ייעוץ יד קידמית

Dan hadad

משתמש מתחיל
40
2
נק' מוניטין:
10
40
2
למישהו יש רעיון איך לפתח יד קידמית באופן קצת מהיר אני מתאמן בערך שנה ולא רואה תוצאות טובות מיד הקידמית (הייתי שמן ירדתי תוך שלוש חודש ומאז אני מיתאמן )במקומות אחרים אני רואה שיפור ורק ביד בקושי

תכתוב את התכנית שלך כדי שיוכלו לעזור לך, ותפרט. יש התקדמות במשקלים? התזונה שלך בסדר? (אני מניח שכן בגלל שיש התקדמות במקומות אחרים)

• פותח/ת השרשור
אני אוכל בריא ואוכל לכול קילו גרם חלבון (יש לי תפריט מתזונאית) ויש לי תוכנית ABC
A =חזה ויד קידמית
B =גב ויד אחורית
C =רגליים וכתפיים
הייתי מרים 8 קילו (פטישים) ועכשיו 10 אחרי יותר מחצי שנה ומוט W הייתי מרים 5 כול צד ועכשיו 10 כול צד

קצת פרטים בקשר לגיל, משקל וגובה.
בנוסף אתה יכול לפתוח דיון בפורום תזונה על התפריט שהיא הביאה לך. יכול להיות שהוא לא מתאים למטרות שלך. ומהן אם אפשר לשאול? מסה או חיטוב?

ולסיום, אמליץ לך לעבור על כלל המאמרים שבפורטל לטובת העמקת הידע באופן כללי ובפרט באימונים.

איך נראה התפריט שלך?

תכניס את כולו למחשבון תזונה(תריץ בגוגל גלינגו) ותפרסם את השורה האחרונה - קלוריות, פחמימה, חלבון ושומן.

ניחוש שלי, יש מצב אתה לא אוכל מספיק, בנוסף גם לא מספיק חלבון.
תוכנית האימונים שלך כנראה לא מתאימה לרמה שלך. בנוסף בתוכנית כזו לא מעלים משקלים כמו בתוכניות כוח למינהן אלא עובדים בנפח גבוה.

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע לאיזה מחשבון אתה תכוון כי יש כול מיני בקטגוריה תזונה ... ומה הכוונה עובדים בנפח גבוה ? ולמה אי אפשר לעלות משקל בתוכנית ? קלוריות חלבון שומן פחמימות כולסטרול סיבים
תזונתיים

2755 קלוריות210.7 גרם105 גרם240.1 גרם1305.7 מ"ג14.1 גרם
הכנסתי זה בערך התפריט שלי

אוקי, דווקא נראה שאתה צורך יותר מפי 2.5 גרם חלבון לכל קילו(רשמת גרם אחד ולכן חשבתי שאתה לא צורך מספיק). וגם יותר ממספיק שומן ופחמימה. אם אתה רואה עלייה מאוזנת עם התפריט הנ"ל אני מניח שהוא מתאים לך נכון לעכשיו.

מה הבנץ'/סקוואט/פרס ודדליפט שלך?

אם נמוכים יחסית הייתי ממליץ לך לעבור לss לתקופה ולצבור כוח בסיסי ומשם לעבור לפיצולים סטייל ab.

• פותח/ת השרשור
מה זה ? : בנץ'/סקוואט/פרס ודדליפט סקוואט זה תרגיל רגליים ? ( התרגיל שכאילו יושבים ) וטעות שלי לגבי החלבון אני צרוך יותר מגרם אחד לקילו

אלו הם תרגילים מורכבים אשר עומדים בבסיס כל תוכנית אימונים ראויה.

בנץ- לחיצה חזה(במוט).
סקוואט-תרגיל ובו מתיישבים אחורה תוך כדי לקיחת האגן אחורה וברכיים קדימה.
דדליפט- הרמת מוט מן הרצפה בצורה אנכית לגובה היריכיים עד לנעילת הברכיים.
פרס-לחיצת כתפיים עם משקל.

בגדול ההמלצה הכי טובה שלי היא להתחיל לקרא בפורטל kilogram.co.il ולחדד משם את שאלותייך אם יהיו כאלה.

למישהו יש רעיון איך לפתח יד קידמית באופן קצת מהיר אני מתאמן בערך שנה ולא רואה תוצאות טובות מיד הקידמית (הייתי שמן ירדתי תוך שלוש חודש ומאז אני מיתאמן )במקומות אחרים אני רואה שיפור ורק ביד בקושי

הייתי שולח אותך לעשות SS אבל רק במכון\מקום שמתעסק באימוני כוח גם (או רק) או עם מדריך צמוד שילמד אותך את הטכניקה הנכונה של התרגילים האלה.

אם מה שרשמתי למעלה לא מתקיים , תעשה תוכנית רגילה AB או FBW ותשען על "המדריכים" בחדר כושר .

קודם כל, כפי שכבר ציינו - קרא בפורטל ותתחיל לעשות תכניות עם תרגילי הבסיס. מעבר לזה, ספציפית ליד קדמית, תתמקד במתח בסופינציה עם משקל ו/או בחתירות. אחרי שמסיימים את החלק של תרגילי הבסיס באימון אפשר לתת גם פעם פעמיים בשבוע 2-3 סטים של כפיפות מרפקים עם מוט ישר (מוט W לא מתאים ליד קדמית, בניגוד למה שהחכמה הקונבנציונאלית בחד"כ חושבת).

• פותח/ת השרשור
תוכנית SS זה לאנשים שחוזרים להתאמן אני כן מתאמן ואני יודע את הבסיס לא רעה
ותודה רבה 😁

Ss זה תוכנית למתחילים שיכולים להתקדם מאימון לאימון במשקלי העבודה התרגילים המורכבים ( סקוואט דדליפט בנץ, פרס , מתח ) ולפי השאלות שלך אתה ממש לא יודע את הבסיס Ss זה תוכנית למתחילים שיכולים להתקדם מאימון לאימון במשקלי העבודה בתרגילים המורכבים ( סקוואט דדליפט בנץ, פרס , מתח ) ולפי השאלות שלך אתה ממש לא יודע את הבסיס

• פותח/ת השרשור
בסיס זה איך עושים תרגיל ? אם כן אז אני יודע בדיוק אני מכיר את התרגילים האלה סקוואט דדליפט בנץ, פרס רק לא בשם שלהם אני עושה אותם אבל לא קוראים להם ככה ...

בסיס זה איך עושים תרגיל ? אם כן אז אני יודע בדיוק אני מכיר את התרגילים האלה סקוואט דדליפט בנץ, פרס רק לא בשם שלהם אני עושה אותם אבל לא קוראים להם ככה ...

אז באיזה שמות אתה מכיר אותם?
צלם את הביצוע.

בתור אחד שהגדיר את הסקואט כ"התרגיל שכאילו יושבים", לא נראה לי שאתה יודע לבצע את התרגילים הבסיסיים. מה גם שסקוואט הוא אינו "תרגיל רגליים".

אנשים מנסים להסביר לך פה ולענות לך על השאלות ואתה מתווכח איתם?

בסיס זה איך עושים תרגיל ? אם כן אז אני יודע בדיוק[DOUBLEPOSלפרס 93959676,1393957860][/DOUBLEPOST]אני מכיר את התרגילים האלה סקוואט דדליפט בנץ, פרס רק לא בשם שלהם אני עושה אותם אבל לא קוראים להם ככה ...
יופי אז אם אתה מכיר ועושה את התרגילים האלה נכון ( אם בכלל אתה עושה אותם) מה המספרים שלך בסקוואט דדליפט בנץ ופרס וככה יהיה אפשר לדעת בערך אם אתה מתחיל ואם ss מתאימה לך

אני לא חושב שאם אתה רוצה יד גדלה אתה צריך בכלל לחשוב על ss תעשה כל תכנית שיש לך בפורטל פה רק לא ss תאכל כמו שצריך והיד שלך תגדל בזמנה החופשי אין משהו אחר שאתה יכול לעשות,
ורק אם אתה רוצה להיות רציני לגבי פיתוח גוף תתחיל ss בשביל ללמוד את תרגילי הבסיס לעלות במשקלים ואז תכנית שיותר לכיוון פיתוח גוף ,
אבל כרגע אם חשוב לך רק יד אז אל תחשוב על ss

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית