עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בנוסף, אם הבטן משקפת את שאר הגוף, נראה שיש מסת שריר נמוכה ואחוז שומן דומה למה שמשה ציין.
זאת לעומת @מיכל פבזנר , שהציגה מסת שריר נמוכה (גם כן) אך עם אחוז שומן חד-ספרתי.
הבטן נראית מעולה, אבל קשה מהתמונות הנ"ל לאבחן אחוז שומן מכיוון שלא רואים את מסת השריר בשאר הגוף...
בתמונת פרונט רואים שיש עליך מסת שריר יפה.
כרגע את במסה?
האמת שמהתגובות בשרשור אני שוקלת לחזור חזרה למאזן חיובי קל, לפחות בחודשיים הקרובים
מסכים לגמרי. ראיתי הרבה בחורות שהיו מתות למסת שריר כמו שנראית אצלך באזור הבטן. כמובן שיש יותר שריריות וגם את לדעתי יכולה לעלות עוד, אם כי מבחינה אסטטית אין צורך (שוב לדעתי) בעוד הרבה אם בכלל.לכמת משהו כמו מסת שריר ב"נמוך" או "גבוה" ברוב המקרים תלוי בעיניי המתבונן
סלח לי, אבל איזה מסת שריר אתה רואה באזור הבטן? הבחורה פשוט רזה, זה הכל.לדעתי את יכולה. אין לך בעיה של שומניות או נוזלים רצינית ואם כן אז זה כנראה בעיקר פסיכולוגי כי בתמונות אין 😃
מסכים לגמרי. ראיתי הרבה בחורות שהיו מתות למסת שריר כמו שנראית אצלך באזור הבטן. כמובן שיש יותר שריריות וגם את לדעתי יכולה לעלות עוד, אם כי מבחינה אסטטית אין צורך (שוב לדעתי) בעוד הרבה אם בכלל.
היא רזה אני מסכים, היא לא שרירית מאוד אני גם מסכים, ולא טוען את זה.סלח לי, אבל איזה מסת שריר אתה רואה באזור הבטן? הבחורה פשוט רזה, זה הכל.
סלח לי שאני מתערבת, כן? אבל הבחורה לא פשוט רזה, מכירה אותה אישית פשוט.סלח לי, אבל איזה מסת שריר אתה רואה באזור הבטן? הבחורה פשוט רזה, זה הכל.
קבלי הערכתי: 🙌סלח לי שאני מתערבת, כן? אבל הבחורה לא פשוט רזה, מכירה אותה אישית פשוט.
ובפסים קצת פחות ציניים- אני לא רק שם משתמש ותמונה של בטן, את העבודה שלי בחדר כושר אני עושה כמו שאני רואה לנכון.בעיניי כל אדם שמתאמץ בשביל המטרות שלו ראוי למינימום הערכה. תקן אותי אם אני טועה
סלח לי שאני מתערבת, כן? אבל הבחורה לא פשוט רזה, מכירה אותה אישית פשוט.
ובפסים קצת פחות ציניים- אני לא רק שם משתמש ותמונה של בטן, את העבודה שלי בחדר כושר אני עושה כמו שאני רואה לנכון.בעיניי כל אדם שמתאמץ בשביל המטרות שלו ראוי למינימום הערכה. תקן אותי אם אני טועה