Resource icon

חיטוב 4 @ בילדינג & ליפטינג

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-13/10/15
תיראה, בראשית אני לא בעל מספיק ניסיון בשביל לענות על זה,כי עשיתי כולה חודשיים של מסה בבילדינג,ו-9 חודשים בליפטינג.
כרגע אני בכלל בחיטוב...
אבל אגיד לך מה שאני חושב ומאמין שהרבה יסכימו כאן,
בתור בסיס לפיתוח כוח ומסה, התרגילים המורכבים הם בסיס טוב, כי זה מחזק אותך ונותן לך יכולת להרים כבד אחרי זה בתרגילים אחרים שהם יותר לבילדינג.
כשאתה עובד עם מוט יותר קל להתקדם במשקלים כי אתה כל פעם מוסיף עוד קצת וזה מחזק לך את כל הגוף.
שנית אני באופן אישי מאמין שעם מסה צריך לבוא גם כוח, ולא סתם שרירים בלי כוח.. אני לא אוהב את זה.
חוצמזה שזה גם כיף להרים כבד אחי... זה תחושה אחרת אין מה לעשות...
מקווה שעניתי...

אני מסכים עם מה שאמרת. זו גם הסיבה שבגללה אני התאמנתי כחצי שנה מסה עד עכשיו ב SS ובלינארית, והגעתי למשקלים לא רעים ביחס למשקל שלי. למרות זאת אני לא חושב שהגוף השתנה בצורה משמעותית. כרגע אני מחטב, ואז חשבתי לעשות מסה עם דגש יותר על נפח AB, כי למרות שאני אוהב לראות את המספרים על המוט גדלים, אני מחפש יותר שינוי בגוף.

אני מסכים עם מה שאמרת. זו גם הסיבה שבגללה אני התאמנתי כחצי שנה מסה עד עכשיו ב SS ובלינארית, והגעתי למשקלים לא רעים ביחס למשקל שלי. למרות זאת אני לא חושב שהגוף השתנה בצורה משמעותית. כרגע אני מחטב, ואז חשבתי לעשות מסה עם דגש יותר על נפח AB, כי למרות שאני אוהב לראות את המספרים על המוט גדלים, אני מחפש יותר שינוי בגוף.

שמע זאת שאלת השאללות בתכלס..
לבילדינג יהיה לך את כל הזמן שבעולם אם אתה רציני אז אין לחץ הכל טוב..
אבל בתכלס אני גם בSS גדלתי בעיקר בגב וברגליים.. לדעתי הSS וןכל התכניות כח נותנות לך גדילה פרופורציונלית שבתכלס זה הכי טוב והיכ מקצועי.. לא פתאוםפ יד קדמית ענקית ורגליים וגב קטנים שזה על הפנים לדעתי..
שמע אין לי ניסיון בבילדינג אבל כששיניתי את התכנית מSS לAB אז בשבוע הראשון ראיתי את היד קדמית גדלה פתאום יותר ...
יכול להיות אבל גם שזה גנטיקה אצלי שאני יותר חזק ברגליים משמעותית גם במשקלים וגם מבחינת איך שזה נראה... (133 סקווט, 85 חזה...)
ומאשר בזרועות. (היקף יד נמוףך יחסית..)

תכלס לדעתי זה הרבה הימורים אבל בתכנית כח אתה בטוח מרוויח כח ומסה, השאלה איפה תהיה המסה.. בבילדינג אתה מרוויח מסה(גם הימור כי לא בטוח שתגדל דווקא איפה שאתה רוצה יותר) וכוח אתה לא מרוויח... וגם כל השרירים המייצבים,חיזוק העצמות,ללמוד איך להתאמן נכון... זה בסיס של מתאמן לדעתי..

ניצן סופר עדכן/ה את הלוג ״סשן 3 של מסה,סופסוף בילדינג 😃״:

עדכון לוג: 06/05/15

חיטוב 13

פרס 50X5,5,4

מקבילים 16X10,12,10
בנצ שיפוע 50X8,7,6
פרפר 18X10,10,8
אחורית פולי 23X4X12
בטן 14X10,12

כן,הכח יורד,,הורדתי קריאטין..ירדתי ל1.9K ..
עוד חודש טס לחול עד אז רוצה להיות חטוב! 😃

קרא את שאר עדכון הלוג...

אפשר פרטים על החיטוב?איך התפריט שלך נראה?

אין לי תפריט
מקפיד על קלוריות וחלבון
לפחות 1.5 גר' למשקל גוף משתדל יותר
כ1.6 קלוריות , מינוס 1000 בערך, לא מדויק.
משתדל לעשות הכל הדרגתי... לאט לאט להוריד (התחלתי על 3.5K, הורדתי ל3, ל2.5... עכשיו 1.6)
אוכל הכל... בעיקר דברים משביעים..סלטים..חלבון מלא...

היום נניח,1.5K, 140 גר' חלבון (שוקל 64 קילו)

אם יש עוד שאלות אשמח לענות

ניצן סופר עדכן/ה את הלוג ״סשן 3 של חיטוב, בבילדינג 😃״:

עדכון לוג: 17/05/15

אחרי כחודש בחיטוב,נבדוק מדדים,

מ.ג: 61.9 kg
(ירידה של 6 קילו)

יד: 31 (33)
חזה: 95
רגל: 53
טבור: 68
חגורה: 71

תכלס.. ירידה דרסטית... למרות שעשיתי את זה הדרגתי,
אלו ההיקפים שלי בחיטוב סטנדררטי... תכננתי לסיים את זה תוך חודשיים.... (סיימתי תוך חודש)
אולי בגלל הקריאטין... (שהורדתי)

קרא את שאר עדכון הלוג...
בתכלס אני לא חייב לחטב עוד כי אני לא רוצה לאבד שריר....
מצד שני יש לי עוד חודש עד הטיסה... אז למה לא ?

אם אתה מספיק חטוב לטעמך אז אני מציע להיות על נטרלי ולא להמשיך חיטוב סתם כי יש לך עוד חודש

אם אתה מספיק חטוב לטעמך אז אני מציע להיות על נטרלי ולא להמשיך חיטוב סתם כי יש לך עוד חודש
יש עוד מה להוריד מאמין שאני על 9-11 ככה, הבעיה שאני לא רוצה לאבד שריר כי גם ככה אני טס ל3 חודשים...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית