ייעוץ לא יכול לעשות סקוואט ודדליפט עקב פגיעה בגב

• פותח/ת השרשור dani995
  • פורסם בתאריך

dani995

משתמש מתחיל
57
6
נק' מוניטין:
6
57
6
עברתי תאונה בגב לפני כשנתיים .
אני לא יכול לעשות דדליפט וסקוואט כי הכאבים הורגים אותי (ותאמינו לי , זאת לא בעיה בטכניקה)
אני מתאמן מתחיל יחסית , כחודשיים-שלוש ואני מוצא שום תוכנית שמתאימה לי כי היא כוללת דדליפט וסקוואט .
דרך אגב אני יכול לעשות בנץ פרס ומילטרי פרס.
בתוכנית שאני עושה עכשיו אני מערב כוח עם נפח אבל המטרה העיקרית היא נפח .(מסה)

אם אין ברירה - תמיד אפשר לעשות לחיצת רגליים בישיבה.
לכל תרגיל יש חלופות, אמנם חלופות לתרגילים מורכבים כמו סקאווט ודדליפט הן פחות טובות ואפקטיביות, אבל הן קיימות.

• פותח/ת השרשור
אם אין ברירה - תמיד אפשר לעשות לחיצת רגליים בישיבה.
לכל תרגיל יש חלופות, אמנם חלופות לתרגילים מורכבים כמו סקאווט ודדליפט הן פחות טובות ואפקטיביות, אבל הן קיימות.
כן אבל זה היה מוזר כי בדרך כלל אימון מורכב מתרגיל מורכב ותרגילי עזר . אם אני יעשה תרגיל חלופי זה היה רק תרגילי עזר.

תראה מן הסתם אתה כבר יודע שזה שזה חיסרון דיי גדול לא לעשות את התרגילים האלה אבל ברור שהבריאות מעל הכל. אז כמו שכתבת תשקיע בתרגילים כמו בנצ' מילטרי ובנט אובר וכדי בכל זאת לשמור על האיזון בין הגוף העליון והתחתון תעשה לג פרס, פשיטה/כפיפה של הברכיים, תנסה אולי לנאצ' עם דאלבים בקיצור לא חסר פתרונות

מחזק ^^^

אתה יכול לתת עבודה חזקה מאוד בל'אנגים שיכול להביא לך תוצאות מעולות (בדוק).
תשתמש בלחיצת רגליים (לג פרס ) אם אתה יכול.
תעבוד במכונות על פשיטת \ קרוב רגליים ... הכול ביחד בצורה רצינית ונכונה יכולה להביא אותך לתוצאות הרבה יותר טובות מבחורים שעושים סקוואט בחדר כושר שלך , שבדרך כלל עושים אותו לא נכון (חצאי\רבעי סקוואט למנהם).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית