הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

חיטוב 4 @ בילדינג & ליפטינג

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-13/10/15
אתה סיימת SS עם 127 לסינגל וסקוואט 140 פחות או יותר לא? זה לא ניראה לך קצת מקרה מוזר?
בכל מקרה המקרה שלך יוצא דופן, יש כאלה שמגיעים למשקלים גבוהים בסוף SS בבנץ, ויש כאלה שמסיימים SS עם משקל הרבה יותר נמוך. הכל אינדיבידואלי.

אתה סיימת SS עם 127 לסינגל וסקוואט 140 פחות או יותר לא? זה לא ניראה לך קצת מקרה מוזר?
בכל מקרה המקרה שלך יוצא דופן, יש כאלה שמגיעים למשקלים גבוהים בסוף SS בבנץ, ויש כאלה שמסיימים SS עם משקל הרבה יותר נמוך. הכל אינדיבידואלי.
סיימתי עם 147.5 סקוואט ל 2 סטים של 5

אצלי הרגליים זה החלק החזק....
אל תשכח שאני כולה 62 קילו...

אז ההמלצה שלי תעל ל 75-80 קילו אחכ תראה איך אתה מתחזק בלחיצות

אין סיבה למרוח SS יותר מדי, ברגע שהוא יתקע לגמרי, פשוט שיעבור... לא צריך למרוח עד שיש משקל מסוים בבנץ, כי הוא גם יכול לא להגיע אליו בתכנית הזאת.

מסכים איתך אני נתתי 4-5 חודש את התוכנית התייעצתי עם כמה אנשים בפורום חשבתי עם עצמי והמשכתי לטקסס
לפחות שייסים את התוכנית עם 85-90 בנץ ל 3סטים של 5

ברור, לא אמרתי שפשוט יעבור עם משקל התפשרות, פשוט אמרתי שלכוון ל100 בנץ ב SS זה לרוב בלתי אפשרי.

אין סיבה למרוח SS יותר מדי, ברגע שהוא יתקע לגמרי, פשוט שיעבור... לא צריך למרוח עד שיש משקל מסוים בבנץ, כי הוא גם יכול לא להגיע אליו בתכנית הזאת.

הוא לא מורח.... הוא פשוט לא אוכל.🤬

בטח יהיה כדאי לי לעבור למתכונת של התקדמות שבועית לא ?

וממש לא...
הפיתרון לכל הבעיות שלך בחיים הוא כל כך פשוט.
תאכל כבר!📢😋🍴
תבנה תפריט אם זה יעזור לך, יש תפריט? תוסיף לו קלוריות.
לא אוהב תפריט? תאכל כל היום פיצה מבחינתי...
אתה לא יכול לא לאכול ואז לעבור להתקדמות שבועית שגם שם תתקע
אתה במשקלי נוצה יש לך עוד המון להתקדם פשוט תתחיל לאכול

בסדאר בסדרר אחי אני עולה במשקל אל תדאג
וברור כשאני יתקע אני יוסיף קלוריות

בסדאר בסדרר אחי אני עולה במשקל אל תדאג
וברור כשאני יתקע אני יוסיף קלוריות

כל הכבוד לך שמצאת את התשובה 👏

תשובה למה? לשאלה שלך:

"התייעצות:
איך מתמודדים עם תקיעות במתח ובלחיצות?"

לך תכין אוכל והמון בהצלחה! 😛

ואל תעיז לחשוב על תוכניות עם התקדמות שבועית בזמן הקרוב... פשוט לא.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית