הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין שימוש..

• פותח/ת השרשור Boegg
  • פורסם בתאריך

Boegg

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום לכולם...
עד היום לא בדיוק הבנתי איך להשתמש בזה..
חלק אומרים לשתות עם מים או מיץ או רק ענבים. על בטן ריקה ולא משנה מתי ביום..
האם באמת להשתמש בתקופת העמסה.
וכמה גרם לקחת ביום ?
אני ישמח אם משהו יעזור לי אחד ולתמיד עם הנושא

מצטרף:אין בעיה לשתות את זה עם חלבון נכון?
ומישהו פה יכול להעיד על ההשפעות של זה עליו?

אם אתה מדבר על קריאטין אז אין בעיה לשתות עם זה עם חלבון , למעשה הרבה מעדיפים לערבב את הקריאטין בחלבון ולשתות הכול במכה אחת אחרי האימון ...

אם אתה מדבר על קריאטין אז אין בעיה לשתות עם זה עם חלבון , למעשה הרבה מעדיפים לערבב את הקריאטין בחלבון ולשתות הכול במכה אחת אחרי האימון ...
כמו שחשבתי
אתה מכיר מישהו שלקח את זה? כמה זה באמת עוזר?והאם צריך להיות במאזן חיובי למרות הנטילה של זה?

כמו שחשבתי
אתה מכיר מישהו שלקח את זה? כמה זה באמת עוזר?והאם צריך להיות במאזן חיובי למרות הנטילה של זה?

לקח מה? קריאטין ? אז כן אני למשל 😃...

אתה צריך לקרוא קצת מאמרים על הקריאטין בפורטל ולהבין מה זה ... לקיחה של קריאטין לא תלויה במאזנים חיובי או שלילי של הגוף.

האמ
לקח מה? קריאטין ? אז כן אני למשל 😃...

אתה צריך לקרוא קצת מאמרים על הקריאטין בפורטל ולהבין מה זה ... לקיחה של קריאטין לא תלויה במאזנים חיובי או שלילי של הגוף.
האמת שעכשיו קראתי מאמר
תקן אותי אםאני טועה
זה מעלה את ריכוז הקריאטין בשריר וכךך תורם לביצוע אימונים חזקים יותר מבחינת משקלים מנוחה וכו
וכך בעצם תוכל להשיג התקדמות טובה יותר ועליה יפה יותר כתוצאה מכך
כלומר במסה כן צריך להיות במאזן חיובי למרות הקריאטין ובלי קשר אליו
מצד שני כמכה משקל עולים רק רק מנטילת הקריאטין עצמו כלומר מנוזלים? כי זה דבר שיכול להטעות אם העליה היא במסה או בנוזלים ...

האמ

כלומר במסה כן צריך להיות במאזן חיובי למרות הקריאטין ובלי קשר אליו
מצד שני כמכה משקל עולים רק רק מנטילת הקריאטין עצמו כלומר מנוזלים? כי זה דבר שיכול להטעות אם העליה היא במסה או בנוזלים ...

אמת מסה על מנת לעלות במסת שריר חייבים להיות במאזן קלורי חיובי .
העליה בערך בנוזלים עקב נטיל קריאטין משתנה מאדם לאדם , הערכים הם בסביבות 3-5 קילו ...

חשוב מאוד לשתות ה ר ב ה בזמן נטילת קריאטין.

אמת מסה על מנת לעלות במסת שריר חייבים להיות במאזן קלורי חיובי .
העליה בערך בנוזלים עקב נטיל קריאטין משתנה מאדם לאדם , הערכים הם בסביבות 3-5 קילו ...

חשוב מאוד לשתות ה ר ב ה בזמן נטילת קריאטין.

וואו אז זה יכול ממש לבלבל
איך אפשר לדעת כמה מזה זה נוזלים כלומר מהעליה במסה

וואו אז זה יכול ממש לבלבל
איך אפשר לדעת כמה מזה זה נוזלים כלומר מהעליה במסה

מסה זה כוח , אם אתה רואה שאתה מעלה משקלים בתרגילים סימן שאתה עולה במסת שריר \ כוח.

לבדוק מסת שריר במדוייק דורשת מיכשור מיוחד שיש במעבדות מחקר בלבד....
אם הכוונה שלך לעלות על משקל לפני המסה ובמהלך המסה ולהשוות משקלים ולדעת כמה עלית בשריר , תשכח מזה , יהיה מלבד נוזלים גם עליה בשומן.

מסה זה כוח , אם אתה רואה שאתה מעלה משקלים בתרגילים סימן שאתה עולה במסת שריר \ כוח.

לבדוק מסת שריר במדוייק דורשת מיכשור מיוחד שיש במעבדות מחקר בלבד....
אם הכוונה שלך לעלות על משקל לפני המסה ובמהלך המסה ולהשוות משקלים ולדעת כמה עלית בשריר , תשכח מזה , יהיה מלבד נוזלים גם עליה בשומן.
אין ספק
אני מכוון למינימום עליה בשומן מאחר ואני נחשב מתחיל בתחום הכח והמסה אני מאמין שיש לי סיכוי טוב עם מאזן לא גבוה מדי לעשות עליה יחסית נקיה

אגב מתי הנוזלים יורדים ? רק כשמסיימים לקחת קריאטין ? ומה קורה אז? הכח יורד או נשאר?

אין ספק
אני מכוון למינימום עליה בשומן מאחר ואני נחשב מתחיל בתחום הכח והמסה אני מאמין שיש לי סיכוי טוב עם מאזן לא גבוה מדי לעשות עליה יחסית נקיה

אגב מתי הנוזלים יורדים ? רק כשמסיימים לקחת קריאטין ? ומה קורה אז? הכח יורד או נשאר?

שאתה מפסיק לקחת קריאטין הנוזלים מין הסתם יורידים , וגם הכוח \ התאוששות בין סט לסט.
שלא תבין לא נכון , המים \ נוזלים שנאגרים בגוף בעקבות קריאטין לא יתנו לך מראה של קוביות שתפסיק לקחת רק אם אתה על אחוז שומן חד ספרתי .

שאתה מפסיק לקחת קריאטין הנוזלים מין הסתם יורידים , וגם הכוח \ התאוששות בין סט לסט.
שלא תבין לא נכון , המים \ נוזלים שנאגרים בגוף בעקבות קריאטין לא יתנו לך מראה של קוביות שתפסיק לקחת רק אם אתה על אחוז שומן חד ספרתי .
בסדר אבל המסה שמושגת כתוצאה מהכח שהקריאטין נותן לא תרד אחרי שהפסקת לקחת
זה מסה שכבר צברת בגוף .

אני מבצע העמסה מזה היום הרביעי 4X20 ....

אני מרגיש אחרי שאני שותה את האבקה ששהגף במעין שוק שכזה .....

אשמח לחוות דעה בנושא

אני מבצע העמסה מזה היום הרביעי 4X20 ....

אני מרגיש אחרי שאני שותה את האבקה ששהגף במעין שוק שכזה .....

אשמח לחוות דעה בנושא

אם אתה לא חש בטוב בהעמסה, וגם ככה אין צורך לבצע אותה, תפסיק. (את ההעמסה).
תקח פשוט 5 ג' כל יום ותראה איך מגיב הגוף.

אני עושה העמסה 4X20 היום השישי והאחרון , ועד עכשיו אני לא מרגיש שינוי כלשהו באימונים .. קראתי גם איפושהו שכל פעם שלוקחים מנה של קריאטין צריך לשתות עם זה כמעט ליטר מים , שזה לא נשמע לי הגיוני לשתות כל כך הרבה בפעם אחת .. זה נכון ?או שלא משנה כמה מים אני ישתה עם זה והעיקר שזה יכנס לי לגוף?

אני עושה העמסה 4X20 היום השישי והאחרון , ועד עכשיו אני לא מרגיש שינוי כלשהו באימונים .. קראתי גם איפושהו שכל פעם שלוקחים מנה של קריאטין צריך לשתות עם זה כמעט ליטר מים , שזה לא נשמע לי הגיוני לשתות כל כך הרבה בפעם אחת .. זה נכון ?או שלא משנה כמה מים אני ישתה עם זה והעיקר שזה יכנס לי לגוף?

המטרה של שתיית המים היא מניעת התייבשות ולא "הורדת" הקריאטין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית