הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

חיטוב 4 @ בילדינג & ליפטינג

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-13/10/15
על כמה קלוריות אתה כרגע ?

הייתי על 2400 ככה

ועכשיו אני מעלה ניראלי ל2600 ככה..

אבל אני רזה אחי אל תשכח אני 62 קילו אני לא צריך כמות כמו שלכם.. בחיטוב אני על 1300 קלוריות..

ניצן סופר עדכן את הלוג ״סשן שני של מסה של אזרח שמחפש ת'צמו...״:

עדכון לוג: 22/12/14

מסה 23

סקווט PR 115X
3X5
בנצ' PR 77.5X3X5
מתח PR 24X3X5

הערות:
תכלס אימון מעולה שלושה שיאים
הסטים היו מאד קשים
הפסקות ארוכות
כמו כן הטכניקה לא היתה נקיה לגמרי בכל אחד מהתרגילים

אעלה סרטון סקווט

קרא את שאר עדכון הלוג...

אני יודע זה קשה לי כי רק עכשיו התחלתי להגיע למשקלים באמת קשים
וזה טכניקה שונה...עוובדים יותר לאט יותר ריכוז יותר כוח....

ניצן סופר עדכן את הלוג ״סשן שני של מסה של אזרח שמחפש ת'צמו...״:

עדכון לוג: 24/12/14

מסה 24

סקווט 115X3X5
פרס 50X 4,4,3 F
דד 107.5X1X5 PR

הערות:
סקווט- כמעט מתתי,אבל גאה בעצמי נתתי עבודה..הגוף רועד..ללא ספק התרגיל הכי קשה בפער.עומק לדעתי גבולי אבל מספיק,מאמין שאפשר להתקדם. (?) דעתכם ?
פרס- הכתפיים לא עמדו בזה. ננסה עוד פעם באימון הבא. (או ריסט?)
דד- מבסוט על עצמי. כל הגוף אדום. שיא.

קרא את שאר עדכון הלוג...

אם הסקוואט שובר מקביל אז תתקדם לדעתי. פרס זה אימון ראשון שלא הצלחת את המשקל הזה?

למה שלא תאכל עוד ?

העלתי 300-400 קלוריות ליום השבוע.
אם הסקוואט שובר מקביל אז תתקדם לדעתי. פרס זה אימון ראשון שלא הצלחת את המשקל הזה?

אימון שני לדעתי... אם לא שלישי...
אבל זה השיא שלי מהמסה הקודמת ... זה לא משקל משוגע ממש בשבילי אתה מבין...

אני יודע שאולי יש הרבה חילוקי דעות בעניין הזה , אבל מהניסיון שלי בSS אתה בקושי תתקדם אם תהיה ראש בקיר בעניין תזונה
אם אתה בקטע של לספור , תעלה עוד , אתה לא מתקדם כל כך ויש סיכוי גבוה שזו הבעיה
ואל תתן את התרוץ של אני מפחד להשמין , כי מעטים האנשים שסיימו SS עם קוביות

העלתי 300-400 קלוריות ליום השבוע.

אימון שני לדעתי... אם לא שלישי...
אבל זה השיא שלי מהמסה הקודמת ... זה לא משקל משוגע ממש בשבילי אתה מבין...
אם זה שני אז נראה לי תנסה אימון הבא שוב (אם העלת קלוריות השבוע אולי גם יעזור), אם זה שלישי אז תוריד ל 45 ותתחיל לטפס שוב למעלה

אני יודע שאולי יש הרבה חילוקי דעות בעניין הזה , אבל מהניסיון שלי בSS אתה בקושי תתקדם אם תהיה ראש בקיר בעניין תזונה

אז אולי כדאי לעבור להתקדמות שבועית?
לא מתכוון להעמיס קלוריות כמו סתם שמן
מעלה קלוריות לפי הצורך לעליה ביחס טוב.

אז אולי כדאי לעבור להתקדמות שבועית?
לא מתכוון להעמיס קלוריות כמו סתם שמן
מעלה קלוריות לפי הצורך לעליה ביחס טוב.

" לפי הצורך " , לדעתך אם אתה נתקע במשקלי עבודה זה לא מצדיק העלאה בקלוריות ?
אמרתי לך לאכול כמו שמן ? אם תאכל 2800-3000 קלוריות זה ממש לא שמן , אם זה יהיה קלוריות איכותיות אז בכלל טוב ...
תסיים SS אחרי זה תחשוב על התקדמות שבועית
הייתי נותן ריסט רציני בסקוואט , משהו סביב ה15-20 אחוז כדי לעבוד על טכניקה
אני יודע שלא תקשיב לשום דבר ממה שאני רושם , אבל בגלל שאני איש טוב אני מנסה לעזור ולנצל את הסיכוי הקטן שאולי תתחיל להתאמן ולאכול כמו בנאדם

אני לא ממש מסכים איתך. כלומר מסכים איתך שצריך לאכול והרבה בשביל התקדמות מירבית ב SS, אבל אם הבנאדם רוצה בכל זאת לעלות כמה שפחות שומן (אני מקווה שהוא מבין שאי אפשר בתכנית כזאת בלי להשמין בכלל) אז לדעתי זה בסדר לעלות 300-400 כל פעם ולא פשוט לטחון כפי יכולתך מהתחלה. אולי הוא לא יסחט מהתכנית את המירב בצורה כזאת, אבל זה מאוד תלוי במטרה שלו.

אני לא ממש מסכים איתך. כלומר מסכים איתך שצריך לאכול והרבה בשביל התקדמות מירבית ב SS, אבל אם הבנאדם רוצה בכל זאת לעלות כמה שפחות שומן (אני מקווה שהוא מבין שאי אפשר בתכנית כזאת בלי להשמין בכלל) אז לדעתי זה בסדר לעלות 300-400 כל פעם ולא פשוט לטחון כפי יכולתך מהתחלה. אולי הוא לא יסחט מהתכנית את המירב בצורה כזאת, אבל זה מאוד תלוי במטרה שלו.

אני לא אמרתי לו ישר לאכול 3K , עקבתי קצת אחרי התגובות האחרונות וראיתי שהוא רשם שהוא כרגע על 2600 קלוריות , ובכל זאת נתקע , אז כמו שאמרת , צריך להעלות , עוד 300-400 קלוריות זה נותן תוצאה של 3K , שזה בטווח שרשמתי בתגובה מעליך
אני בגישה של לסיים SS כמו שצריך , גם אם זה אומר לשקול קצת יותר מהגובה / להיות מעל 15 אחוז שומן , לטווח הארוך זה משתלם , אני פשוט כבר רואה את הסרט ששוב יקרה , שהוא לא יסיים SS כמו שצריך , ירגיש שהוא "שמן" , יתחיל תוכנית אחרת בגרעון שלילי , ישקול 50 , ושוב יחזור לSS , הוא לא ימצה אותה ככה בחיים
אם הולכים על SS זה עד הסוף

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית