הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון ימי אימון גרועים

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
היום היה לי אימון נורא מאכזב , ולא היו חסרים לי שינה או אוכל

מה ההסברים האפשריים לימים ארורים שכאלה ?

@MikeRozner

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה רוצה להפוך את זה לדיון ציני? בבקשה.
עכשיו ברור למה קשה להתאושש מדדליפט חח
אתה מתאמן ליד הקריון אולי?
אני שומע סיפורים על מישהו שמאוד מאוד מתאים לך בחד״כ שלי

יש תהליכים תוך גופיים שקורים יום יום, לפעמים מאזנים בהורמונים משתנים ויכולים לגרום לעלייה/ירידה בביצועים של אותו אימון, זאת גם אחת הסיבות שלא נשקלים כל יום (לא נותן אינדיקציה לכלום).
ואם אתה רוצה תשובה קצת פילוסופית- בשביל אימון טוב חייב להיות גם אימון רע.

אתה מתאמן ליד הקריון אולי?
אני שומע סיפורים על מישהו שמאוד מאוד מתאים לך בחד״כ שלי
אני מתאמן בקריון חח אני מאמן בהולמס שם
מצד שני מה הPR סקווט שלך ומשקל גוף?
כרגע 101-2 בדרך ל99 . בתחרות האחרונה נתתי 230 אבל כנראה היה יותר, כרגע מתקדם ב5 כפול 5 אז אני לא קרוב לבדיקת סינגלים.

אני מתאמן בקריון חח אני מאמן בהולמס שם
כרגע 101-2 בדרך ל99 . בתחרות האחרונה נתתי 230 אבל כנראה היה יותר, כרגע מתקדם ב5 כפול 5 אז אני לא קרוב לבדיקת סינגלים.
אז הסיפור אצלינו מעט שונה, אני לא מתחרה השנה (בויטליפטינג).
אין אצלי חיה כזאת "בדיקת סינגלים" כי יש 1-3 חזרות ולפעמים 4-5 כבדות כל יום (ואם לא אז פאוז סקווט)
אני מתיימר (מתיימר כי אני עוד רחוק בדדליפט להרגשתי) לתת 230 (יש כבר 226) סקווט ו270 דדליפט על 83-85 משקל גוף.

אז הסיפור אצלינו מעט שונה, אני לא מתחרה השנה (בויטליפטינג).
אין אצלי חיה כזאת "בדיקת סינגלים" כי יש 1-3 חזרות ולפעמים 4-5 כבדות כל יום (ואם לא אז פאוז סקווט)
אני מתיימר (מתיימר כי אני עוד רחוק בדדליפט להרגשתי) לתת 230 (יש כבר 226) סקווט ו270 דדליפט על 83-85 משקל גוף.
סיקרנת אותי עם תוכנית האימון שלך אני אבדוק עליה, הבעיה היא שכשהתכוננתי לתחרות בנובמבר הגעתי לעבודה על דאבלים ובגלל העומס באותה תקופה נפצעתי. בגלל זה אני נשאר עם החמישיות עד שאתקע והכי נמוך שאגיע זה שלישיות כדי לבחור אופנר.

ולגבי הדדליפט שלך אני בטוח שיש לך יותר מהנסיון האישי שלי. עבדתי עד 220 לחמישיות והגעתי ל270 אר אמ 1
החמישיות של שנינו כבר כבדות יותר ומכאן הסקתי את זה

סיקרנת אותי עם תוכנית האימון שלך אני אבדוק עליה, הבעיה היא שכשהתכוננתי לתחרות בנובמבר הגעתי לעבודה על דאבלים ובגלל העומס באותה תקופה נפצעתי. בגלל זה אני נשאר עם החמישיות עד שאתקע והכי נמוך שאגיע זה שלישיות כדי לבחור אופנר
תקרא, אני יצרתי וורסיה שיותר נוחה לי... אסביר לך בפרטי אם תרצה
בעיקרון גיליתי מזמן שווליום גבוה (מעל 20 חזרות מבחינתי זה כבר ווליום מכובד) פוצע אותי.
סמולוב מקוצר בוצע 3 פעמים, פעם ראשונה הקפיץ אותי כמעט 15 קילו. פעם שניה 10 ופעם שלישית גרם לי לרצות לבכות כמו ילדה קטנה כי הברך הרגה אותי. אז הבנתי שצריך פתרונות אחרים. התחלתי ב3*3 שלוש פעמים בשבוע ועליתי יפה לתקופה עד שנתקעתי ועכשיו אני רץ על זה.

תקרא, אני יצרתי וורסיה שיותר נוחה לי... אסביר לך בפרטי אם תרצה
בעיקרון גיליתי מזמן שווליום גבוה (מעל 20 חזרות מבחינתי זה כבר ווליום מכובד) פוצע אותי.
סמולוב מקוצר בוצע 3 פעמים, פעם ראשונה הקפיץ אותי כמעט 15 קילו. פעם שניה 10 ופעם שלישית גרם לי לרצות לבכות כמו ילדה קטנה כי הברך הרגה אותי. אז הבנתי שצריך פתרונות אחרים. התחלתי ב3*3 שלוש פעמים בשבוע ועליתי יפה לתקופה עד שנתקעתי ועכשיו אני רץ על זה.
ניסיתי סמולוב גוניור לבנצ והתדירות הזאת עושה פלאים, אין סיבה כמו שאתה אומר שזה לא יעבוד בסקןואט. אבל באמת הקטע עם הפציעות בעייתי וקשה לחמוק ממנו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית