריפטו , תשאל את חבר של ע1נס למה הוא היום מחטב ולאיזה משקל הוא הגיע שהיה שותה גלון חלב ליום בעצם תשאל את עצמך למה אתה מחטב ?.
אני לא מזיין בשכל ולא מקצין ולא רוצה לרשום לך את המשקלים שסיימתי SS אבל סמוך עליי שהם יותר גבוהים משלך על 15 קילו פחות וישר אחרי שבר בקרסול..
והקטע עם "משקל של גבר" סבבה אחי , הגיוני לשקול 100 על 1.75 עם 30 אחוז שומן. סה"כ מה שחשוב המשקל על המוט עחי!

סליחה שאני מתערב פה בירידות האישיות, אבל יש לי משהו ענייני לכתוב.
הדילואד כן במקום. מה שמקדם את הפרס הוא הבנצ', אם הוא נתקע הוא לא ישחרר את עצמו. אז חשוב לתת את ה3*5 עם משקל עבודה בשביל נפח.
מצד שני, בפרס דילואד יכול להיות קטן מאד. אפילו שני אימונים אחורה. נותנים לבנצ' לפתוח קצת פער, והפרס יעלה בעקבותיו.

אפשר להמשיך לקלל.

סליחה שאני מתערב פה בירידות האישיות, אבל יש לי משהו ענייני לכתוב.
הדילואד כן במקום. מה שמקדם את הפרס הוא הבנצ', אם הוא נתקע הוא לא ישחרר את עצמו. אז חשוב לתת את ה3*5 עם משקל עבודה בשביל נפח.
מצד שני, בפרס דילואד יכול להיות קטן מאד. אפילו שני אימונים אחורה. נותנים לבנצ' לפתוח קצת פער, והפרס יעלה בעקבותיו.

אפשר להמשיך לקלל.

הבנת את הראש שלי בערך.

לא ציטטתי את ריפטו, ולא שתיתי גלון חלב בחיי, אתה שוב מזבל במוח.
זה פשוט מאוד, לא חיטבתי אחרי ss כי הייתי קרוב לתאריך התחרות, ועברתי לטקסס שהלכה לא טוב במהלכה עליתי די הרבה במשקל לשווא.
אבל עזוב אותי, אני לא העניין.
לסיים את התוכנית עד הסוף - הוא לא.
רטיו לא מעניין, בטח שלא בשלב הזה, ואני רוצה מאוד לראות אותו קופץ בחמישיות ותוך 4 אימונים נותן 60 ל3x5. ללכת 2~ אימונים אחורה זה עוד נורמאלי וסביר והוא יחזור מהר לשבור שיאים, אבל אני לא רואה היגיון בלקצץ 12.5 קילו, אחרי בקושי ניסיון אחד עם המשקל הנוכחי והגישה הקוקסינלית הזאת של "הוא בהמשך יעשה עוד המון ככה וככה, אז בוא נוותר".

לא ציטטתי את ריפטו, ולא שתיתי גלון חלב בחיי, אתה שוב מזבל במוח.
זה פשוט מאוד, לא חיטבתי אחרי ss כי הייתי קרוב לתאריך התחרות, ועברתי לטקסס שהלכה לא טוב במהלכה עליתי די הרבה במשקל לשווא.
אבל עזוב אותי, אני לא העניין.
לסיים את התוכנית עד הסוף - הוא לא.
רטיו לא מעניין, בטח שלא בשלב הזה, ואני רוצה מאוד לראות אותו קופץ בחמישיות ותוך 4 אימונים נותן 60 ל3x5. ללכת 2~ אימונים אחורה זה עוד נורמאלי וסביר והוא יחזור מהר לשבור שיאים, אבל אני לא רואה היגיון בלקצץ 12.5 קילו, אחרי בקושי ניסיון אחד עם המשקל הנוכחי והגישה הקוקסינלית הזאת של "הוא בהמשך יעשה עוד המון ככה וככה, אז בוא נוותר".

"הגישה הקוקסינלית" הזאת הביאה אותי להישגים וגם ספורטאים אחרים שאימנתי, אני לא מכריח אותו הוא יכול לבחור שלהקשיב לי ויכול שלא.
שיעשה מה שבא לו

• פותח/ת השרשור
בחזרה לענייני הלוג :

משקל בבוקר : 79.7

סקאוט קל 112 שתי חמשיות

85 BP 3x5 !

DL 5 130 היה קל והטכניקה הייתה טובה ! לצערי אין סרטון

• פותח/ת השרשור
(SQ - 145 (5-3-5 לפי דעתי הכשל בסט השני הוא בגלל איבוד מתח , אני ימשיך ל 147 וינסה להשלים שלוש חמשיות

Press 45 קל

Chin ups 16kg

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית