עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התחלתי את התכנית רק אל תדאג אחי
הדדליפטים קלים לי
אבל אני עוד לומד תטכניקה אז לא רוצה סתם להעלות מהר בפזיזות
תוך כמה אימונים זה יתהפך אל חשש
לא אמרתי שצריך שהמוט יקפוץ על בית החזה, פשוט צריך טווח תנועה מלא. לא יכולתי לראות את זה בסרטון בגלל זווית הצילום. אם אתה אומר שטווח התנועה מלא - מעולה.לשאלתך
המוט נוגע בחזה בבנצ' מצד שני נגיעה קלה עדיפה
לגבי הסקוואט כן אני מאמין שיש בעית גמישות
מה זה but wink? הכוונה שרק הישבן יורד בצורה לא יציבה וקשורה לשאר הגוף?
לגבי הסמית' מאמין שמבחינת המשקלים אם הטכניקה טובה זה די דומה,לא?
ו....מה עם הפרס?
תודה
אם אין לי מוט אולימפי,לא אמרתי שצריך שהמוט יקפוץ על בית החזה, פשוט צריך טווח תנועה מלא. לא יכולתי לראות את זה בסרטון בגלל זווית הצילום. אם אתה אומר שטווח התנועה מלא - מעולה.
שווה לעבוד על הגמישות, אחרת לא תצליח לשבור מקביל בלי להגיע למצב של Butt wink, מה שקורה בינתיים.
באט ווינק זה מצב שבו הגב התחתון מתעגל בסוף הירידה, מה שקורה כתוצאה מירך אחורית (האמסטרינג) לא גמישה מספיק.
לא, סקוואט בסמית' לא קשור לסקוואט חופשי כמעט. ההבדלים במשקלי העבודה ביניהם יכולים להיות עצומים.
רק ציינתי עוד טעות שנפוצה אצל אנשים שעושים באט ווינק כדי שתשים לב אליה בסטים כבדים (זה לרוב קורה בסטים כבדים, כאשר לגב קשה יותר להתיישר), לא האשמתי, חלילה.
אל תעשה מתיחות סטטיות לפני. מתיחות כשהגוף 'קר' זה לא בריא ואף מסוכן.
תעשה סוגים שונים של מתיחות לשרירי הרגל, תאומים, ארבע ראשי, האמס, גלוטוס. תחזיק את המתיחה לחצי דקה לפחות.
זה לא קשור לספורטאי לא ספורטאי. גם אם תעמוד בנפח, ההתקדמות יכולה להיעצר.
תקנו אותי אם אני טועה, אבל בייספס חלש לא יכשיל אותך בתרגילי הבסיס של SS, ככה שלעבוד עליו אפילו לא יעזור במטרה של התכנית.
סיים את ה-SS עם משקלים מכובדים, ואז תשפר פרופורציות בגוף. לא ברור לי אם המטרה שלך היא כוח או פיתוח גוף, אבל בכל מקרה, אין טעם לפמפם בייספס. תעשה את זה בתכנית הבאה. אם אתה שואף לפיתוח גוף, יהיה לך מספיק זמן לתת דגש ליד קדמית, אם כי זה שריר זניח מאוד, בעיניי.
תודה.לא טועה בקשר לבייספס
עבדתי עם התוכנית נטו בלי תרגילי עזר וזה לא הפריע לי להגיע למשקלים שלי
ירידה נראית עדיין לא נמוכה מספיק. קצת פחות קימור של הגב. ממש קימור מינורי, אבל אם תרד יותר אני מאמין שזה יגדל. שוב, העבודה שאתה עושה על גמישות תשפר את הטכניקה פלאים.
לא הייתי מחפש או מתרכז בעלייה במסה ב-SS. לא כולם עולים ממנה במסה, חלק עולה יפה.
תסיים אתה ואז תתרכז במסה, כשיהיו לך משקלי עבודה מכובדים שיעשו את העבודה.
אין סרטון של פרס בתגובה שלך. מתח תקין, קצת צ'יטינג (דחפת קצת) עם הרגליים, לא נורא. שוב אני שואל, למה צ'ין אפס, דווקא?
אתה מחזיק מעט רחב מרוחב כתפיים? אם כן זו לא אחיזה צרה מדי.
תוריד את המוט בקו הפטמות ושמור שהחלק שבין המרפק לכתף של היד יהיה בקו ישר עם שאר היד (מרפק עד כף היד).
בפרס אתה 'זורק' את עצמך קדימה. נשען יותר מדי, מה שמערער לך את היציבות. שים לב כמה רעדת מחוסר יציבות. אתה לא צריך להישען כל כך קדימה. פשוט קח את הראש אחורה (כמו שאתה עושה, זה בסדר) כשהמוט יורד, ותחזור לגוף ישר עם המוט. התנועה צריכה להיות מהצוואר, בעיקר, לא מעמוד השדרה, שמטה את כל פלג הגוף העליון קדימה. מה גם שהמרפקים די נמוכים.
אני לא מומחה ב-SS, אבל אני חושב שעדיף מתח רגיל מאשר צ'ין אפס. בכלל, עדיף כמה שפחות לשנות את התכנית.
מבין שחשוב לך הבייספס (לא מבין למה), אבל חבל אם ההתקדמות תיעצר בגלל זה. הבייספס יגדל בתכנית הבאה.
ממליץ לך לבדוק אם יש 'אישור' להחליף מתח (שכבר מחליף PC) בצ'ין אפס, ואם אין בעיה עם זה ב-SS, עם מישהו שמבין דבר מה בתכניות כוח.