הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

העלאת כוח

Yulia Pojarney

משתמש מתחיל
2
2
נק' מוניטין:
2
2
2
שלום , אני אמורה לעבור מבחן יכולת בעוד חודש וחצי . אני 1.59 משקל 60
לחית חזה 30 קילו , כתפיים 18.75 וסקווטים 35
רגלים אני עוברת את המשקל , כתפיים אני קרובה עם הלחיצת חה אני בבעיה . לא מצליחה להגיע אפילו לא בקירוב .

ייעצו לי לקחת קראטין על מנת לעלות מסת שריר (חודש העמסה) . השאלה שלי אם אני יקח PRE*WOROUT
זה יעור לי להגי למשקל הנדרש .
בלי שום קשר למבחן יכולת אני מתאמנת , לצורך הורדת אחזוי שומן והעלתמסת שריר

בוקר טוב ושלום לך,

-קריאטין הוכח כתורם בהעלאת מסת שריר.

-פרי וורקאאוט יתן לך מעט בוסט לפני האימון, בעיקרון רובם מכילים קפאין שאותו אפשר לצרוך בנפרד, אבל אני לא חושב שפתאום תרימי ב10 קילו יותר בכל תרגיל. בעיקרון את תרגישי חדות ומרץ רב יותר. זאת אומרת שלא תגיעי עייפה לסוף האימון וסחוטה הרבה יותר.

-הבעיה בנקודה האחרונה שלך היא תפיסתית, על רגל אחת: לא ניתן להוריד אחוזי שומן(כמטרה) ובו בזמן להעלות את מסת השריר. שני המצבים הללו מצריכים מאזני קלוריות מנוגדים. הראשון מאזן קלורי שלילי(לאכול פחות ממה שהגוף זקוק לו) והשני הוא כמו שהבנת חיובי(לאכול יותר ממה שהגוף זקוק לו). ולכן, עקב הניגוד לא ניתן לבצע זאת באותה תקופת אימונים.

-בקשר ללחיצת חזה, יש המון גישות לכך. אבל קודם כל את צריכה להסדיר את התזונה ואת תוכנית האימונים. מבוטחני שאת תעלי במשקלי העבודה עוד לפני שתתקעי ותאצלי לחפש אפשרויות להעלאת המשקל על המוט בשיטות אימון שונות. תוכניות אימון ומאמרים בהקשר לתזונה יש לך בפורטל קילוגרם. Kilogram.co.il.

אריאל.

אפשר לשאול על איזה מבחן מדובר ?
ומה הדרישות שלו ?

אם את רוצה להגיע למטרה שלך בלחיצת חזה עוד חודש אז עדיף לך מאוד לעבור למסה, אפילו לחודש וחצי עד המבחן, כי בחיטוב קשה להעלות משקלי עבודה הרבה יותר.
אם את צריכה לעשות רק חזרה אחת בכל תרגיל אז כדאי שתרדי בנפח ותוסיפי עצימות (5 חזרות ל 3 סטים עם 80% משקל בערך ותעלי משקל כל אימון או אחד לשבוע נניח)

אם לא חייבים ללחוץ עם גב שטוח את יכולה ללחוץ בהקשתה כמו מריאנה נאומבה והמשקל יהיה הרבה יותר גבוה

לא שמתם לב שהיא לא נכנסה לפה מאז שפתחה את השירשור?

Back
למעלה תחתית