רק בריאות
מה יש אין לך מה להגיד ??
עם אתה חושב אחרת אני ישמח לשמוע..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רק בריאות
אווה יש לי הרבה מה להגיד. פשוט חבל על הזמן של שנינומה יש אין לך מה להגיד ??
עם אתה חושב אחרת אני ישמח לשמוע..
טעותזה בדיוק הדברים שאני חשבתי כשראיתי את ההודעה הזאת
אווה יש לי הרבה מה להגיד. פשוט חבל על הזמן של שנינו
יותר קל לי להפנות אותך לאתר נחמד מבית היוצר של הפורום שלנו שניקרא KILOGRAM.CO.ILטוב בסדר הבנתי אתה סתם בא צועק ואחרי שבאים ומשתקים אותך אתה אומר בסדר חבל על הזמן של שתינו בגלל שאין לך מה להגיד מעולה אחלה אתה !
יותר קל לי להפנות אותך לאתר נחמד מבית היוצר של הפורום שלנו שניקרא KILOGRAM.CO.IL
תקרא קצת ומי יודע אולי גם תשכיל?
תחשבו מה שאתם רוצים אבל זה מה שצריך לעשות.. "מנהל פורום סטרואידים ותרופות"
בשביל לבנות מסה 6 עד 8 חזרות בשביל לבנות שריר עושים בין 12/15 ומעלה חזרות זה למה..
בגלל אנשים כמוך נהיים עוד אנשים כמוך ואז יוצא שאף אחד לא יודע להתאמן ולא מבינים איך זה קורה ,בסדר חמוד
בגלל אנשים כמוך נהיים עוד אנשים כמוך ואז יוצא שאף אחד לא יודע להתאמן ולא מבינים איך זה קורה ,
אני מבין שאתה לא כ"כ קורא פה בפורום/פורטל, נכון?מצחיק זה שאתה חושב שאתה צודק חחחחחח אי אפשר לעלות במסה ולהישאר מחוטב זה כמעט בלתי אפשרי וזה עבודה איטית לעלות במסה נקייה בגלל זה רוב האנשים עולים במסה ואז עוברים לחיטוב משקל מקסימלי פחות חזרות בשביל הנפח ולעלות במסת הגוף.. ואז עוברים לחיטוב יותר חזרות בשביל רקמת שריר לתת לרקמה להתפתח יותר יותר חזרות בשביל להתכווץ ולהתקצר ככה בונים שריר..
אני מבין שאתה לא כ"כ קורא פה בפורום/פורטל, נכון?
אם אתה מתאמן 3 שנים ואתה יודע הכי טוב איך להתאמן אולי תעלה תמונה.אני קורא ואין לי בעיה גם לקרוא..
אבל אני חושב לפי ההיגיון מה נכון לגוף שלי ומה לא נכון.. אני בודק על עצמי מה קורה אחרי שאני אוכל כל דבר ודבר אחרי שאני מתאמן אימון כזה או אחר איך הגוף שלי מתייחס לכל הדברים האלה איך הגוף שלי מקבל סוכרים פחמימות שומנים חלבון ומה התוצאה של הגוף שלי אחרי שאני אוכל את זה אני בודק את עצמי ורואה מה טוב בשבילי
תכיר את הגוף שלך ותדע איך לתפעל אותו זה הדבר הכי טוב שיש יותר מכל המאמרים שתקרא..
אני תאמת חושב שאני נורא מטומטם בתחום של הבודיבילדר וכל הנוגע בדבר ,סליחה שכחתי שאני מדבר עם בדי בילדר מקצועי ומנוסה הרבה שנים באמת סליחה נו.
אתה ילד רוץ מלקרוא מאמרים אתה לא עושה שום דבר אני מדבר מנסיון של קרוב ל3 שנים כבר ניסיתי כל כך הרבה סוגי אימונים שונים שאני אומר מנסיון על עצמי ומנסיון של שנים של עבודה לא מסתם מאמרים שאני קורא באינטרנט וחושב שאני איזה פרופסור
ברור שלא אתייחס. אין שום דרך בה אוכל להסביר לבחור עד כמה הוא טועה...ותמונה תכפר על הזלזול המגיע מבור ללא תחתית?
אפס התייחסות מכובדת. בלי גיבוי למילים. חוסר בגרות משווע.
אני נגד גיבובים של שטויות ללא גושפנקה אמיתית. "אין הנחתום מעיד על עיסתו" - גבר, בקצרה ממש - תוך כדי מיעוט במילים - בבקשה, הפסק לעשות לעצמך בושות.
@Eyal @Tom @Crossfiter
יש מצב להתייחסות של מנהל לטרול הנ"ל?
רוב תודות,
אריאל.
ואיך זה קשור לשטות שאמרת על הסטים והחזרות?ניסית לעבוד תקופה בסטים נמוכים מעט חזרות ומשקלים גבוהים?אני קורא ואין לי בעיה גם לקרוא..
אבל אני חושב לפי ההיגיון מה נכון לגוף שלי ומה לא נכון.. אני בודק על עצמי מה קורה אחרי שאני אוכל כל דבר ודבר אחרי שאני מתאמן אימון כזה או אחר איך הגוף שלי מתייחס לכל הדברים האלה איך הגוף שלי מקבל סוכרים פחמימות שומנים חלבון ומה התוצאה של הגוף שלי אחרי שאני אוכל את זה אני בודק את עצמי ורואה מה טוב בשבילי
תכיר את הגוף שלך ותדע איך לתפעל אותו זה הדבר הכי טוב שיש יותר מכל המאמרים שתקרא..
סליחה שכחתי שאני מדבר עם בדי בילדר מקצועי ומנוסה הרבה שנים באמת סליחה נו.
אתה ילד רוץ מלקרוא מאמרים אתה לא עושה שום דבר אני מדבר מנסיון של קרוב ל3 שנים כבר ניסיתי כל כך הרבה סוגי אימונים שונים שאני אומר מנסיון על עצמי ומנסיון של שנים של עבודה לא מסתם מאמרים שאני קורא באינטרנט וחושב שאני איזה פרופסור