הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש פה צורך במסה ? או שהגענו לחיטוב?

• פותח/ת השרשור lidori
  • פורסם בתאריך

lidori

משתמש מתחיל
16
10
נק' מוניטין:
177
16
10
אז ככה
אני בת 25 גובה 157 משקל 52.5
אחוז השומן שלי הוא כ21%
אני מתאמנת ברציפות כבר 4 חודשים
שומרת על מאז שלילי (נמוך כ400 קל')
אני רוצה לציין שהורדתי 8 ס"מ היקפים הבטן
המשקל ירד (כ3 קילו מתחילת התהליך) כרגע נעצרתי במשקל ..בנוסף אני כן רואה שיפור בויזוואליות של השרירים (בייחוד בידיים וברגליים)
אני אוכלת כ1300 קל' ביום
עושה 4 אימוני כוח ואירובי כ150 דק' בשבוע

נשמע לכם דרך טובה להגיע לחיטוב?
האם לדעתכם יש צורך בתקופה של מסה ? או שאני כבר עם מסת שריר כזו שניתן להמשיך בחיטוב ?

*מצורפת תמונה להמחשה
אשמח לשמוע את דעתכם 😃
IMG_20140223_215452.jpg
IMG_20140223_215452.jpg

קבצים מצורפים

• IMG_20140223_215452.jpg
    IMG_20140223_215452.jpg
    KB 56.1 · צפיות: 254
@lidori
אז ככה,
ראשית, לא פירטית מהם אותם "אימוני כוח", שאת עושה. (תרגילים, סטים, חזרות, משקלים).

שנית, השאלה שאת מציגה היא כזו שאת היחידה שיכולה לענות עליה.
מה זאת אומרת "מה דעתכם?"?

את מרוצה מאיך שאת נראית? מרוצה מהשרירים/שומנים שלך?
הרי לכל אחד ואחת פה יש טעם שונה. אחד יאמר לך שחסרה לך מסת שריר(לדעתו) ואחרת תגיד לך שאת נראית כמו בודיבילדרית.

התמונה שצירפת טובה, אך מצולמת מזווית "שקרנית", שכן נראה שיש לך רגליים קצרות ורזות...

לטעמי האישי, חסרה לך מסת שריר רצינית בפלג גוף תחתון.

בנוסף, לדעתי, 1700 קק"ל ליום, זה מעט מדי.

מחזק את מה שנאמר מעלי, אבל שאלה. איך את יודעת את אחוז השומן?
אם את אכן 21% אין לך הרבה לחטב ואז האפשרות היא או לשמר או לעלות מסת שריר

• פותח/ת השרשור
אני לומדת בוינגייט ועשו לנו מדידות במעבדה

באיזה מכשיר?

אני במצב הפוך. מאוד חטובה ורוצה לעלות במסה. מתאמנת 7 ימים בשבוע. כל יום 50 דקות אירובי בדופק ממוצע כ155 ואחכ שעה ורבע כח. אני מכורה לספורט. לא מסוגלת להפחית. אוכלת תפריט מאוד עשיר שמכיל 2500 קלוריות ליום עם למעלה מ300 גרם פחמימה (הרוב פחמימה מורכבת).
מצרפת תמונה בטן.jpg מעלה תמונה נוספת. מה ממליצים לי בכדי לא לעלות בשומן אבל כן במסה כתף.jpg ...

מה ממליצים לי בכדי לא לעלות בשומן אבל כן במסה
אין דבר כזה להעלות בשריר אבל לא בשומן. תעלי בשניהם ואז תעשי שוב חיטוב.
מן הסתם כדי לעלות תצטרכי להפחית את כמות האירובי וכדי למקסם את העליה במסת שריר להקדים את אימוני הכוח לאירובי.

אני במצב הפוך. מאוד חטובה ורוצה לעלות במסה. מתאמנת 7 ימים בשבוע. כל יום 50 דקות אירובי בדופק ממוצע כ155 ואחכ שעה ורבע כח. אני מכורה לספורט. לא מסוגלת להפחית. אוכלת תפריט מאוד עשיר שמכיל 2500 קלוריות ליום עם למעלה מ300 גרם פחמימה (הרוב פחמימה מורכבת).
מצרפת תמונהצפה בקובץ המצורף 16173 מעלה תמונה נוספת. מה ממליצים לי בכדי לא לעלות בשומן אבל כן במסהצפה בקובץ המצורף 16174 ...

נשמע פשוט מדי אולי אבל התשובה היא- לאכול יותר.
נכון, 2500 קל' זה תפריט די עשיר לבחורה אבל את מאוווד פעילה וחילוף החומרים שלך כנראה אחלה.
נסי להוסיף עוד 300 קל' לתפריט ותראי איך הולך.
אה כן ו....להרים דברים כבדים:)

ואני היחיד שחושב פה שהיא רזה יתר על המידה?
זה כמובן טעם אישי...

רבאק , בתמונת הזרוע והכתף, ניכר בבירור שמסת השריר אפסית, כמו גם אחוז שומן חד-סיפרתי, להערכתי.
לי, אישית, זה נראה קצת חולני.

מסכים איתך דורון

ואני היחיד שחושב פה שהיא רזה יתר על המידה?
זה כמובן טעם אישי...

רבאק , בתמונת הזרוע והכתף, ניכר בבירור שמסת השריר אפסית, כמו גם אחוז שומן חד-סיפרתי, להערכתי.
לי, אישית, זה נראה קצת חולני.
עדיין בספק אם נשים יכולות להגיע ל % שומן חד ספרתי. אחוז השומן הנמוך ביותר הוא לערך 8-11% שומן. היא לערך 16-17% שומן. אל תשכח שאחוזי השומן לנשים גבוהים יותר מגברים.

עדיין בספק אם נשים יכולות להגיע ל % שומן חד ספרתי. אחוז השומן הנמוך ביותר הוא לערך 8-11% שומן. היא לערך 16-17% שומן. אל תשכח שאחוזי השומן לנשים גבוהים יותר מגברים.

סבבה. לכן כתבתי "להערכתי", בנוסף לכך, אינני שמאי אחוזי שומן מוסמך...

המסר שלי היה שהיא רזה להחריד עם מסת שריר אפסית. שוב, לדעתי בלבד.

מצרפת תמונהצפה בקובץ המצורף 16173 מעלה תמונה נוספת. מה ממליצים לי בכדי לא לעלות בשומן אבל כן במסהצפה בקובץ המצורף 16174 ...
בגדול מה שאת צריכה לעשות זה:
1. להוריד את האירובי ל 30 דקות ביום עד 6 פעמים בשבוע (להקפיד על יום מנוחה אחד כללי בשבוע - גם אם זה מאוד קשה לביצוע)
2. להעביר את האירובי לאחר אימון המשקולות
3. לעשות אימוני משקולות עם תרגילים מורכבים בטווחי חזרות 5-8

את התזונה לא הייתי משנה נכון לעכשיו. עלייה טובה במשקל תהיה 1 ק״ג בחודש. אם את רוצה להעלות יותר מהר בשריר (אך גם בשומן) 1.5 ק״ג בחודש יהיה דיי ויותר.

הביטוי הנכון הוא- "די והותר"
סתם לידע כללי:)
זה בסדר, ככל שהזמן עובר ואני כמעט ולא מתקשר בעברית, Babylon נהפך להיות חברי הטוב בהקשר של כתיבת מילים וביטויים בעברית 😃

אז ככה
אני בת 25 גובה 157 משקל 52.5
אחוז השומן שלי הוא כ21%
אני מתאמנת ברציפות כבר 4 חודשים
שומרת על מאז שלילי (נמוך כ400 קל')
אני רוצה לציין שהורדתי 8 ס"מ היקפים הבטן
המשקל ירד (כ3 קילו מתחילת התהליך) כרגע נעצרתי במשקל ..בנוסף אני כן רואה שיפור בויזוואליות של השרירים (בייחוד בידיים וברגליים)
אני אוכלת כ1300 קל' ביום
עושה 4 אימוני כוח ואירובי כ150 דק' בשבוע

נשמע לכם דרך טובה להגיע לחיטוב?
האם לדעתכם יש צורך בתקופה של מסה ? או שאני כבר עם מסת שריר כזו שניתן להמשיך בחיטוב ?

*מצורפת תמונה להמחשה
אשמח לשמוע את דעתכם 😃צפה בקובץ המצורף 16034צפה בקובץ המצורף 16034

מה המטרות שלך, איך את רואה את עצמך בסוף הדרך?
אם את על מאזן שלילי את כבר בחיטוב, השאלה לאיזו רמת חיטוב את רוצה להגיע.

לדעתי את כרגע במצב האופטימלי לאישה, פשוט נשאר לשמור על אורך חיים ספורטיבי ותזונה מסודרת (זאת דעתי האישית...)

מה המטרות שלך, איך את רואה את עצמך בסוף הדרך?
אם את על מאזן שלילי את כבר בחיטוב, השאלה לאיזו רמת חיטוב את רוצה להגיע.

לדעתי את כרגע במצב האופטימלי לאישה, פשוט נשאר לשמור על אורך חיים ספורטיבי ותזונה מסודרת (זאת דעתי האישית...)
הייתי משוכנע שתמליץ לה על קרוספיט... 🤣

Back
למעלה תחתית