עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לך לאנדוקרינולוג, אל תיקח דברים ואל תסיק מסקנות על סמך בדיקת דם...
זה לא לכל החיים, אני מכיר המון אנשים שלקחו את זה והפסיקו כאשר הבלוטה חזרה לתפקד כמו שצריך.דבר ראשון תחזור על הבדיקה לפחות עוד פעם אחת...
כי התוצאה של TSH מושפעת מים דברים.
דבר שני אם אתה אוכל דברים כמו כרוב ברוקולי מוצרים מסויה אז תפסיק או לפחות תבשל אותם טוב.
ודבר שלישי אני מבין את ההרגשה של הקור, וזה גיהנום אבל אל תתן לרופא משפחה שלך לגרום לך לעשות דברים מטופשים תלך לאנדוקרינולוג טוב, ואם צריך אז תקבל אלטרוקסין זה לא כזה נורא רק תדע שבדרך כלל אין מזה דרך חזרה וברגע שלוקחים זה לכל החיים גם אם הרופא יגיד לך שזה זמני.
טוב בתיאבון
ל סמך ניסיון אישי.
הייתה לי תת פעילות גבולית כלומר מתחילים לתת טיפןול מבערך 6 ואצלי זה היה חמש וחצי כי א הצלחתי לתפקד הייתי כל עייף וחלש כמו זקנה בת מאה הייתי ישן משהו כמו 17 שעות ביום. T4 אין לי מושג
בעע זה מוזר, אני אחרי שנים של אנורקסיה, עם בלוטת תריס של 2.7 ואין תת-תפקוד, למרות שיש אצלי קור, אבל מצד שני גם החום שלי בבוקר הוא טוב יחסית (יש לי 36).., אז אני באמת לא יודע..:| מה יכול להיות?
אני יודע, זה מה שאני לא מבין איך זה , אתה אכלת\אוכל עוד כמות קלוריות סבירה, ואני ממש הייתי על הסף, כלומר משהו כמו 500 ליום, ולתקופה ארוכה נורא, וה TSH עוד בסדר, והחום בבוקר גם בסדר, זה מה שאני לא מבין, איך זה עדיין בסדר.., ולמרות שהחום בבוקר בסדר, עדיין קר לי ..
לי יש 5.7, אבל גם אני מרגיש מת כזה.
אחי אתה מתעורר ב4 בבוקר ועושה פרוטוקול שומן
למה אתה מצפה?
נו זה ברור, אם תפציץ את הגוף שלך בקפאין אתה תרגיש מרץ, אבל לטווח הארוך אתה מכסה על זה שאתה דופק לעצמך את הגוף.
בקיצור, קח מנוחה מכל השטויות של הקרוספיט והגירעון הקלורי. תהיה איזה חודש על נייטרלי ואפילו חיובי, מה יוצא לך מזה שאתה תשקול 68 על 10%?