הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תפריט תזונה רצחני שנשמר לאורך זמן!

שוקלת 44 ורוצה דיאטת כאסח? מה את רוצה לכסח?

המלצה הכי טובה בשבילך, זה לקרוא את המאמר הזה מההתחלה עד הסוף, וכשאת מסיימת. תקראי אותו שוב.

ואז...תקראי שוב, כשתסיימי, שוב.

כשתחזרי עם המסקנה שאת צריכה לעלות מסת שריר אז תפתחי נושא חדש ואשמח לעזור 😃

זה המאמר:
http://www.kilogram.co.il/1092/מה-נשים-יודעות-אבל-לא-רוצות-להבין/

יותר חבל לי על זה שהיא מתאמנת שנתיים וחצי ולא תיעלה את הזמן הזה ללמוד כמה שיותר מידע וליישם בנוגע לתזונה ואימונים ולצערה החוסר הזה מתבטא כעת.

• פותח/ת השרשור
אני מבינה את מה שאתם אומרים באמת! ומעריכה את תשומת הלב שאתם מקדישים! אבל אני אפתח בפניכם ואומר שלפני שנה בערך הייתי באנורקסיה ... שקלתי 37 קילו ,.. הגוף השתבש ואז כשמנעו ממני ללכת להתאמן והשגיחו עליי התאהבתי בקטע של הבודיבילדינג...
אמנם יצאתי מאנורקסיה אבל הפחד להשמין תמיד ילווה אותי... וזה מביא אותי לתזונה על הפנים! בכל אופן פירגנתם לי וחיזקתם אותי ואני אוהבת אתכם המון כל העצות והטיפים והמאמרים שנתתם אני אקח לתשומת ליבי ... זה עוזר באמת !

התאהבתי בקטע של הבודיבילדינג...
מעולה, אז תאכלי, והרבה!

אני ממליץ לך גם להריץ חיפוש ביוטיוב על furius pete הבחור נלחם באנורקסיה, היום הוא שוקל איזה 120 מפוצץ שרירים ואחד האכלנים התחרותיים המובילים.

באמת שאני מנסה לעכל את המספר - 44(ק"ג) ולא מצליח עדן

• פותח/ת השרשור
זה במשקל 39 זה במשקל של 45

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 46.3 · צפיות: 212
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 70.4 · צפיות: 203
זה יפה מאוד שעלית! אני בטוח שזה לא קל, אבל יש לך לפחות עוד 10-15 קילו של עלייה..תעשי אותה נכון ותקפידי על התזונה ואת תראי אפילו הרבה יותר טוב!

התמונה של ה-45 ק"ג עוד נראית נורמלי כי יש עלייך מאסת שריר שהיא בסדר גמור

אבל הייתי מציע לך לעלות בין 5-10 ק"ג במשקל, 45 ק"ג זה מספר שהוא נמוך לכל הדעות.

[quote="Doron Milner, post: 639188, member: 10786][/quote]

אז אחרי כל זה ואת עדיין מחפשת חעשות דיאטת רצח, @eden

איזו דיאטת רצח בראש שלך גברתי הנאווה? על מה את מקשקשת לך?

1) אין לך שום צורך בדיאטת רצח
2)את צריכה להבין וליישם מהי תזונה מאוזנת ובריאה - בדגש! - על שומן(כי נשים נוטות להאמין ש"שומן זה משמין"). לדוגמא על בעיה חמורה שיכולה לצוץ ממחסור חמור בתזונה היא פגיעה והפסקה במחזור החודשי.

*מכיוון שעברת תהליך של העלאת משקל מאז שהיית אנורקסית אני סמוך ובטוח שהינך מודעת לכלל הסכנות, אך עדיין טירוף ה"שומן" שככל הנראה נובע מהחברה המודרנית הדפוקה שלנו, רודף אחרייך ללא הרף. אך תיהיי בטוחה - את לא שמנה בשום פנים ואופן.

3)לעניות דעתי, ולכל הדיוט לצורך העניין, שקלי להעלות עוד 5-10 קילו שיהיו בעיקרם מסת שריר. על ידי מאזן קלורי חיובי ומדוקדק(!). עדיף אובססיביות בצלחת מאשר אובססיביות בקשר למראה.

**אם את בעניין הזלילה, פעם בשבוע, את בהחלט מוזמן ל"התפוצץ" על איזה מאכל שתרצי. החלום הקרוב שלי? עוגת קרמשניט חצי מטר על מטר. אבל כל אחד והסטיות שלו. מה שכן, זה יעזור לך לשמור על השפיות מבחינת התזונה. וימנע שחיקה, את הרי לא מתכננת להופיע? או שכן?

בברכה רבה,

אריאל.

איזו דיאטת רצח בראש שלך גברתי הנאווה? על מה את מקשקשת לך?

1) אין לך שום צורך בדיאטת רצח
2)את צריכה להבין וליישם מהי תזונה מאוזנת ובריאה - בדגש! - על שומן(כי נשים נוטות להאמין ש"שומן זה משמין"). לדוגמא על בעיה חמורה שיכולה לצוץ ממחסור חמור בתזונה היא פגיעה והפסקה במחזור החודשי.

*מכיוון שעברת תהליך של העלאת משקל מאז שהיית אנורקסית אני סמוך ובטוח שהינך מודעת לכלל הסכנות, אך עדיין טירוף ה"שומן" שככל הנראה נובע מהחברה המודרנית הדפוקה שלנו, רודף אחרייך ללא הרף. אך תיהיי בטוחה - את לא שמנה בשום פנים ואופן.

3)לעניות דעתי, ולכל הדיוט לצורך העניין, שקלי להעלות עוד 5-10 קילו שיהיו בעיקרם מסת שריר. על ידי מאזן קלורי חיובי ומדוקדק(!). עדיף אובססיביות בצלחת מאשר אובססיביות בקשר למראה.

**אם את בעניין הזלילה, פעם בשבוע, את בהחלט מוזמן ל"התפוצץ" על איזה מאכל שתרצי. החלום הקרוב שלי? עוגת קרמשניט חצי מטר על מטר. אבל כל אחד והסטיות שלו. מה שכן, זה יעזור לך לשמור על השפיות מבחינת התזונה. וימנע שחיקה, את הרי לא מתכננת להופיע? או שכן?

בברכה רבה,

אריאל.
@natalie
שימי לב לפסקה השלישית

• פותח/ת השרשור
פששש תודה רבה רבה נשמות טובות...
לא סתם העלתי כאן את הנושא 😃
סבבה לקחתי לתשומת ליבי את כל הדברים ... וכן הסביבה המודרנית קצת דופקת את הראש אני מסכימה ...
בכל אופן עזרתם לי מאוד אין עליכם...
נתעדכן 😃

בהצלחה!

וכולנו מקווים שבפעם הבאה הדבר היחיד שיהיה צבעוני בתמונתך עם המשקולית יהיה הלק שלך.

ולא המשקולית ;).

🤯

לא יודע למה היא רואה אוכל בדמות של "אויב" שצריך להמנע ממנו.
תתחילי לאכול רבאק! 45 ק"ג!

שמע, היא התמודדה עם אנורקסיה ועלתה ל45. לדעתי זה כבר עלייה יפה. אך זה תחילת התהליך ויש לה עוד עליה ומאבק פסיכולוגי לא קטן. אני מבין שהפחד משומן הוא מרתיע מאוד. אבל על 45 קילו אין מה להילחץ..אם תשקלי 85 (מה שלא יקרה בוודאות) תבואי לכאן ונעזור לך להשיל כל גרם שומן מיותר..כרגע את צריכה להראות ככה רוב היום: 🍿

@Doron Milner מפנה את תשומת ליבך להמסטרינגס חטוב ויפה עם מאסה נאה...

יש לך לעלות לפחות עד 60 ק"ג שזה בגדר משקל תקין לבחורה בגובה שלך.

אז כמו שאמרתי קודם : תתחילי לאכול.

• פותח/ת השרשור
60 זה משקל תקין לגובה שלי? יחסית אני ממש נמוכה מטר חמישים ושבע

Back
למעלה תחתית