עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מצטרף:אין בעיה לשתות את זה עם חלבון נכון?
ומישהו פה יכול להעיד על ההשפעות של זה עליו?
כמו שחשבתיאם אתה מדבר על קריאטין אז אין בעיה לשתות עם זה עם חלבון , למעשה הרבה מעדיפים לערבב את הקריאטין בחלבון ולשתות הכול במכה אחת אחרי האימון ...
כמו שחשבתי
אתה מכיר מישהו שלקח את זה? כמה זה באמת עוזר?והאם צריך להיות במאזן חיובי למרות הנטילה של זה?
האמת שעכשיו קראתי מאמרלקח מה? קריאטין ? אז כן אני למשל 😃...
אתה צריך לקרוא קצת מאמרים על הקריאטין בפורטל ולהבין מה זה ... לקיחה של קריאטין לא תלויה במאזנים חיובי או שלילי של הגוף.
האמ
כלומר במסה כן צריך להיות במאזן חיובי למרות הקריאטין ובלי קשר אליו
מצד שני כמכה משקל עולים רק רק מנטילת הקריאטין עצמו כלומר מנוזלים? כי זה דבר שיכול להטעות אם העליה היא במסה או בנוזלים ...
אמת מסה על מנת לעלות במסת שריר חייבים להיות במאזן קלורי חיובי .
העליה בערך בנוזלים עקב נטיל קריאטין משתנה מאדם לאדם , הערכים הם בסביבות 3-5 קילו ...
חשוב מאוד לשתות ה ר ב ה בזמן נטילת קריאטין.
וואו אז זה יכול ממש לבלבל
איך אפשר לדעת כמה מזה זה נוזלים כלומר מהעליה במסה
אין ספקמסה זה כוח , אם אתה רואה שאתה מעלה משקלים בתרגילים סימן שאתה עולה במסת שריר \ כוח.
לבדוק מסת שריר במדוייק דורשת מיכשור מיוחד שיש במעבדות מחקר בלבד....
אם הכוונה שלך לעלות על משקל לפני המסה ובמהלך המסה ולהשוות משקלים ולדעת כמה עלית בשריר , תשכח מזה , יהיה מלבד נוזלים גם עליה בשומן.
אין ספק
אני מכוון למינימום עליה בשומן מאחר ואני נחשב מתחיל בתחום הכח והמסה אני מאמין שיש לי סיכוי טוב עם מאזן לא גבוה מדי לעשות עליה יחסית נקיה
אגב מתי הנוזלים יורדים ? רק כשמסיימים לקחת קריאטין ? ומה קורה אז? הכח יורד או נשאר?
בסדר אבל המסה שמושגת כתוצאה מהכח שהקריאטין נותן לא תרד אחרי שהפסקת לקחתשאתה מפסיק לקחת קריאטין הנוזלים מין הסתם יורידים , וגם הכוח \ התאוששות בין סט לסט.
שלא תבין לא נכון , המים \ נוזלים שנאגרים בגוף בעקבות קריאטין לא יתנו לך מראה של קוביות שתפסיק לקחת רק אם אתה על אחוז שומן חד ספרתי .
אני מבצע העמסה מזה היום הרביעי 4X20 ....
אני מרגיש אחרי שאני שותה את האבקה ששהגף במעין שוק שכזה .....
אשמח לחוות דעה בנושא
אני עושה העמסה 4X20 היום השישי והאחרון , ועד עכשיו אני לא מרגיש שינוי כלשהו באימונים .. קראתי גם איפושהו שכל פעם שלוקחים מנה של קריאטין צריך לשתות עם זה כמעט ליטר מים , שזה לא נשמע לי הגיוני לשתות כל כך הרבה בפעם אחת .. זה נכון ?או שלא משנה כמה מים אני ישתה עם זה והעיקר שזה יכנס לי לגוף?