סרטון 202.5 דדליפט על 60 קילו

• פותח/ת השרשור Idan-
  • פורסם בתאריך

Idan-

משתמש פעיל
784
118
נק' מוניטין:
7,950
784
118

עד לפני שלושה שבועות עבדתי סומו, שגרם לי לכאבים חזקים בברכיים. השיא בסומו היה 200 בתחרות בפתח תקווה .
לפני הסט הזה היה כשל עם אותו משקל, פשוט נפלתי אחורה.
ניתן לראות בבירור שהכאפות של יוסי יעילות מאוד ( + שילוב של צעקות של אופק ) .

לא בקטע של יותר מרשים. לאנשים קטנים יש רטיו יותר טוב. וזה לא רק עניין הגובה. לצורך העניין. הרטיו של 56 יותר טוב גם מקטגוריות משקל פתוחות (105+) (בשני העולמות)
כל ספורטאי ברמה גבוה מרשים. אבל די להנעל על רטיו

אז אין לי טבלת תוצאות של כל "הרמה הגבוה" אז נקח את טבלת השיאים כמשל. שהיא אגב הרבה יותר רלוונטית לוויכוח שלנו. ונקח לדוגמה את טבלת שיאי הוויטליפטינג. אנשים קטנים רטיו יותר טוב .
חחחחחח הבעייה פה בפורום היא שמי ששוקל מעט ויש לו רטיו מרשים אז הוא לא שווה כלום כי הוא שוקל מעט, והוא צריך לדחוף גלון חלב עחי.

תפסיקו לבלבל את השכל באשכול ולהשוויץ שלמדתם איזה מקצוע עם אותיות יווניות מה זה קשור לפותח האשכול אני לא יודע.

לגבי שיאי IPF, יש להם RAW רק איזה שנתיים שלוש ככה שזה לא חוכמה להשוות, מנגד גם חוקים הרבה יותר נוקשים ככה שקשה להשוות.

שיא ישראל זה שיא ישראל ות'כלס בקטגוריות הפופולריות יש מספרים יפים ואיך שלא תהפוך את זה להיות הכי חזק בישראל בקטגוריה שלך (כל עוד אתה לא לבד) זה מכובד בהחלט.

(נ.ב.
כאן תמה הספמת השירשור)
תפסיקו לבלבל את השכל באשכול ולהשוויץ שלמדתם איזה מקצוע עם אותיות יווניות מה זה קשור לפותח האשכול אני לא יודע.

זה לא קשור ל"מקצוע שלמדנו" אלא להשוואת רטיו בשלוש ספרות אחרי הנקודה כאילו שיש לזה משמעות...
שיא ישראל זה שיא ישראל ות'כלס בקטגוריות הפופולריות יש מספרים יפים ואיך שלא תהפוך את זה להיות הכי חזק בישראל בקטגוריה שלך (כל עוד אתה לא לבד) זה מכובד בהחלט.
תקרא שוב, דובר על שיאי עולם לא שיאי ישראל. זה כמו ההבדל בין להיות הכריש הגדול ביותר באוקיינוס לעומת האבו נפחא הגדול ביותר באקווריום. לשניהם כל הדגים בסביבה צריכים ועושים הרבה כבוד.

זה כמו ההבדל בין להיות הכריש הגדול ביותר באוקיינוס לעומת האבו נפחא הגדול ביותר באקווריום. לשניהם כל הדגים בסביבה צריכים ועושים הרבה כבוד.

Lolllllllllllllllllllllllll

חחחחחח הבעייה פה בפורום היא שמי ששוקל מעט ויש לו רטיו מרשים אז הוא לא שווה כלום כי הוא שוקל מעט, והוא צריך לדחוף גלון חלב עחי.
שטויות במיץ...
מי ששוקל מעט ביחס לגובה שלו, בדרך כלל גם אין לו שום רטיו כי הוא חלש, כמו כל הריפטו קידס החכמולוגים שמשחקים אותה מאמנים מדופלמים כשבפועל יש להם סקוואט 2 פלאטות(פלוס מינוס 20 קילו).
אליהם הכוונה שיתחילו לאכול ולהתחזק במקום לדלג בין 4 תוכניות שונות כי "אוי לא, SS לא עובדת לי".
עידן שוקל מעט כי הוא פאקינג קטן בכללי, הוא נמוך והמשקל שלו תקין בהחלט, מה גם שיש לו משקלי עבודה מרשימים מאוד ואף אחד לא אומר לו "תאכל עחי"...
אל תערבב דברים שונים סתם...

שטויות במיץ...
מי ששוקל מעט ביחס לגובה שלו, בדרך כלל גם אין לו שום רטיו כי הוא חלש, כמו כל הריפטו קידס החכמולוגים שמשחקים אותה מאמנים מדופלמים כשבפועל יש להם סקוואט 2 פלאטות(פלוס מינוס 20 קילו).
אליהם הכוונה שיתחילו לאכול ולהתחזק במקום לדלג בין 4 תוכניות שונות כי "אוי לא, SS לא עובדת לי".
עידן שוקל מעט כי הוא פאקינג קטן בכללי, הוא נמוך והמשקל שלו תקין בהחלט, מה גם שיש לו משקלי עבודה מרשימים מאוד ואף אחד לא אומר לו "תאכל עחי"...
אל תערבב דברים שונים סתם...
המשקל שלו הרבה יותר מסתם "תקין", ראית את הרגליים שלו? פחד אלוהים

גם שיאי עולם הם לא אבסולוטים, מדובר במקרה בשיא עולם באיגוד ספציפי בקטגוריית משקל ספציפית (ובדיונים אחרים גם קטגוריית גיל ספציפית). גם כאן אפשר לגמד את ההישג ולהגיד שבני משך 460 אז איך זה 200 WR וכו'. לגבי שיאים ארציים אולי לא בארץ אבל קורה בהחלט ששיא ארצי (כל האיגודים) גבוה משיא עולמי באחד האיגודים, ככה שצריך לקחת דברים בפרופורציה. כפי שאמרתי כל עוד יש תחרות צמודה על השיא - הוא יוקרתי מבחינתי.

לגבי ההתעסקות ברטיו זה פחות מעניין, אם רוצים להכניס את זה צריך לדבר על הנוסחא שם יש פקטור מוסכם של מ.ג לעומת משקל על המוט ולא יחס ישר.

3076b4086d0e27503459ac97726d92fe.png

עבור גברים:
a=-216.0475144
b=16.2606339
c=-0.002388645
d=-0.00113732
e=7.01863E-06
f=-1.291E-08​
x - משקל המתחרה בקילוגרמים.

עבור כל מתחרה לוקחים את פקטור ווילקס ומכפילים במשקל העבודה על מנת לקבל את המשקל המנורמל.

חישוב מהנה 😃

עריכה - לינק למחשבון.

בעזהי"ת

אפשר לדבר במונחים של סנוקר. אוסליבן כיום, אלכס היגינס בעבר. על אמנים שמושכים קהל. כשאני בא לתחרות פאוורליפטינג ורואה תופעה מפלצתית כמו עידן, אני רוצה לבוא שוב. כך גם אביב אטיאס. ולעומת זאת לפעמים כשאני שומע פטפוטי רטיו, במחילה, אני מפהק לעצמי בנימוס.

להזכיר, לכל נמלה ולכל חיפושית זבל, יש רטיו הרבה הרבה יותר מרשים מכל אחד כאן בפורום! WR אבסולוטי פאונד פור פאונד לכל הזמנים! מראות קשים.

בעזהי"ת

אפשר לדבר במונחים של סנוקר. אוסליבן כיום, אלכס היגינס בעבר. על אמנים שמושכים קהל. כשאני בא לתחרות פאוורליפטינג ורואה תופעה מפלצתית כמו עידן, אני רוצה לבוא שוב. כך גם אביב אטיאס. ולעומת זאת לפעמים כשאני שומע פטפוטי רטיו, במחילה, אני מפהק לעצמי בנימוס.

להזכיר, לכל נמלה ולכל חיפושית זבל, יש רטיו הרבה הרבה יותר מרשים מכל אחד כאן בפורום! WR אבסולוטי פאונד פור פאונד לכל הזמנים! מראות קשים.
אליהו יא אח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית