עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
המשקלים שלך בתרגילי חזה והגב צריך להיות גבוהיםקצת בפיגור בידיים. אמנם עליתי מ-35 ל-39 מאז שאני במכון אבל מעוניין להעלות מאסה ביד
חיטוב אחי ותשמוך על משקלים גבוהים חיטוב זה לא מחייב אותך לרדת למשקלים ברצפה פשוט תוריד קצת משקל כמה שאתה חושב לנכון שאתה תוכל להשלים ל12/15 חזרות ותוסיף אירובי פעמים בשבוע...
😣
🤦♂️
😳
זה בדיוק הדברים שאני חשבתי כשראיתי את ההודעה הזאת
למה אתה חושב כך?תחשבו מה שאתם רוצים אבל זה מה שצריך לעשות.. "מנהל פורום סטרואידים ותרופות"
למה אתה חושב כך?
זה הדבר הכי מפגר ששמעתי בחיים שליבשביל לבנות מסה 6 עד 8 חזרות בשביל לבנות שריר עושים בין 12/15 ומעלה חזרות זה למה..
וזה שהוא מנהל פורום סטרואידים ותרופות לא אומר שהוא לא מבין כלום באימונים."מנהל פורום סטרואידים ותרופות"
זה הדבר הכי מפגר ששמעתי בחיים שלי
לעלות במסה ולבנות שריר זה לא אותו דבר?
ותשכח מהתווח חזרות הזה של 15
אלא אם כן אתה מתאמן סיבולת
וזה שהוא מנהל פורום סטרואידים ותרופות לא אומר שהוא לא מבין כלום באימונים.
ההפך הוא הנכון
צריך לדעת איך להתאמן גם בזמן סייקל
רק בריאותמצחיק זה שאתה חושב שאתה צודק חחחחחח אי אפשר לעלות במסה ולהישאר מחוטב זה כמעט בלתי אפשרי וזה עבודה איטית לעלות במסה נקייה בגלל זה רוב האנשים עולים במסה ואז עוברים לחיטוב משקל מקסימלי פחות חזרות בשביל הנפח ולעלות במסת הגוף.. ואז עוברים לחיטוב יותר חזרות בשביל רקמת שריר לתת לרקמה להתפתח יותר יותר חזרות בשביל להתכווץ ולהתקצר ככה בונים שריר..