הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הערכת א"ש

• פותח/ת השרשור noa_ss
  • פורסם בתאריך

noa_ss

משתמש מתחיל
18
9
נק' מוניטין:
34
18
9
אולי זה לא פוליטיקלי קורקט להעלות לפה את התמונה לפי כללי האתר, אבל אני מרגישה יותר בנוח בפינה הספציפית הזו מאשר ב'תמונות חברי האתר' 😃

משקל 54 ק"ג

קבצים מצורפים

• 2014-03-12 10.08.08.jpg
    2014-03-12 10.08.08.jpg
    KB 30.3 · צפיות: 363
  • 2014-03-12 10.08.39.jpg
    2014-03-12 10.08.39.jpg
    KB 15.3 · צפיות: 328
שאלה:
מה זה משנה לך, המספר הזה, אם מה שמעניין אותך הוא המראה שלך?

• פותח/ת השרשור
שאלה:
מה זה משנה לך, המספר הזה, אם מה שמעניין אותך הוא המראה שלך?

אף פעם לא מזיק לדעת איפה עומדים,
וגם,
אתה לא יודע מה באמת מעניין אותי, אבל תודה על הסקרנות 😃

אני אכן לא יודע, בוודאות, אבל "נתקלתי" כל כך הרבה פעמים בשאלה הזו ולרוב, מה שבאמת אכפת לאותה שואלת, הוא בסופו של דבר, המראה שלה.
ואם היום אומרים לך שזה 40 אחוז? מה היית עושה?

• פותח/ת השרשור
הייתי נחרדת עד מעמקי נשמתי שאחרי כל כך הרבה זמן של אימוני כח (אקצר לכולנו מעכשיו בכל נושא מסת השריר- אתה לא יודע מה היתה נקודת הפתיחה שלי), יש לי אחוזי שומן גבוהים כל כך בהיקפים הקיימים.
ובינינו, 'איך אני נראה' מעניין בסופו של דבר גם את הגברים ששואלים את השאלה הזו. בין אם לחוף הים או לתחרות. אף אחד לא מחטב בשביל הכיף
אני אכן לא יודע, בוודאות, אבל "נתקלתי" כל כך הרבה פעמים בשאלה הזו ולרוב, מה שבאמת אכפת לאותה שואלת, הוא בסופו של דבר, המראה שלה.
ואם היום אומרים לך שזה 40 אחוז? מה היית עושה?

הייתי נחרדת עד מעמקי נשמתי שאחרי כל כך הרבה זמן של אימוני כח (אקצר לכולנו מעכשיו בכל נושא מסת השריר- אתה לא יודע מה היתה נקודת הפתיחה שלי), יש לי אחוזי שומן גבוהים כל כך בהיקפים הקיימים.
ובינינו, 'איך אני נראה' מעניין בסופו של דבר גם את הגברים ששואלים את השאלה הזו. בין אם לחוף הים או לתחרות. אף אחד לא מחטב בשביל הכיף
נכון. וכאן טמונה בדיוק השאלה שלי: את נראית כרגע כפי שרואים בתמונה. אם זה 40 או 15 אחוז, מה זה מעניין אותך, בהנחה שאת אוהבת את מה שאת רואה.

• פותח/ת השרשור
נכון. וכאן טמונה בדיוק השאלה שלי: את נראית כרגע כפי שרואים בתמונה. אם זה 40 או 15 אחוז, מה זה מעניין אותך, בהנחה שאת אוהבת את מה שאת רואה.

כי שניהם אחוזי שומן קיצוניים לנשים, קודם כל 🤣
לא הצלחתי להבין אם לענות לך בתור כל המין הנשי או שבאמת מעניין אותך מה המניעים האישיים שלי?

כי שניהם אחוזי שומן קיצוניים לנשים, קודם כל 🤣
לא הצלחתי להבין אם לענות לך בתור כל המין הנשי או שבאמת מעניין אותך מה המניעים האישיים שלי?
המניעים שלך

חולק על עניין ה"אף אחד לא מחטב בשביל הכייף", כייף לי להיות חטוב - לא בשביל ים ולא בשביל תחרות 😃

דווקא הגיוני לי,זה מה ששיערתי.. אני אישה בסופו של דבר
נכון, ו20% לנשים זה נחשב נמוך מאוד. מתחת לזה כבר עלול להיות בעיות.

לדעתי הגעת למטרה מעולה! עכשיו או לשמר או לעלות מסת שריר, תלוי בך

חולק על עניין ה"אף אחד לא מחטב בשביל הכייף", כייף לי להיות חטוב - לא בשביל ים ולא בשביל תחרות 😃
וכשאתה אוהב מה שאתה רואה במראה, אכפת לך אם קוראים לזה 12 אחוז שומן או שקוראים לזה 30 אחוז שומן?

• פותח/ת השרשור
נכון, ו20% לנשים זה נחשב נמוך מאוד. מתחת לזה כבר עלול להיות בעיות.

לדעתי הגעת למטרה מעולה! עכשיו או לשמר או לעלות מסת שריר, תלוי בך
מתלבטת מה לעשות, ביוני אני טסה למזרח ל4 חודשים והתחזוקה שם תהיה מינימלית, אולי לא רואים ובטח לא בתמונה אסל עליתי הרבה מסה שאני מפחדת לאבד

מתלבטת מה לעשות, ביוני אני טסה למזרח ל4 חודשים והתחזוקה שם תהיה מינימלית, אולי לא רואים ובטח לא בתמונה אסל עליתי הרבה מסה שאני מפחדת לאבד
בתמונת פרונט רואים שיש עליך מסת שריר יפה.
כרגע את במסה? אם כן אז לדעתי תמשיכי עוד חודש-חודשיים שתוכלי לבנות עוד מסת שריר (כי ב4 חודשים יש סכנה שאכן תאבדי קצת שריר במידה ולא תוכלי להתאמן כלל + תזונה לא סדירה) ואם תצליחי מבחינת מראה למשוך עד יוני זה יהיה הכי טוב וככה בטיול תיהי בסוג של "חיטוב" פשוט תנסי לאכול מספיק חלבון וכשיש לך זמן אז קצת תרגילי כוח על משקל גוף. עם גרעון קטן יש מצב שיהיה בסדר. ואם לא אז תהני בטירוף כי 4 חודשים במזרח זה טיול אש..וכשתחזרי יהיה לך מספיק זמן לחטב\לעלות מסה.

מאחר שהתמקדת רק בבטן אני לא רואה מאסה אבל אאלץ להאמין לך.
כשאת בחו"ל - תהני ואל תחשבי על זה. איבדתי המון מאסה בארגנטינה... לקח תקופה אבל הכל חזר ועם ריבית 😃

Back
למעלה תחתית