עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רפואה?
רופא או וטרינר?
תחום הכי כפוי טובה והכי לא משתלם ללמוד אותו.
7 שנים לימודים קריעת תחת ולאחר מכן אתה עובד לא יודע מה זה יום ומה זה לילה בשביל 7 אלף ש"ח.
וגם כדי לתת מרשמים כאלה ואחרים ;)איך אני שונא שאנשים כותבים מה שהם שמעו\ראו בחצי עין על מקצוע מסויים בלי ניסיון.
panic אתה בסוף הולך על וטרינריה? כי הכלב שלי נוטה לקבל כל מיני בעיות בתדירות שלא תבייש סקוואטים בתוכנית למתחילים אז כדאי שיהיה לי וטרינר מקורב![]()
כמובן שאתה מדבר שטויות, אז אני אפילו לא אטרח להגיב.
וגם כדי לתת מרשמים כאלה ואחרים ;)
במקרה קרוב משפחה שלי רופא, אז אתה מוזמן להגיב.
בעיקרון חשבתי שאתה מדבר על וטרינריה, אבל גם על רפואה אני לא מסכים איתך.
מי שבוחר במקצוע הרפואה בוחר את זה מתוך אידיאולוגיה כלשהי. מעטים האנשים שבוחרים במקצוע כי הם רוצים לעשות ימבה כסף.
דבר שני, ברפואה כשהכסף מגיע הוא בא בבום ובגיל מאוחר. זה נכון שעד גיל 40-45 אין הרבה כסף, אבל עם הזמן ועם הניסיון וכמובן אם אתה טוב במקצוע, אתה יכול להתחיל לנהל מחלקות, אגפים ואפילו לעבוד באופן פרטי. אתה יודע כמה מנהל מחלקה מקבל בבית חולים? כמה כסף עושה מנתח בכיר? כמה כסף עושה רופא פרטי? סכומים מטורפים. אז כסף יש, זה שהוא בא בגיל מאוחר ורק למי שבאמת טוב זה משהו אחר.
ויש סיבה שלא תהיה תותח?
להיות רופא זה כבר אומר שאתה משהו מיוחד, אבל כמו בכל תחום תמיד יש טובים יותר וטובים פחות.
למה להיות רופא אומר שאתה משהוא מיוחד ?
האמת שהתואר די מצ'וקמק מבחינת רמת הקושי שלו , הדבר היחידי שמבאס שאתה לומד לנצח .
חשבתי שאתה חותם קבע כי תמיד חלמת להיות איש צבא...שום דבר לא קשה..בסופו של דבר זה דבר אינדיוידואלי. לאחד זה יכול להיות קל והשני קשה לו לעשות 12 שנות לימוד.
אני אישית אלמד אחרי הצבא רוקחות, תחום שמעניין אותי ומצד שני מקצוע די רווחי.
חשבתי שאתה חותם קבע כי תמיד חלמת להיות איש צבא...
תחום הכי כפוי טובה והכי לא משתלם ללמוד אותו.
7 שנים לימודים קריעת תחת ולאחר מכן אתה עובד לא יודע מה זה יום ומה זה לילה בשביל 7 אלף ש"ח.
להיות רופא זה כבר אומר שאתה משהו מיוחד, אבל כמו בכל תחום תמיד יש טובים יותר וטובים פחות.
נניח וזה נכון, וזה לא.
רפואה הולכים ללמוד בראש ובראשונה מאהבה לתחום והתעניינות, לא חושבים על כסף (שמגיע מאוחר ורק אם אתה באמת מומחה בדבר כלשהו והשם שלך הולך לפנייך).
אתה יכול להיות אינסטלטור שמרוויח יותר מרופא אז מה? אם זה לא מעניין אותך ולא טוב לך בעבודה מה הטעם?
אתה לא מתקרב להבין כמה אינסטלטור עושה באנגליה
נניח וזה נכון, וזה לא.
רפואה הולכים ללמוד בראש ובראשונה מאהבה לתחום והתעניינות, לא חושבים על כסף (שמגיע מאוחר ורק אם אתה באמת מומחה בדבר כלשהו והשם שלך הולך לפנייך).
אתה יכול להיות אינסטלטור שמרוויח יותר מרופא אז מה? אם זה לא מעניין אותך ולא טוב לך בעבודה מה הטעם?
לא חסר אנשים שמתחילים לימודי רפואה רק כדי להגיד "התקבלתי לרפואה" "אני לומד רפואה" וכו'..