הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אחרי 5 חודשים בחד"כ

מצב
השרשור נעול

סוסון42

משתמש מתחיל
171
24
נק' מוניטין:
53
171
24
me.jpg
me8.jpg me4.jpg
me8.jpg
me4.jpg
me8.jpg
me4.jpg
me4.jpg
me8.jpg
אהלן. משתמש חדש...
מתאמן בחד"כ 5 חודשים בתוכנית עלייה במאסה. בתוכנית ab
לפני כן הייתי עושה קצת עליות מתח בים.

הערכת אחוז שומן? להמשיך מאסה או חיטוב?

קבצים מצורפים

• me5.jpg
    me5.jpg
    KB 39.1 · צפיות: 208
לטעמי האישי(ותזכור זה טעם אישי...) אתה צריך להמשיך במאסה.

אין לך מספיק נפח בגוף, במיוחד בידיים.

• פותח/ת השרשור
איך מעלים נפח בידיים?

אי אפשר להעלות או לחטב נקודתית, אתה צריך לעשות מאסה כללית.

נראה די חטוב אז נראלי להמשיך מאסה .
איך מתאמן ?

• פותח/ת השרשור
קצת בפיגור בידיים. אמנם עליתי מ-35 ל-39 מאז שאני במכון אבל מעוניין להעלות מאסה ביד

חיטוב אחי ותשמוך על משקלים גבוהים חיטוב זה לא מחייב אותך לרדת למשקלים ברצפה פשוט תוריד קצת משקל כמה שאתה חושב לנכון שאתה תוכל להשלים ל12/15 חזרות ותוסיף אירובי פעמים בשבוע...

קצת בפיגור בידיים. אמנם עליתי מ-35 ל-39 מאז שאני במכון אבל מעוניין להעלות מאסה ביד
המשקלים שלך בתרגילי חזה והגב צריך להיות גבוהים
ואז ברגע שתתאמן חזק על הגב והחזה, היד קידמית והיד אחורית התפתחו טוב בהתאם, והייתי בנוסף ממליץ לך לבודד לעשות 8-12 סטים לקדמית ולאחורית לשחק עם סופרים ודרופים, וכן לדעתי גם אחרי 8 סטים ליד זה יעיל.

• פותח/ת השרשור
תודה עדכון תמונת יד קדמית מלפני חודש. כמה היד?
me1.jpg

לוקחים סרט מדידה, ממש כמו זה שמשתמשת התופרת השכונתית, מבקשים מאמא/אבא/אח/אחות/בן או בת זוג או סתם אדם אקראי למדוד את ההיקף -קר- על הבוקר, ולשם השוואה גם -חם- לאחר אימון.

רושמים ביומן, מתעדים את התהליך ונהנים מהשיפור המיוחל.

**ובנימה פחות צינית, לא ניתן לאמוד היקפים דרך האינטרנט.

בברכה,

אריאל.

חיטוב אחי ותשמוך על משקלים גבוהים חיטוב זה לא מחייב אותך לרדת למשקלים ברצפה פשוט תוריד קצת משקל כמה שאתה חושב לנכון שאתה תוכל להשלים ל12/15 חזרות ותוסיף אירובי פעמים בשבוע...
😣
🤦‍♂️
😳​

בשביל לבנות מסה 6 עד 8 חזרות בשביל לבנות שריר עושים בין 12/15 ומעלה חזרות זה למה..
זה הדבר הכי מפגר ששמעתי בחיים שלי
לעלות במסה ולבנות שריר זה לא אותו דבר?
ותשכח מהתווח חזרות הזה של 15
אלא אם כן אתה מתאמן סיבולת
"מנהל פורום סטרואידים ותרופות"
וזה שהוא מנהל פורום סטרואידים ותרופות לא אומר שהוא לא מבין כלום באימונים.
ההפך הוא הנכון
צריך לדעת איך להתאמן גם בזמן סייקל

זה הדבר הכי מפגר ששמעתי בחיים שלי
לעלות במסה ולבנות שריר זה לא אותו דבר?
ותשכח מהתווח חזרות הזה של 15
אלא אם כן אתה מתאמן סיבולת
וזה שהוא מנהל פורום סטרואידים ותרופות לא אומר שהוא לא מבין כלום באימונים.
ההפך הוא הנכון
צריך לדעת איך להתאמן גם בזמן סייקל

מצחיק זה שאתה חושב שאתה צודק חחחחחח אי אפשר לעלות במסה ולהישאר מחוטב זה כמעט בלתי אפשרי וזה עבודה איטית לעלות במסה נקייה בגלל זה רוב האנשים עולים במסה ואז עוברים לחיטוב משקל מקסימלי פחות חזרות בשביל הנפח ולעלות במסת הגוף.. ואז עוברים לחיטוב יותר חזרות בשביל רקמת שריר לתת לרקמה להתפתח יותר יותר חזרות בשביל להתכווץ ולהתקצר ככה בונים שריר..

מצחיק זה שאתה חושב שאתה צודק חחחחחח אי אפשר לעלות במסה ולהישאר מחוטב זה כמעט בלתי אפשרי וזה עבודה איטית לעלות במסה נקייה בגלל זה רוב האנשים עולים במסה ואז עוברים לחיטוב משקל מקסימלי פחות חזרות בשביל הנפח ולעלות במסת הגוף.. ואז עוברים לחיטוב יותר חזרות בשביל רקמת שריר לתת לרקמה להתפתח יותר יותר חזרות בשביל להתכווץ ולהתקצר ככה בונים שריר..
רק בריאות

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית