הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תפריט תזונה רצחני שנשמר לאורך זמן!

Eden1994nike

משתמש מתחיל
39
76
נק' מוניטין:
54
39
76
שלום לכולם !
אני מתאמנת כל יום במשך שנתיים וחצי ולצערי אף פעם לא הצלחתי לשמור על תזונה נורמלית !
לדוגמה:
דיאטות כאסח שדופקות את הגוף,
לצום כל השבוע ולטרוף בסופש וכו׳....
בקיצור ולעניין ! אני בחורה רזה אבל רוצה תפריט דיאטה רצחני ( לא כאסח ) שאצליח ללכת איתו עד הסוף ולא לשגע תגוף ... אבל חשוב שיהיה ירידה מהירה...
אם יש לכם עצות אני אודה לכם 😃
יום טוב תותחים

שלום לכולם !
אני מתאמנת כל יום במשך שנתיים וחצי ולצערי אף פעם לא הצלחתי לשמור על תזונה נורמלית !
לדוגמה:
בקיצור ולעניין ! אני בחורה רזה אבל רוצה תפריט דיאטה רצחני ( לא כאסח ) שאצליח ללכת איתו עד הסוף ולא לשגע תגוף ... אבל חשוב שיהיה ירידה מהירה...
יום טוב תותחים

@מרטין

1. הגוף שלך כבר התחרפן והשתגע. אז ראשית יש לתקן את זה.
2. אין דבר כזה דיאטה רצחנית שלא תשגע את הגוף. זה לא עובד ככה.

שלום לכולם !
לדוגמה:
יום טוב תותחים

למה שתרצי בכלל לעשות דיאטה שהיא רצחנית? מה רע בדיאטה נורמלית ? חח

לדעתי את יכולה לקחת אחד מהתפריטים שמוצעים לך באתר של קילוגרם (קישור דרך מאמרים) ופשוט להגביר את האירובי שאת עושה בשבוע (ל-300 ד' נניח).
דיאטה רצחנית לא תעזור לך בשום דבר.. בטח שלא לצום כל השבוע ולזלול בסופ"ש, את סתם תהרסי לעצמך את הבריאות.

אהלן עדן ברוכים השבים

כמה שאלות:
1. הכי צרם לי: למה את מתאמנת כל יום ?
2. למה ללכת לדיאטות כאסח וללכת על דרך של אקסטרים ולא דיאטה רגילה ?
3. למה את רוצה לרדת כ"כ מהר במשקל ? ולא בהדרגתיות ? מה רע בזה ?

ובואי תתני לנו נתונים רלוונטיים לגביך: גובה, גיל משקל

כמו כל דבר בחיים, צריך לדעת לעשות הכל בצורה מתונה והדרגתית. אי אפשר לקפוץ ישר ולהתחיל לעשות דיאטת כסאח בין רגע ונהפוכו, לאכול כל מה שבא ליד.

ד.א - אם את עדיין נראית כפי שאת נראית בתמונות שלך,סביר להניח. עצה שלי : אין צורך להשתגע.

יש לך באתר הרבה מאמרים על חיטוב, וברשת בכלל. תקראי את המאמרים, תביני על מה מדובר והכל יהיה בסדר.

• פותח/ת השרשור
כי אין לי סבלנות ...!
אני יודעת שברגע שאני נשברת בגלל הרעבה עצמית אני ישר מתחילה לזלול כל מה שבא ליד ויום למחרת אני שוב פעם בצום... לכן אני רוצה דיאטה רצחנית אבל לא כאסח ... כזאת שאראה תוצאות מהר

כי אין לי סבלנות ...!
אני יודעת שברגע שאני נשברת בגלל הרעבה עצמית אני ישר מתחילה לזלול כל מה שבא ליד ויום למחרת אני שוב פעם בצום... לכן אני רוצה דיאטה רצחנית אבל לא כאסח ... כזאת שאראה תוצאות מהר

עדן, את צריכה פסיכולוג ולא יעוץ תזונתי.

כי אין לי סבלנות ...!
אין מה לעשות, שומדבר לא קורה במגע של קסם (אלא אם תשלמי כמה אלפים ותעשי ניתוחים למיניהם).
הכל בא בעבודה קשה ובהתמדה.

• פותח/ת השרשור
וכן אני עדיין נראית כמו בתמונות אבל יש לי התקפי זלילה שאחריהם מגיע צום ...

אין מה לעשות, שומדבר לא קורה במגע של קסם (אלא אם תשלמי כמה אלפים ותעשי ניתוחים למיניהם).
הכל בא בעבודה קשה ובהתמדה.
תות, ראית את התמונות שלה?
זו בחורה קנראית לך כמו משהי שצריכה דיאטת כסאח!?😣

• פותח/ת השרשור
טוב אז אין קיצורי דרך איתכם הבנתי חחחחחח ...
יש לכם לפחות תפריטי תזונה נורמלייייים למיניהם ?
חחחחח ולגבי הפסיכולוג נראה לי שהוא כבר התייאש ...

טוב אז אין קיצורי דרך איתכם הבנתי חחחחחח ...
יש לכם לפחות תפריטי תזונה נורמלייייים למיניהם ?
חחחחח ולגבי הפסיכולוג נראה לי שהוא כבר התייאש ...
אז תמצאי חדש.
וזה ברצינות.

את מתעללת בגוף שלך.
את צריכה, אם כבר, דיאטת העלאה במשקל ויותר מסת שריר.

בקצב הזה את תהרסי כל חלקה טובה בגופך ותגיעי למצבים בלתי הפיכים.

היי עדן,
לפי התמונות נראה שאת עובדת על מסת שריר, תתקני אותי אם אני טועה...
בכל אופן אי אפשר מצד אחד להעלות מסת שריר ומצד שני לעשות "דיאטת כסאח", אלו שני דברים מנוגדים.
את חייבת בתור התחלה לעבוד על עצמך מנטלית ולהתחיל לאכול בריא, נקי ונכון. ברגע שזאת תהפוך להיות דרך חיים ולא רק גחמה, הדרך תהיה הרבה יותר פשוטה..🙄

היי עדן,
לפי התמונות נראה שאת עובדת על מסת שריר, תתקני אותי אם אני טועה...
בכל אופן אי אפשר מצד אחד להעלות מסת שריר ומצד שני לעשות "דיאטת כסאח", אלו שני דברים מנוגדים.
את חייבת בתור התחלה לעבוד על עצמך מנטלית ולהתחיל לאכול בריא, נקי ונכון. ברגע שזאת תהפוך להיות דרך חיים ולא רק גחמה, הדרך תהיה הרבה יותר פשוטה..🙄
עדי, בדקי את התמונות שוב.....
המשקולות שם לא מעידות על עבודה למסה 🏋️😅

עדן כתבה באחת התמונות:

"Eden1994nikeתודה עוז תותח 😃 .. ברגע שהבנתי שבשביל לפתח אותם אני צריכה לאכול בנוסף לאימונים אז הפסקתי להיות אנורקסית מגעילה והתחלתי להעמיססססס (;"

🙄

עדן כתבה באחת התמונות:

"Eden1994nikeתודה עוז תותח 😃 .. ברגע שהבנתי שבשביל לפתח אותם אני צריכה לאכול בנוסף לאימונים אז הפסקתי להיות אנורקסית מגעילה והתחלתי להעמיססססס (;"

1. ראית את המשקולות בתמונות? טוב שהן לא וורודות
  2. ככה לא נראה פרצוף של מישהו שמתאמץ 📢🏋️😅
🙄

Back
למעלה תחתית