הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אחרי 5 חודשים בחד"כ

מצב
השרשור נעול
אווה יש לי הרבה מה להגיד. פשוט חבל על הזמן של שנינו

טוב בסדר הבנתי אתה סתם בא צועק ואחרי שבאים ומשתקים אותך אתה אומר בסדר חבל על הזמן של שתינו בגלל שאין לך מה להגיד מעולה אחלה אתה !

טוב בסדר הבנתי אתה סתם בא צועק ואחרי שבאים ומשתקים אותך אתה אומר בסדר חבל על הזמן של שתינו בגלל שאין לך מה להגיד מעולה אחלה אתה !
יותר קל לי להפנות אותך לאתר נחמד מבית היוצר של הפורום שלנו שניקרא KILOGRAM.CO.IL
תקרא קצת ומי יודע אולי גם תשכיל?

תחשבו מה שאתם רוצים אבל זה מה שצריך לעשות.. "מנהל פורום סטרואידים ותרופות"

האם אתה מזלזל בסטרואידים? ידוע לך שכל ה"מכובדים" של התחום משתמשים?

בשביל לבנות מסה 6 עד 8 חזרות בשביל לבנות שריר עושים בין 12/15 ומעלה חזרות זה למה..

שטות מוחלטת, מיתוס שנופץ כבר מזמן.
אגב אני משלב אימוני כוח עם סיבולת ובינתיים גודל יופי, חבל לזרוק מילים שאין להן כל משמעות- במיוחד כשלא ניסית (כנראה) זאת על עצמך.

בגלל אנשים כמוך נהיים עוד אנשים כמוך ואז יוצא שאף אחד לא יודע להתאמן ולא מבינים איך זה קורה ,

סליחה שכחתי שאני מדבר עם בדי בילדר מקצועי ומנוסה הרבה שנים באמת סליחה נו.
אתה ילד רוץ מלקרוא מאמרים אתה לא עושה שום דבר אני מדבר מנסיון של קרוב ל3 שנים כבר ניסיתי כל כך הרבה סוגי אימונים שונים שאני אומר מנסיון על עצמי ומנסיון של שנים של עבודה לא מסתם מאמרים שאני קורא באינטרנט וחושב שאני איזה פרופסור

מצחיק זה שאתה חושב שאתה צודק חחחחחח אי אפשר לעלות במסה ולהישאר מחוטב זה כמעט בלתי אפשרי וזה עבודה איטית לעלות במסה נקייה בגלל זה רוב האנשים עולים במסה ואז עוברים לחיטוב משקל מקסימלי פחות חזרות בשביל הנפח ולעלות במסת הגוף.. ואז עוברים לחיטוב יותר חזרות בשביל רקמת שריר לתת לרקמה להתפתח יותר יותר חזרות בשביל להתכווץ ולהתקצר ככה בונים שריר..
אני מבין שאתה לא כ"כ קורא פה בפורום/פורטל, נכון?

אני מבין שאתה לא כ"כ קורא פה בפורום/פורטל, נכון?

אני קורא ואין לי בעיה גם לקרוא..
אבל אני חושב לפי ההיגיון מה נכון לגוף שלי ומה לא נכון.. אני בודק על עצמי מה קורה אחרי שאני אוכל כל דבר ודבר אחרי שאני מתאמן אימון כזה או אחר איך הגוף שלי מתייחס לכל הדברים האלה איך הגוף שלי מקבל סוכרים פחמימות שומנים חלבון ומה התוצאה של הגוף שלי אחרי שאני אוכל את זה אני בודק את עצמי ורואה מה טוב בשבילי

תכיר את הגוף שלך ותדע איך לתפעל אותו זה הדבר הכי טוב שיש יותר מכל המאמרים שתקרא..

אבל אני חושב לפי ההיגיון מה נכון לגוף שלי ומה לא נכון.. אני בודק על עצמי מה קורה אחרי שאני אוכל כל דבר ודבר אחרי שאני מתאמן אימון כזה או אחר איך הגוף שלי מתייחס לכל הדברים האלה איך הגוף שלי מקבל סוכרים פחמימות שומנים חלבון ומה התוצאה של הגוף שלי אחרי שאני אוכל את זה אני בודק את עצמי ורואה מה טוב בשבילי

תכיר את הגוף שלך ותדע איך לתפעל אותו זה הדבר הכי טוב שיש יותר מכל המאמרים שתקרא..
אם אתה מתאמן 3 שנים ואתה יודע הכי טוב איך להתאמן אולי תעלה תמונה.

ותמונה תכפר על הזלזול המגיע מבור ללא תחתית?

אפס התייחסות מכובדת. בלי גיבוי למילים. חוסר בגרות משווע.

אני נגד גיבובים של שטויות ללא גושפנקה אמיתית. "אין הנחתום מעיד על עיסתו" - גבר, בקצרה ממש - תוך כדי מיעוט במילים - בבקשה, הפסק לעשות לעצמך בושות.

@Eyal @Tom @Crossfiter

יש מצב להתייחסות של מנהל לטרול הנ"ל?

רוב תודות,

אריאל.

אתה ילד רוץ מלקרוא מאמרים אתה לא עושה שום דבר אני מדבר מנסיון של קרוב ל3 שנים כבר ניסיתי כל כך הרבה סוגי אימונים שונים שאני אומר מנסיון על עצמי ומנסיון של שנים של עבודה לא מסתם מאמרים שאני קורא באינטרנט וחושב שאני איזה פרופסור
אני תאמת חושב שאני נורא מטומטם בתחום של הבודיבילדר וכל הנוגע בדבר ,
אבל מה שכן אני יודע שמסה ולבנות שריר זה אותו דבר ואני מצטט "בשביל לבנות מסה 6 עד 8 חזרות בשביל לבנות שריר עושים בין 12/15 ומעלה חזרות זה למה.."
זה הדבר הכי מפגר שמישהו יכול להגיד, אני אפילו לא יצליח גם אם אני ינסה להסביר כמה המשפט הזה מפגר אבל אני ינסה :
זה כמו להגיד שבשביל שיהיה אור צריך להדליק את האור אבל בשביל שיהיה אור יום צריך שהשמש תזרח .

אני הייתי פותח משתמש חדש במקומך... (לא מדבר על פותח האשכול)

ולנושא הייתי ממשיך במסה יש לך בסיס מעולה

ותמונה תכפר על הזלזול המגיע מבור ללא תחתית?

אפס התייחסות מכובדת. בלי גיבוי למילים. חוסר בגרות משווע.

אני נגד גיבובים של שטויות ללא גושפנקה אמיתית. "אין הנחתום מעיד על עיסתו" - גבר, בקצרה ממש - תוך כדי מיעוט במילים - בבקשה, הפסק לעשות לעצמך בושות.

@Eyal @Tom @Crossfiter

יש מצב להתייחסות של מנהל לטרול הנ"ל?

רוב תודות,

אריאל.
ברור שלא אתייחס. אין שום דרך בה אוכל להסביר לבחור עד כמה הוא טועה...

( @nlr666 @talp אולי אתם יכולים לעזור...😉)

נערך לאחרונה:

ואיך זה קשור לשטות שאמרת על הסטים והחזרות?ניסית לעבוד תקופה בסטים נמוכים מעט חזרות ומשקלים גבוהים?

היי,

עושה רושם שאתה מאוד בקיא ומכין את הפרו לתחרויות.

אני כרגע שמן, אני רוצה גם לחטב וגם לעלות מסת שריר(בלי לאבד מסת שריר), מה אתה ממליץ?

תודה.

שיחשוב מה שבא לו מה אתם רוצים? תתייגו אותו אם יהיה איזה חוב לראק...

12-15 חזרות זה בשביל לבלבל את השריר:sporty074-39:

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית